SNS vlast Srbije 'minira' Novaka Đokovića!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.056
...

Dakle na jednoj od tema sam vec ukazao kako rezimski Informer diskretno minira Djokovica..., a sve je krenulo odkako je pokazao svoje diskretno protivljenje vakcinaciji i svezije protivljenje Rio Tintu (za oboje lobira Vlada Srbije...)

Sad to diskretno miniranje ide korak dalje...
Naime rezimska Olivera Zekić (zenska verzija Sime Megafona Spasića...) i sama Premijerka miniraju Novaka i njegovu porodicu (kakvagod ona bila...ni njihove nisu nista bolje...):

Брнабић за Ројтерс, минира Новака: Да појасни кад је добио резултат теста!

https://srbin.info/sport/brnabic-za-rojters-minira-novaka-da-pojasni-kad-je-dobio-rezultat-testa/

Почиње шоу – Вучићева Зекић оштро напада: Породица Ђоковић улази у политику! ВИДЕO

https://srbin.info/politika/pocinje...ada-porodica-djokovic-ulazi-u-politiku-video/

Dakle...
Pokvario im je lobiranje za AUSTRALIJSKI Rio Tinto i sad mu se svete...a verujem i da su mu skupa sa Australijskom Vladom spremili ovu sacekusu u AUSTRALIJI...:whistling:

....

Ja ne znam ko je ova zena ( Olivera, ova druga i nije zena), ali je za ovo savrseno u pravu:

Овај цео случај бих ја посматрала из више углова. Један од тих углова је, звучаћу вулгарно, будалаштине које већ данима слушамо од породице Новака Ђоковића испред Народне скупштине Републике Србије“.

На питање новинарке да појасни на шта мисли, Зекић је рекла да мисли на изјаве Срђана Ђоковића да је премијер Аустралије „не Скот, него скотина“, да је Новак Ђоковић „персонфикација слободе“, и на изјаву која ју је, како каже, запањила, „да је Новак нови Исус“.

Nama se ceo svet smejao zbog ovih izjava, svi mediji sveta su ovo preneli.

Ja ne znam ko je ova zena ( Olivera, ova druga i nije zena), ali je za ovo savrseno u pravu:

Овај цео случај бих ја посматрала из више углова. Један од тих углова је, звучаћу вулгарно, будалаштине које већ данима слушамо од породице Новака Ђоковића испред Народне скупштине Републике Србије“.

На питање новинарке да појасни на шта мисли, Зекић је рекла да мисли на изјаве Срђана Ђоковића да је премијер Аустралије „не Скот, него скотина“, да је Новак Ђоковић „персонфикација слободе“, и на изјаву која ју је, како каже, запањила, „да је Новак нови Исус“.

Nama se ceo svet smejao zbog ovih izjava, svi mediji sveta su ovo preneli.
Covjek je rekoa nas Isus, ko kaze da nije mislio na porodicu Djokovic, i zasto neki roditelj nema to nabrojano ne moze reci za svoje dijete ? Drugi rodityelji nemsatraju svoje dijete naj ? :D

Brnaba je proglasila na Tv Hapiju pobedu SNS i Vuciceve politike progresa, povodom Djokoviceovog uspeha sto je izasao iz pritvora.

To je za domacu upotrebu, da se uvuku u dupe glasacima.. A onda je dala intervju za Engleze, gde je oplela po Noletu (da pojasni datume i slicno..), da se uvuku u dupe Zapadu.. Oni bez svojih i tudjih dupeta ne mogu da zive, to im je Lebensraum..

Ko da su ga razapeli a ne kratko pritvorili. Tolika se panika napravila za ovo kratko vreme....

Uf, i svi zaboravismo da je samo sportista. Možda zato što je ipak i čovek... Još i naše gore list....
Zaboravismo i da je Australija bila zaključana. I da imaju svoja pravila ulaska i izlaska iz njihovog dela Zemlje....

A druga stvar je dal bi Mars da prave na drugoj strani Zemlje, da pritvaraju nekog tamo Zemljanina koji se ne slaže sa zvaničnim načinom rešavanja pandemije koja je postala sve više plandemija, a sad to sve nije za prezent, nego, sve dodje na svoje, pre ili kasnije u futuru/naravno veći deo futurama je u perfektu i sada....

Poslednja izmena:
Vučićević i Informer brane Nola a Brnaba i Zekićka ga napadaju.

Taktika dobar - loš policajac.

1641932357293-informer-460x0.jpg

...

Još jedan dokaz udruzenog zlocinackog poduhvata SNSekte i Vlade Australije, a zbog Novakovog protivljenja AUSTRLAIJSKOJ kompniji Rio Tinto !!!

PLAŠIM SE DA JE OVO POČETAK KRAJA NOLETOVE KARIJERE: Đukanović uveren da je hajka tek počela AUSTRALIJA SAMO PRVA U NIZU?

https://www.kurir.rs/sport/tenis/38...-hajka-tek-pocela-australija-samo-prva-u-nizu

Citiracemo Đuku i izmedju redova uvideti stvarnu agendu cele price...
Dakle on racionalizuje odluku Vlade Australije...time amortizuje to ZLO...a onda nesvesno otkriva savez SNSekta+Vlada Australije:

. Jednostavno te države žele da pokažu neku vrstu sile. U Australiji recimo, ne bi moglo da se desi kao ovde da se zatvore ulice. Odma biste bili pohapšeni i u ludnicu strpani jer im je takav sistem - rekao je Đukanović u jutarnjem programu na Kurir televiziji.

Dakle on sam direktno pominje blokade puteva zbog Rio Tinta...i time se perfidno sveti Novaku koji je podrzao te blokade protiv AUSTRALIJSKOG Rio Tinta !!!

...

Drzava Srbija je u problemu, otuda ovi besmisleni intervjui Brnabe, ali i njen telefonski razgovor
sa premijerom Australije. Ima nekih cudnih neusaglasenosti oko pozitivan/negativan kod Djokovica,
a Srbija ne zeli da to sad bude tema.

NWO sekta...= SNSekta+LiberalnaStranka Australija

To ti je osvetnicki savez protivu Novaka i to je sva skrivena agenda...

Nagazio je na dve "svete" NWO stvari... f.uckcinaciju i Rio Tinto... dakle kontra NWO poretka i mulitnacionalnih globalno zagadjujucih korporacija...

Dakle nagazio je i SNSektu i Liberalnu Stranku Australije...koje sluze tom poretku...

I zato mu se sad svete....
S tim sto svesni njegove popularnosti ovde, ovi nasi NWO pajaci to rade diskretno kao šatro podrzavajuci ga...ali sustinski radeci kontra njega...što vidimo i po ovom izletanju Djuke...

...

NWO sekta...= SNSekta+LiberalnaStranka Australija

To ti je osvetnicki savez protivu Novaka i to je sva skrivena agenda...

Nagazio je na dve "svete" NWO stvari... f.uckcinaciju i Rio Tinto... dakle kontra NWO poretka i mulitnacionalnih globalno zagadjujucih korporacija...

Dakle nagazio je i SNSektu i Liberalnu Stranku Australije...koje sluze tom poretku...

I zato mu se sad svete....
S tim sto svesni njegove popularnosti ovde, ovi nasi NWO pajaci to rade diskretno kao šatro podrzavajuci ga...ali sustinski radeci kontra njega...što vidimo i po ovom izletanju Djuke...

...
Ma tamo u AU vec danima opozicija proziva vladu da isteraju Djokovica, a izbori su tu i naravno
da onda i taj ministar mora da reaguje.

A ko je to za test iznosio nego Srbi... ako je sve to istina za test, zasto su odmah potrcali da javljaju vladi Australije...
Tako je, Srbi su iznosili neke nelogicnosti oko datuma tih testova. I ja mislim da to nije trebalo.
Njemu (Djokovicu) moze ovo da bude uzasna mrlja u teniskoj karijeri, a ne razumem ni ja
kome to donosi bilo kakvu korist.

Ma tamo u AU vec danima opozicija proziva vladu da isteraju Djokovica, a izbori su tu i naravno

Tako je, Srbi su iznosili neke nelogicnosti oko datuma tih testova. I ja mislim da to nije trebalo.
Njemu (Djokovicu) moze ovo da bude uzasna mrlja u teniskoj karijeri, a ne razumem ni ja

Donosi korist NWO sekti i poretku, koje predstavljaju SNSekta u Srbiji i Vlast u Australiji !

...

Zasto mrzis uspesne Srbe?

Zasto mrzis Novaka Djokovica?

Back