SNS proslavlja 14. rođendan: "Srbiju pokoriti ne možete, predaja za nas nije opcija"

posle Vuleta doce drugi Vule......................mislim da je resenje da se udari na epicentar svih problema a ne da menjamo politicare po celom svetu.
ma nemoj? a kako je to mali perica zamislio da se napravi?
ja mislim upravo obrnuto, sada je doslo nase vreme da smenjujemo po svetu, a da ne udaramo siledzijski

ma nemoj? a kako je to mali perica zamislio da se napravi?
ja mislim upravo obrnuto, sada je doslo nase vreme da smenjujemo po svetu, a da ne udaramo siledzijski
smenjivali smo i napoleona i hitlera, sada ce i bajdena.....................al ce i dalje da imamo svinjarije.Ocigledno da smenjujemo pogresne.

- JEL TI SHVATAS KOLIKO JE TO VUCICEVO IDIOTSKO?

Ali ja uopšte ne podržavam Vučića, niti ga napadam.
Ja uopšte ne znam šta on zagovara ! Tebi se čini da znaš ?
Ja imam svoje mišljenje o problemu Kosova i njegovom rešenju ! Da li to možeš da prihvatiš ?
Kosovo je problem već 650 godina i ja bih sebe smatrao budalom kada bih razmatrao šta koji ucenjeni političar javno priča. Eventualno bih voleo da znam šta privatno misli, isto kao što želim da čujem i tvoje mišljenje, ali ti svet deliš na vučićevce i one druge, tako da ...
Prilično ograničeno !!! 👎

Ali ja uopšte ne podržavam Vučića
i see you no GIF by Shalita Grant

biblijska parafraza
@Grom_sa_neba!

Moj tetak dok je pocetkom devedesetih bio u prognanistvu na jednom dalmatinskom otoku, upoznao je tamo nekog Tomislava, totalno ludog lika, moj stari ga je nakon sto ga je imao prilike upoznati nazvao "Tomo psihopata".
Imao je neke svoje cudne rituale, postavljao prazne bacve uz put na kojima je pisalo "Razmisljaj - recikliraj", sve u svemu bolesnik.
Tetak tada bio u besparici a kako zna sve radit, od gradjevine, preko plocica krpao se u fusu i cesto je bas Tomo psihopata bio klijent.
Dok bi mu radio dahtao bi ti za vratom i inzistirao na nekim glupim sitnicama.
Uglavnom se tetak s njim pogodio da ce mu nesto malterisati oko fasade a psihopata zapeo da to bude dan dva nakon nove godine.
Kaze tetak da bura te godine probijala do kosti.
Krene on njega prakticki moliti da neka dva tjedna odloze posao dok se malo ne smiri, ali ne, mora odmah i gotovo.
Ovaj nesretnik od tetka u pet ujutro izadje van, bura zvizdi i siba, jos uvijek mrkli mrak, sjedne u auto i prije nego krene kaze: "Moj dragi Boze pogledaj me, pa nisam ni ja najgori."
Odveze se autom psihopati i prvo sto mu bilo cudno da vani nema mjesalice i da ne gori svjetlo.
Inace ovaj sve unaprijed pripremi tako da bude siguran da te iskoristi do zadnje minute.
Udje tetak unutra, a psihopata lezi na kaucu, noga podignuta u longeti.
Dan prije izvrnuo nogu, tako da nista od posla.
Tetak dan danas istice da je to dokaz da bog pomaze i postoji.

@Grom_sa_neba!

Moj tetak dok je pocetkom devedesetih bio u prognanistvu na jednom dalmatinskom otoku, upoznao je tamo nekog Tomislava, totalno ludog lika, moj stari ga je nakon sto ga je imao prilike upoznati nazvao "Tomo psihopata".
Imao je neke svoje cudne rituale, postavljao prazne bacve uz put na kojima je pisalo "Razmisljaj - recikliraj", sve u svemu bolesnik.
Tetak tada bio u besparici a kako zna sve radit, od gradjevine, preko plocica krpao se u fusu i cesto je bas Tomo psihopata bio klijent.
Dok bi mu radio dahtao bi ti za vratom i inzistirao na nekim glupim sitnicama.
Uglavnom se tetak s njim pogodio da ce mu nesto malterisati oko fasade a psihopata zapeo da to bude dan dva nakon nove godine.
Kaze tetak da bura te godine probijala do kosti.
Krene on njega prakticki moliti da neka dva tjedna odloze posao dok se malo ne smiri, ali ne, mora odmah i gotovo.
Ovaj nesretnik od tetka u pet ujutro izadje van, bura zvizdi i siba, jos uvijek mrkli mrak, sjedne u auto i prije nego krene kaze: "Moj dragi Boze pogledaj me, pa nisam ni ja najgori."
Odveze se autom psihopati i prvo sto mu bilo cudno da vani nema mjesalice i da ne gori svjetlo.
Inace ovaj sve unaprijed pripremi tako da bude siguran da te iskoristi do zadnje minute.
Udje tetak unutra, a psihopata lezi na kaucu, noga podignuta u longeti.
Dan prije izvrnuo nogu, tako da nista od posla.
Tetak dan danas istice da je to dokaz da bog pomaze i postoji.

Kazem ti ja...Boža sve vidi... ;)

Javi to i AVtihristu... :tajna:

...

Back