Sin poslanice SNS iz Niša...voli ustaše, posećuje koncert Thompsona, a pride voli i Izrael...i mlatara kalašnjikovom...

...

Auotorski osvrt na ovaj primerak postojanja...

Posle Buljadina...novi skandal...

Sin poslanice SNS iz Niša...voli ustaše, posećuje koncert Thompsona, a pride voli i Izrael...i mlatara kalašnjikovom...

Da... @Jugoslav Čvarak
To je ta CRNO-CRNA HDZ-SNS koalicija...

Hej...
Sin SNS poslanice...
Vratite Tihog na Politiku...treba da mi pojasni zna li ovog drugara iz SNS-a?

A i bolje da čuči na Politici nego da ga stranka šalje da šara grafite "Blokaderi štrokaderi"...

....

Poslednja izmena:
...

Auotorski osvrt na ovaj primerak postojanja...

Posle Buljadina...novi skandal...

Da... @Jugoslav Čvarak
To je ta CRNO-CRNA HDZ-SNS koalicija...

Hej...
Sin SNS poslanice...
Vratite Tihog na Politiku...treba da mi pojasni zna li ovog drugara iz SNS-a?

A i bolje da čuči na Politici nego da ga stranka šalje da šara grafite "Blokaderi štrokaderi"...

....
Tom čovjeku treba pod hitno pomoći, vidi se da nije sav svoj.
Ovo nema veze sa SNS-om ili oporbom, već s hospitalizacijom.
Pod hitno stabilizirati antipsihoticima!
Tog Šarovića može biti sramota, ruga se bolesnim ljudima.
Dovoljno je pogledati fotografiju majke dotičnog, koja dnevno možda odspava nekoliko sati, dok ostatak vremena provodi sekirajući se za bolesnog sina.

1000011445.jpg

U ovim umornim očima prebivaju oceani tuge.

Najviše od svega me strah da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, ne dogodi isto.
S obzirom na količinu stresa kojoj je izložen, to bi se lako moglo dogoditi.
Meni nije jasno kako tom čovjeku pođe za rukom odspavati i ono malo sati koji mu stoje na raspolaganju, ja bih davno kapitulirao i uputio se na liječenje.

Žuti nemaju veze sa krstom
Kad udju u crkvu oteža im se disanje, rogovima udaraju o kandilo, spotiču se o svoj rep...
:mrgreen:
Ma realno, nemaju ni jedni ni drugi veze s crkvom.
Ćaća mi je potajno kršten, zato što ga je prababa odnijela u crkvu.
I ostao je dosljedan ateist, tek tu i tamo spominje snove o arhitekturi, koje ne može objasniti.
Mater mi je po rođenju krštena, ali se nikada nije obazirala, dok je prije nekih 6 ili 7 godina, bolest nije skršila.

Back