SNS zaposljava svoje kadrove, stigli na red Dragicini

1466273_553790348031268_2141031446_n.jpg

- - - - - - - - - -

a cije da zaposljava? botine ucenike?

nezaposlene doktore, magistre i ostale sa biroa? one koji su teskim radom dosli do diploma. stvarnih diploma. a ne veze i vezice. preporuka im nije znanje i iskustvo nego poznanstvo sa sns gazdama...malo si smesan sa takvim pitanjima. koga boli k sta je radio tadic. to ne opravdava ovo sto rade nikolicevi

1466273_553790348031268_2141031446_n.jpg

- - - - - - - - - -

nezaposlene doktore, magistre i ostale sa biroa? one koji su teskim radom dosli do diploma. stvarnih diploma. a ne veze i vezice. preporuka im nije znanje i iskustvo nego poznanstvo sa sns gazdama...malo si smesan sa takvim pitanjima. koga boli k sta je radio tadic. to ne opravdava ovo sto rade nikolicevi

pa da ti reknem - ds, ldp, spo, nvo...njih zabole, a i tebe vidim

pa da ti reknem - ds, ldp, spo, nvo...njih zabole, a i tebe vidim

ama mogli su da prave genocid u ruandi, kakve to ima veze sa ovim sto rade nikolicevi? tadic ima odgovornost za svoje vreme upravljanja. tadic nije odgovoran za ovo sto radi nikolic. ni sps, ni ldp. ni srs, ni dveri ni americka republikanska stranka. nego nikolic. otvori temu o tome koga je i kako zaposlio tadic. to nije opravdanje za nikolica, umes li da razmisljas malo dalje od prve prepreke?

ama mogli su da prave genocid u ruandi, kakve to ima veze sa ovim sto rade nikolicevi? tadic ima odgovornost za svoje vreme upravljanja. tadic nije odgovoran za ovo sto radi nikolic. ni sps, ni ldp. ni srs, ni dveri ni americka republikanska stranka. nego nikolic. otvori temu o tome koga je i kako zaposlio tadic. to nije opravdanje za nikolica, umes li da razmisljas malo dalje od prve prepreke?

ti si bre neki jednostavan tip

bota razrusi privrredu, pare se sklone kod tajkuna, isprazni budzet, zaduzi srbiju .... i ti sad trazis da neko izigrava kao da je sve u najboljem redu

ti si bre neki jednostavan tip

bota razrusi privrredu, pare se sklone kod tajkuna, isprazni budzet, zaduzi srbiju .... i ti sad trazis da neko izigrava kao da je sve u najboljem redu

hm...ne. niti sam to rekao. ni ne mislim to sto si napisao. ne vidim cak ni odakle ti takva ideja.

nego sta mislis, jel u redu ovo sta rade nikolicevi? jeste a? zato sto je to i bota radio? ili kostunica pre njega? ili milosevic sa ovim istim nikolicem pre kostunice...ono, kad mu je dao stancic od 500.000 maraka kod arene?

hm...ne. niti sam to rekao. ni ne mislim to sto si napisao. ne vidim cak ni odakle ti takva ideja.

nego sta mislis, jel u redu ovo sta rade nikolicevi? jeste a? zato sto je to i bota radio? ili kostunica pre njega? ili milosevic sa ovim istim nikolicem pre kostunice...ono, kad mu je dao stancic od 500.000 maraka kod arene?

za nikoliceve si ti tu. ne treba niko vise

Na doškolovavanju i Mrdić

Među polaznicima Diplomatske akademije u MSP je i Uglješa Mrdić, sada savetnik u Ministarstvu pravde. Mrdić je ranije pominjan u medijima da je tokom demonstracija 1996. godine tukao studente i članove “Otpora”. Bio je zaposlen i na radiju “Fokus”.
- Daljim usavršavanjem želim da doprinesem budućem radu Ministarstva pravde i državne uprave. Kao pojedinac i državni službenik siguran sam da će ta znanja, koja će kroz rad preneti i kolegama, pomoći da mi kao tim nastupamo i obavljamo svoje radne zadatke kvalitetnije i uspešnije - navodi Mrdić za “Blic”.

Najveći imbecil u istoriji srpskog novinarstva isto ide u diplomatiju . :super:

jeli lako anpadati nikolića -što niste napadali Botine i sps-ovce kada su to radili ili koštuničine -koji su bili čak i veće lopurde od botinih a onaj među njima kikinđanin Bubalo se isticao , koliko vidim sps-ovci i urs-ovci vam ne smetaju kada zapošljavaju pa čak ni ldp ali se zato sns-u ne oprašta i traži se svaka dlaka u jajetu.
Pa zar nije najnormalnija stvar da kada neklo dođe na vlast onda sa sobom donese i celu svoju ekipu , pa neće ostati sam okružen onima koje su dovele prethodne vlasti koji će mu stalno zabadati nož u leđa , hteo je Vučić i čistu igru pa nije dirao Upravu za veterinu pa puff-zaboše mu nožekanju u leđa sa aflatoksinom za koji su oni bili direktno odgovorni Uprava za veterinu i veterinarska inspekcija u koju se tokom godina uvuklo previšwe ds-ovaca i tako uglavilo da nema šanse da ih izbace iz svojih fotelja.

- - - - - - - - - -

Najveći imbecil u istoriji srpskog novinarstva isto ide u diplomatiju . :super:
možda je i bolje da ode jedan takav imbecim na mestu onih svih zaslužnih prethodnika -za koje se ja pitam čime li su oni samo svi tamo prethodnici zaslužili da tamo budu?-po krvnoj vezi?

jeli lako anpadati nikolića -što niste napadali Botine i sps-ovce kada su to radili ili koštuničine -koji su bili čak i veće lopurde od botinih a onaj među njima kikinđanin Bubalo se isticao , koliko vidim sps-ovci i urs-ovci vam ne smetaju kada zapošljavaju pa čak ni ldp ali se zato sns-u ne oprašta i traži se svaka dlaka u jajetu.
Pa zar nije najnormalnija stvar da kada neklo dođe na vlast onda sa sobom donese i celu svoju ekipu , pa neće ostati sam okružen onima koje su dovele prethodne vlasti koji će mu stalno zabadati nož u leđa , hteo je Vučić i čistu igru pa nije dirao Upravu za veterinu pa puff-zaboše mu nožekanju u leđa sa aflatoksinom za koji su oni bili direktno odgovorni Uprava za veterinu i veterinarska inspekcija u koju se tokom godina uvuklo previšwe ds-ovaca i tako uglavilo da nema šanse da ih izbace iz svojih fotelja.

- - - - - - - - - -

možda je i bolje da ode jedan takav imbecim na mestu onih svih zaslužnih prethodnika -za koje se ja pitam čime li su oni samo svi tamo prethodnici zaslužili da tamo budu?-po krvnoj vezi?

Pa jel u redu ili nije u redu sto sns ovo radi?

a što se nisi bunio do prošle godine do kada su to tvoji ds-ovci radili mnogo organizovanije i u mnogo većem broju.
samo 2008-e kada je DS preuzeo ministarstvo poljoprivrede u generalnom inspektoratu -koji je kasnije doživeo totalni fijasko je zaposleno oko 200 ljudi preko noći

A otkud ti znas da nisam? I pazi, da je bota zaposlio I 200miliona kineza, to ne opravdava nikolica.

Ajde snejsk reci

Jel u redu da neko uci godinama, a onda dragica ubaci svoj neskolovani I nekvalifikovani kadar? Jel nije dosta ona sisata sponzorusa u diplomatiji evo sad I ova... a koliko jos nismo saznali
pošto se školstvo nikada nije pitalo ko će gde da se zaposli pa tako ni sada iluzorno je lupetati o tome , moga prijatelja ćerka je završila fakultet u novom sadu u rokui dala i master , i šta sada ?
da čekaposao u ministarstvu?
pa nije nego , spakovala hefke otišla je za USA i radi tamo jer ovde nikada dobro niti je ikada bilo niti biti ikada neće!

Back