SNS ima Savet za borbu protiv korupcije

:hahaha:

Nadam se da su tamo vesic, mali, dacic i naravno glavni
pa nije samo Dačić u koaliciji
tu je SPO Vuk pa PUPS Krkobabići pa LDP Čede i Zmajevi pa... puno njih...

to su da kažemo naslednici KPJ samo tvrda struja

sa druge strane imamo DS i isprdke kao naslednike KPJ Nikezić neoliberalne varijacije (privatni biznis sa kešom iz budžeta jer deda nije ostavio ništa za start)

ako niste znali, višestranačje je zabava za budale, a svi su iz iste škole samo menjaju odeljenja po potrebi :D

Poslednja izmena:
Da li je on još u koaliciji sa SNS-om? Skoro sam na YT naletela na jedan njegov intervju. Spominjao je Ćacilend u negativnom smislu. VD više nije predsednik SPO-a.
Mislim da je počasni predsednik.
pa bili su na poslednjem glasanju kada smo svi zaokruživali 1) ALEKSANDAR VUČIĆ + ostali

sad šta se desilo u medjuvremenu...
i ako se desilo ...

pa bili su na poslednjem glasanju kada smo svi zaokruživali 1) ALEKSANDAR VUČIĆ + ostali

sad šta se desilo u medjuvremenu...
i ako se desilo ...

Da, bili su u koaliciji. Ne znam da li je promenio mišljenje jer Dana nije više član nekog UO ili se nešto drugo desilo.

I moram da primetim, mislim da si prvi forumaš koji je napisao da je SNS u koaliciji na izborima sa strankama A, B, C..

Dodala bih da SNS nikada kao stranka nije izašla sama na izbore, kao što ni SSP nikada nije izašao sam na izbore. I vlast i "šef opozicije" izlaze na izbore u koaliciji.

Zašto, ako su toliko jaki i veliki?

pa nije samo Dačić u koaliciji
tu je SPO Vuk pa PUPS Krkobabići pa LDP Čede i Zmajevi pa... puno njih...

to su da kažemo naslednici KPJ samo tvrda struja

sa druge strane imamo DS i isprdke kao naslednike KPJ Nikezić neoliberalne varijacije (privatni biznis sa kešom iz budžeta jer deda nije ostavio ništa za start)

ako niste znali, višestranačje je zabava za budale, a svi su iz iste škole samo menjaju odeljenja po potrebi :D
Mi smo naslednici Ljube Davidovića i Milana Grola. :cool:

Back