SNS Vucic je vec izdao Kosmet

Nazalost,realnost je drugacija.. samo lud ne vidi da se mi jos malo sta pitamo tamo.. Nije ovaj Vucic kriv,to je problem od mnogo ranije,da se razumemo ne podrzavam ni njega ni njegovu politiku,ali da gospod bog sidje sa neba,ne bi tu mnogo uradio.. trebalo je ovo resavati kad je bilo vreme,sad ce samo da odugovlace i prebacuju vruc krompir sledecoj vlasti,da ih ne bi narod lincovao.. Moje vidjenje,ne znaci da sam nuzno upravu,poz.

Nazalost,realnost je drugacija.. samo lud ne vidi da se mi jos malo sta pitamo tamo.. Nije ovaj Vucic kriv,to je problem od mnogo ranije,da se razumemo ne podrzavam ni njega ni njegovu politiku,ali da gospod bog sidje sa neba,ne bi tu mnogo uradio.. trebalo je ovo resavati kad je bilo vreme,sad ce samo da odugovlace i prebacuju vruc krompir sledecoj vlasti,da ih ne bi narod lincovao.. Moje vidjenje,ne znaci da sam nuzno upravu,poz.
Nikoga ne zanima Kosovo, cilj je smeniti ovu bolest bez bedža.

Nikoga ne zanima Kosovo, cilj je smeniti ovu bolest bez bedža.
Naravno, ako treba i ono malo srba na Kosovu predati siptarima na milost i nemilost kao 99. ....
To je svima jasno...vi polusrbi ili polunestodrugo imate za cilj da srbija bude slobodna....od svake vlasti i zakona i suda i drzave....recimo kao divlje ostrvo gde oni koji su maznuli uticaj mogu da rade sta hoce, ali kada vam se pojave neki arkani ili par grupa koje to ne priznaju onda kmecite....
mesecima ne ladite kuknjavom o Savamali , koju ste drzali za gajenje pacova...

' Радикали и Напредњаци ће одбранити Косово и Метохију '

c5a1ec5a1elj-naoruc5bean-mac5a1inkom.jpg

1925469402_86b5fbe448_o.jpg

41941-03_4768_1000x1000.jpg

toma-nikolic-pistolj.jpg

Back