argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.161
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlađani Naledsmeker vucic, a ko je ovaj decko sa prodornim ocima?![]()
Скупљају лисице за 15и.Lazna prijava je krivicno delo.
Gde je hapsenje ministra u ostavci Selakovica zbog lazne prijave?
...
Ovde cemo autorski ispratiti ovaj sve uvrnutiji i sve ucestaliji i sve bolesniji fenomen...
Dakle o 1001. "atentatu" vec sve znamo...jos cekamo hapsenje nekih NN lica iz Jajinaca...
Ali sad su evo ucestali sa sve cescim operacijama "lazne zastave" tj false flag crnim operacijama...
- Te onesvescena trudnica koja nije onesvescena....
- Te mozdani udar koji to nije
- Te "napadnuta" kontra-"studentkinja", koja je sama pala bezeci od policajca
- Te Ministar Selakovic kojem je "slomljen nos" a sada vidimo da nije...
Разоткривена подла фарса режима: Никола Селаковић није физички нападнут!
https://srbin.info/politika/razotkrivena-podla-farsa-rezima-nikola-selakovic-nije-fizicki-napadnut/
Dakle SNS-ovci fejkuju padove i faulove gore nego Ronaldo...
To što lažu...ni po brige...
Ali to što su spremni da reziraju i izvode operacije "lažne zastave" iliti false flag operacije...
To itekako treba da nas brine...jer to znaci da su spremni da ritualno zrtvuju bilo koga...nebitno svog ili tudjeg...zarad opstanka rezima...
...
буде ли нереда, организатор је АВ, као и увек.Zato što ako i bude nereda to je sa njihove strane i rezirano...
Vec vidjena false flag divljastva njihovih huligana...
...
a kako vi mislite da preuzimate vlast bez nereda? tom logikom necete zavladati nikad... ali mozda i niste vlastoljubivi? vlastoljubivost i ne ide iz uz visoke vrline koje krase postene ljude.буде ли нереда, организатор је АВ, као и увек.
он памети нема, и заслужује све најгоре после ове изјаве.
Сад ће те Крижаричини Ћацији уверити да се свакодневно возикају тим метроом.![]()
Ma da je samo opsednutost…Opsednutost.
Znaš unapred? Kolega @pura moca je inače pretio jahanjem i Novom DSS. Kao biće stavljeni na izvestan spisak za jahanje.буде ли нереда, организатор је АВ, као и увек.
јавно извињење од мене @pura moca што сам преконосирала за постављену породичну фотку.
моцо, извини још једном![]()
Marinika strongly approves of this, err, of her!Nisam ni ovo mogla da zamislim, pa se desi....
Pogledajte prilog 1695224
Đak generacije na Univerzitetu Nortvud.smeker vucic, a ko je ovaj decko sa prodornim ocima?![]()
Dobro nije poslao i svoje jurišne dronove. Ima Žeks i avijaciju....
Ja se šalio i zezao nekidan da će Žeks da pošalje svoje statiste da glume studente...
Kad ono...on stvarno posla![]()
![]()
...
Dobro nije poslao i svoje jurišne dronove. Ima Žeks i avijaciju.![]()
Znaš unapred? Kolega @pura moca je inače pretio jahanjem i Novom DSS. Kao biće stavljeni na izvestan spisak za jahanje.
Marinika strongly approves of this, err, of her!
Pogledajte prilog 1695344
ne razumem ovoбуде ли нереда, организатор је АВ, као и увек.
јавно извињење од мене @pura moca што сам преконосирала за постављену породичну фотку.
моцо, извини још једном![]()
cale je uvek bio mracan tip, tj zeMska, neverovatna fotka, a aljek smekercina, naocit mladic, priznajem, dok su mi sada u srednjim godinama oboje gadni... moguce da sam i ja drugima gadan, buduci da smo istih godina, aljek i ja... onda da se zagledamo u ljudske duse, u unutrasnjost?Đak generacije na Univerzitetu Nortvud.![]()