SNS i litijum

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
autorska

čitam ovaj predsednik skupštine Baja Mali Knindža Brnabić opet pljuje sve one koji su protiv iskopavanja litijuma tj svakog normalnog građanina Srbije.
U čemu je fora i zašto su ovi iz SNS krda toliko za taj Litijum?
Da li su ucenjeni nečim ? Pa jbt bore se i koprcaju ko da im životi zavise od tog jbnog rudnika !
Litijum ih drži na vlasti.
Mislim, drži ih Nemačka zbog svoje autoindustrije.
Verujem da to i sam znaš, nego pitaš ove prodane duše što ovde pišu za pare.

autorska

čitam ovaj predsednik skupštine Baja Mali Knindža Brnabić opet pljuje sve one koji su protiv iskopavanja litijuma tj svakog normalnog građanina Srbije.
U čemu je fora i zašto su ovi iz SNS krda toliko za taj Litijum?
Da li su ucenjeni nečim ? Pa jbt bore se i koprcaju ko da im životi zavise od tog jbnog rudnika !
SNS kartel je uvideo priliku za zaradu i učvršćivanje vlasti.
Za uzvrat, dobija podršku zapada.
A mi, narod ispaštamo.

Slušam stručnjake kod nas koji kažu da se nigde na svetu ne kopa litijum na plodnim njivama i oranicama
Juce bile slike posle ovih kiša kako je poplavljen Jadar..jer je to podrucje sa podzemnim vodama
Zamislite ovakvu poplavu koja bi iz rudnika i mesta gde se preradjuje izvukla na površinu sve otrove koji,
prate litijum i njegovu obradu i zagadili sve živo i mrtvo u Jadru i okolini.
A pitanje je na mestu..Zasto toliko insistiraju i lobiraju za privatnu kompaniju koja je vec poznatra u svetu kao zagadjivac
Mislim da Srbija ne sme da dozvoli iskopavanje litijuma,samim tim bi Vučić i njegova svita pali na tom litijumu..

Back