Soba 4.5x3.5

milospv

Iskusan
Poruka
5.292
Kako urediti ovu sobu, a da tu normalno izgledaju dva ležaja (kreveta klik klak, ili trosjed sa ugaonom il ikako već), sa TVom i norveškim radijatorom? Ja sam sve probavao, ali mi se čini da se veeeeliki prostor ostavlja na sred sobe bez ikakve potrebe, a u pitanju je soba stana od 37m2. Naravno, moglo bi se još što šta ubaciti. I gdje staviti norveške radijatore? Dužine je 1.36m mislim.

Hvala ti, juriću nešto.Bio sam ubijeđen da sam stavio skicu... Evo otprilike kako to izgelda. Nisam baš najsjajnije napravio, ali nema veze. Mislim, nemam neki veliki prostor za bilo kakve manevre, jer je stan jako jako mali, ali nemam nikakvu ideju šta da kupim od namještaja i gdje da stavim, a dvojica će nas živjeti tu.

Evo skice:

Hvala ti, juriću nešto.Bio sam ubijeđen da sam stavio skicu... Evo otprilike kako to izgelda. Nisam baš najsjajnije napravio, ali nema veze. Mislim, nemam neki veliki prostor za bilo kakve manevre, jer je stan jako jako mali, ali nemam nikakvu ideju šta da kupim od namještaja i gdje da stavim, a dvojica će nas živjeti tu.

Evo skice:

...cuj, mali, mali...ja imam celih 6kvm manji....sve bih ja ovo preradila da je moj i imala i dnevnu i spavacu sobu...:)

...ne znam u kom ste srodstvu i kakve su vam navike...ali bih ja u blizini kuhinjskih elemenata stavila jedan manji trpezarisjki sto i 4 stolice, u ugao naspram
spajiza ubacila ugaonu garnituru za sedenje...sa neki stocicem i na taj zid koji je preko puta kuhinje postaavila tv na neku finu komodicu koja moze da se
okrece po potrebi....
...u spavacu sobu bih ubacila veliki orman duz celog zida sa kupatilom mozes kako hoces posto tu ima prostora, mada je onaj sa kliznim vratima prakticinij
i stane prilicno u njega....ili eventualno na zid koji je preko puta prozora, ako je nuzno da budu dva lezaja...u tom slucaju bih ta dva lezaja stavila preko puta
jedan drugog...izmedju neki klub stocic i dve manje fotelje...neke fine staze pored lezajeva....ako moze bracni krevet onda je to jos lakse...

....gle spajiz valjda znas koliko si srecan sto to imas u stanu...jos ako se na njega ulazi sa terase eto jos vise mogucnosti da onaj deo trpezarije opremis
kao lep denvni boravak....

...prosto ti zavidim na tolikom prostoru i takvom rasporedu:rumenko:

Evo skice:

Ja bih u sobu (odmah iza vrata) stavila jedan plakar od zida do zida (i do plafona naravno) u kome bi bila sva garderoba, obuća i svašta nešto, na dva duža zida bih postavila ležajeve 1,20 x 2,20m, ispred prozora bih stavila radne stolove za obojicu ako sam dobro shvatila da ćete dvojica živeti u toj sobi. U ovom slučaju, sredina sobe bi bila "prazna" ali to ne bi bio veliki prostor, ali ipak dovoljan da se vas dvojica ne gurate kada ulazite-izlazite.
Mada, kako neko pametno reče, nacrtao si, pa crtaj i ostale stvari kako bi ti najboje odgovarao, na kraju će ipak biti kako se tebi sviđa, a ne šta ti mi preporučujemo. Srećno sa uređenjem.

Back