SNS proslavlja 14. rođendan: "Srbiju pokoriti ne možete, predaja za nas nije opcija"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.066
predaja za nas nije opcija"

Издајник Вучић: Ако не прихватимо споразум с Косовом примениће силу као 1999!

Питање је само колико ће решење о КиМ за нас бити понижавајуће – казао је Вучић.

Не помиње се датум, помиње се европска перспектива. Ја мислим

vucic "misli" da ce da nas bombarduju ako necemo u eu, zapravo da izdamo

za eu nemate datum, znaci na sveti nikad,a od vas se trazi da do roka zavrsite za izdajom kim, JER JE VUCIC OBECAO, UGOVORIO, UZEO PARE, UCENJEN ILI SL.? LUDILO - ko odbije bice bombrdovan?! DOLE SNS SEKTA I LUDAK AV!

Poslednja izmena:
Jadan bre onaj predsednik Vučić, koliko god da viče "Ne dam Kosovo" vi ga zovete izdajnik, i izmišljate kako je prodao Kosovo.
Sad mi je jasno ono što smo učili da Vuk Branković nije izdao na Kosovu, već narod ko narod, tražeći krivca - njega zabode.
Ali zato si svaki Tadićev potez smatrao izdajom Kosova

# konzistentnost radikala

Jadan bre onaj predsednik Vučić, koliko god da viče "Ne dam Kosovo" vi ga zovete izdajnik, i izmišljate kako je prodao Kosovo.
Sad mi je jasno ono što smo učili da Vuk Branković nije izdao na Kosovu, već narod ko narod, tražeći krivca - njega zabode.
Bote, ne kmeci nego pisi sto gazda AV naredi, a naredjenje je da moramo da damo kosovo da nas bombarduju

Питање је само колико ће решење о КиМ за нас бити понижавајуће – казао је Вучић.

Ali zato si svaki Tadićev potez smatrao izdajom Kosova

# konzistentnost radikala

Ne izmišljaj bre, ja i sada cenim Tadićevu pametnu retoriku i najviše volim kad njega vidim u gostima kod Olje.
A koliko je praktično uradio ... e pa svakako ne koliko Vučić, nije bilo moguće razvijati privredu u to vreme, još su ratne vatre tinjale.

Šta ti bi, ja sam mislio da si samo glup, a ti i lud !? 😮
Znaš kako sam te provalio da si lud, zato što su napadi ludaka iznenadni i bezrazložni. 🤗🤫
samo ti nemoj da falsifikujes sta je tvoj gazda izdajnik vucic rekao, pa da se sam pravis lud i prebacujes na mene - pa citamo svi vuciceve izjave, slusamo i gledamo imbecila kako drami i kuka dok sve dublje pada u ponor IZDAJSTVA

Vučić neće izdati niti prodati Kosovo. Nikada.
Možda deo trampi za izlaz na more, možda potpiše kapitulaciju ako opet počnu da nam ubijaju decu, ali da izda ili proda - neće.
Jasno ?!
sns sekta moze da trampi samo vas botove, da vas premesta sa jednog na drugi zadatak
jasno? oces izlaz na more, a da ti ne ubijaju decu? e stvarno vi botovi, ne zna se koji je ludji
botovski posao neces sacuvati, a ne nesto ti da hoces

Šoq, pa koliko sam razumeo vi hoćete deo Kosova ?
Ja vas samo savetujem kako eventualno možete doći do njega, hvala da mi kažeš i sikter bre, tamo, pa se dogovarajte i da dođete ko ljudi sa ponudom, a ne ko noćni lopovi ! 😠
Sok je tvoj aljek musliju, koji radi za siptarske interese, dok ga kao fol pritiskaju sa zapada, spadaju mu gace same itd
ej, idiot nam preti bombardovanjem, a mi nista ne radimo, paralisani?! zasto da nas bombarduju ako nista ne radimo na kosovu, nema nas tamo vojno? idiot av, misli da sa odredjenim brojem botova moze tako da namagarci ceo narod! samo idiot moze da poveruje idiotu vucicu! - to je i vama botovima jasno, i zato falsifikujete gazdine reci i njegovo izdajnicko stanoviste

izdajnik, a ti si botcic, pa nam poturas idiotizme i samo muljas muljaro; ej bot da trguje teritorijama, izlazom na more, a u stvari mu receno da je to najblji nacin da istrgujemo sa KIM, MI NJIMA NASE ZA NISTA, eventualni ulazak u eu, na sveti nikad

Poslednja izmena:
, MI NJIMA NASE ZA NISTA, eventualni ulazak u eu, na sveti nikad

Upravo sam ja taj koji ne daje naše za ništa, a tebi će ga oduzeti. Vidiš kako ja bot ne padam u vatru svađe sa tobom i ne kažem "ti ćeš ga dati".
Uključi mozak ako već nije kasno, trebaju nam pametni, a ne upaljeni.
Upaljene eno Putin šalje na ratište, tamo se javi, malo ih je !

Upravo sam ja taj koji ne daje naše za ništa, a tebi će ga oduzeti. Vidiš kako ja bot ne padam u vatru svađe sa tobom i ne kažem "ti ćeš ga dati".
Uključi mozak ako već nije kasno, trebaju nam pametni, a ne upaljeni.
ni ti ni ja ga ne dajemo, nego tvoj vucic da nas ne bombarduju opet, po njemu
ti mastas o izlazu na more, samo da bi pobegao od vucicevih reci,a ja sam posle bombardovanja zbrisao od vucica i idiotske politike, a ne od bombardovanja
ako vucic garantuje da ce nas opet bombardvati ako nista ne potpise, ja cu da dodjem pa da vidimo
Upaljene eno Putin šalje na ratište, tamo se javi, malo ih je !
zasto ne traze sporazum minski? ko je srusio minski sporazum, 1, pa 2?

ni ti ni ja ga ne dajemo, nego tvoj vucic da nas ne bombarduju opet, po njemu

Ja nisam čuo da nam neko, pa ni Vučić spominje bombardovanje.
Ali ti mogu reći, 1999. niko nije verovao u tu mogućnost, eej na pragu 21. veka, da će neko staru slobodarsku i antifašističku zemlju da bombarduje, to nismo mogli da shvatimo.
Naročito mi, mladi, odrasli na holivudskim filmovima, ludi za rokenrolom ...
Ali se desilo, i to uz nenormalno navijanje pre svega hrvatske ciganije, i crnogorsku dozvolu preletanju Nato aviona !!!
Horor kakav ne možeš ni da zamisliš !
zasto ne traze sporazum minski? ko je srusio minski sporazum, 1, pa 2?

U to se ne razumem, samo intuitivno vidim da Putin na pogrešan način radi možda potpuno ispravnu stvar.
A možda i ne ...

Ja nisam čuo da nam neko, pa ni Vučić spominje bombardovanje.
Ali ti mogu reći, 1999. niko nije verovao u tu mogućnost, eej na pragu 21. veka, da će neko staru slobodarsku i antifašističku zemlju da bombarduje, to nismo mogli da shvatimo.
– То значи да ће нас натерати да прихватимо, чак иако не желимо. А како другачије него претњом силом. Док сам на месту председника неће нам се поновити 1999. година. То би било ужасно, и зато водим рачуна, али за стручњаке који мисле да би то лако завршили као 1999. године, не би било ни десети део лако – каже он.

vidi, nas su oterali sa Kosova, ali mi sada nismo tamo vojno
ne mozes iz cista mira nekog bombardovati, ali jedno je kada sila udara na neku manju silu, sa nekim VOJNIM ciljem, a drugo je kada ti zagovaras idiota vucica da ce se vojna sila primeniti i sada da bi se napravio politicki sporazum, priznanje sitpara u un - JEL TI SHVATAS KOLIKO JE TO VUCICEVO IDIOTSKO? samo idiot moze njega da podrzava koji tvrdi da ce nas silom prinuditi opet, jer mi sada nismo nikakva sila na kosovu,a onda smo bili

Не помиње се датум, помиње се европска перспектива. Ја мислим

vucic "misli" da ce da nas bombarduju ako necemo u eu, zapravo da izdamo

za eu nemate datum, znaci na sveti nikad,a od vas se trazi da do roka zavrsite za izdajom kim, JER JE VUCIC OBECAO, UGOVORIO, UZEO PARE, UCENJEN ILI SL.? LUDILO - ko odbije bice bombrdovan?! DOLE SNS SEKTA I LUDAK AV!

posle Vuleta doce drugi Vule......................mislim da je resenje da se udari na epicentar svih problema a ne da menjamo politicare po celom svetu.

Back