SNS za ukidanje imuniteta svom poslaniku

ДА ЛИ ЋЕ МУ УКИНУТИ ИМУНИТЕТ?

• ДА

glasova: 11 57,9%
  • НЕ

glasova: 8 42,1%

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
SMEDEREVO - Krenuo u školu!
Dragan Čolić (59),
narodni poslanik SNS koji je u sredu oko 21.30 sati automobilom udario D. R. (11) na pešačkom prelazu u centru Smedereva, video se juče s dečakovim ocem Nebojšom R. i izvinio mu se zbog incidenta koji je skrivio.

- Rekao mi je kako nije video da je udario mog sina. Ponudio nam je pomoć i zamolio da sledeće nedelje dođe kod nas da poseti mog sina - kaže za Kurir dečakov otac Nebojša R.Čolić je, inače, prethodno poslao prijatelja da vidi u kakvom je stanju dečak.

- Mladić koga znam iz viđenja pozvonio nam je na vrata i rekao: „Poslao me je Čolić da se raspitam kako vam je sin. Hteo je da dođe i da mu donese poklon“. Nisam bio u stanju s njim da se vidim u prvom trenutku, ali sam se kasnije predomislio - rekao je za Kurir dečakov otac.
http://www.kurir-info.rs/poslanik-izvinite-nisam-video-decaka-clanak-561057

ja mogu da razumem kad simpatizeri nekih stranaka brane njene clanove i poslanike, ako su navodno umesani u neke afere, a oni u to ne veruju... ali ovaj snejks ga pretera za medalju...

covek udario u malo dete i pobegao, a njemu je dete krivo... to je kao onaj deo iz Balkanskog spijuna 'Djura ce ti oprostiti sto te je tukao'

sramota

ja neznam čoveka ali ti ga sigurno poznaješ - a onda znaš verovatno i da je obišao porodicu i da se izvinuo ljudima i obišao i povređeno dete - detetu odneo poklon -šta pojma nemam ali u svakom slučaju za ovo treba imati MUDA uraditi to priznati svoju krivicu kao i suočiti se sa porodicom povređenoga kao i prihvatiti svoju odgovornost , ali šta ja to tebi pričam ti bi se u svakom slučaju na njegovom mestu sakrio u mišju rupu i ne bi ni izvirivao napolje.

hahahahaa
pijani naprednjak koji je kidnuo nakon sto je udario dete na pesackom prelazu ima m u d a

ja mogu da razumem kad simpatizeri nekih stranaka brane njene clanove i poslanike, ako su navodno umesani u neke afere, a oni u to ne veruju... ali ovaj snejks ga pretera za medalju...

covek udario u malo dete i pobegao, a njemu je dete krivo... to je kao onaj deo iz Balkanskog spijuna 'Djura ce ti oprostiti sto te je tukao'

sramota
da si iole pročitao moje rethodne postove shvatio bi da sam ja glas razuma nasuprot vas ostrašćenih vašim političkim motivima

citao sam tvoje postove i ti si sve samo ne glas razuma... neobjektivan, politicki ostrascen, a veoma moguce i los covek

ne znam za druge ali mene zabole ona stvar za bilo koju stranku
nasuprot tebe ja imam mnogo stečenih iskrenih prijatelja , koje sam stekao za života zahvaljujuči normalnim ponašanjem ne praveći slona od mrava kao što ti i slični tebi pravite, a druga srtvar da te zabole za stranke je laž dovoljno je samo pogledati tvoje postove i sve će biti jasno kao dan , tako možeš da lažeš samo sebe i nikoga drugoga

nasuprot tebe ja imam mnogo stečenih iskrenih prijatelja , koje sam stekao za života zahvaljujuči normalnim ponašanjem ne praveći slona od mrava kao što ti i slični tebi pravite, a druga srtvar da te zabole za stranke je laž dovoljno je samo pogledati tvoje postove i sve će biti jasno kao dan , tako možeš da lažeš samo sebe i nikoga drugoga

video i kako bi reagovao da ne daj Boze neka budala tako udari tvoje dete i pobegne

a da citas moje postove, video bi da po svima pljujem

video i kako bi reagovao da ne daj Boze neka budala tako udari tvoje dete i pobegne

a da citas moje postove, video bi da po svima pljujem
kao prvo ja moje dete od 10 godina NIKADA ne bi pustio napolje po takvom kijametu kao taj dan i samo sa psom - pogotovu ne noću , e u tome se ti i ja razlikujemo kod mene ipak postoji osećaj odgovornosti a kod tebe ga NEMA.

Back