Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.538
Normalno...Издају Косова и Метохије НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ НАРОД и СПЦ.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno...Издају Косова и Метохије НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ НАРОД и СПЦ.........
Bez Kosova i Metohije srbin je kurd.Издају Косова и Метохије НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ НАРОД и СПЦ.........
Nikoga ne zanima Kosovo, cilj je smeniti ovu bolest bez bedža.Nazalost,realnost je drugacija.. samo lud ne vidi da se mi jos malo sta pitamo tamo.. Nije ovaj Vucic kriv,to je problem od mnogo ranije,da se razumemo ne podrzavam ni njega ni njegovu politiku,ali da gospod bog sidje sa neba,ne bi tu mnogo uradio.. trebalo je ovo resavati kad je bilo vreme,sad ce samo da odugovlace i prebacuju vruc krompir sledecoj vlasti,da ih ne bi narod lincovao.. Moje vidjenje,ne znaci da sam nuzno upravu,poz.
To tesko.. vidis da nema nameru da sidje,e da kod nas postoji zakon maksimalno dva mandata i cao,ovako malo malo pa vanredni izbori..Nikoga ne zanima Kosovo, cilj je smeniti ovu bolest bez bedža.
Da ali već je prošlo 7 godina 2 meseca i 8 dana.To tesko.. vidis da nema nameru da sidje,e da kod nas postoji zakon maksimalno dva mandata i cao,ovako malo malo pa vanredni izbori..
Mogu li da znam koga bi ti volela da vidis na vlasti,kad ode prvorodjeni?Da ali već je prošlo 7 godina 2 meseca i 8 dana.
To znači da se bližimo kraju smrada i kala
Malo li je tebi Ustav i zakoni Srbije ? Tamo lepo pise da je Kosovo samostalna pokrajina i da ima drzavnost...godina 1974.
Meni je drago što nisi odgovorio.Sad mi je žao što nisam odgovorila
Naravno, ako treba i ono malo srba na Kosovu predati siptarima na milost i nemilost kao 99. ....Nikoga ne zanima Kosovo, cilj je smeniti ovu bolest bez bedža.
Bilo ko will doMogu li da znam koga bi ti volela da vidis na vlasti,kad ode prvorodjeni?
Recimo Haradinaj bi bio po volji...Bilo ko will do
S obzirom da je Aleksandar Vučić najgora osoba svih vremena, mislim da treba da dođe neko drugi.Recimo Haradinaj bi bio po volji...
Када си ти као ИСИЛ-фата толико против АВ - помислих да је он можда добар...S obzirom da je Aleksandar Vučić najgora osoba svih vremena, mislim da treba da dođe neko drugi.
Када си ти као ИСИЛ-фата толико против АВ - помислих да је он можда добар...![]()