SNS

Vujo, ako ce model "hocemo u EU, ali sa Kosovom i Metohijom u nasem sastavu" privuci mnogo vise biraca od modela "nikako necemo u EU", e ja sam onda za prvi model, jer nikome ne nabijam prst u oko, a sve cu ispod zita ciniti da ostvarim drugi model. Prema tome, nauci da u politici moras da primenis lukavstvo, pa i licemerje, kako bi dosao do rezultata.
A sto se tice diplomatske akcija, pa nama se makar pruza sansa da je vodimo, pa i kroz te razgovore sa ambasadorima, a SRS nikada nece dobiti tu sansu, jer uredno izbegava bilo kakvu odgovornost. To je najveci problem te stranke koja ce uskoro nestati sa scene.
САМО НАСТАВИ СА РЕКЛАМИРАЊЕМ!

Извини, али тако је то у политици. Уосталом, сам Шешељ је говорио да је против политичког противника све дозвољено, па и лагање. Зар није то признао у Хагу када су му читали оптужбе које је износио против Милошевића током деведесетих.
Политика је таква работа да мораш да се потрудиш све да учиниш како би твом народу и држави било добро, па чак и лицемерјем да се служиш. Моћнијем као политичар да клечиш, само да твој народ и држава не клече и наравно увек да другим оком гледаш како да извучеш највећу корист од тога. Стефан Немања се заклео византијском цару када га је овај заробио на верност до гроба. Само је проблем што му није рекао до чијег гроба. Сачекао је своју шансу и подигао је касније српску државу. Тако се то ради у озбиљној политици.

Vujo, ako ce model "hocemo u EU, ali sa Kosovom i Metohijom u nasem sastavu" privuci mnogo vise biraca od modela "nikako necemo u EU", e ja sam onda za prvi model, jer nikome ne nabijam prst u oko, a sve cu ispod zita ciniti da ostvarim drugi model.

Vidim da ste prihvaltili devizu polittickog kurvarluka. To je ono kome je do morala u politici neka ide u crkvu, zar ne ?

Prema tome, nauci da u politici moras da primenis lukavstvo, pa i licemerje, kako bi dosao do rezultata.

Lukavost jos nije dokaz pameti. Ima glupana pa cak i ludaka koji su izvanredno lukavi.
A o licemerju valja govoriti samo onda kad se pogleda u svoje dvoriste. Nema sumnje da ti patis od sindroma podeljene licnosti i teske hipokrizije.

Вујо, ако ће политички курвалук да донесе добро мојој држави и народу, о да, бићу велики присталица и политичког курвалука.

Back