- Poruka
- 98.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste li sanjali nekad nekog forumasa/icu? Koga i sta ste sanjali? Voleli biste da vam se san pretvori u javu ili ste se probudili s olaksanjem sto je to ipak bio samo san?![]()
Samo da se javim pre nego sto Andjelko krene da opisuje svoje vlazne snove sa forumasicama
Ne, nisam.
))))))
Jesam (dosta od mene)
da jesam
Jeste li sanjali nekad nekog forumasa/icu? Koga i sta ste sanjali? Voleli biste da vam se san pretvori u javu ili ste se probudili s olaksanjem sto je to ipak bio samo san?![]()
jesam
mislim, nisam sanjao lik nego teget nokte od Nemesis![]()
ima veze za kekos, osecajem, puno neznostikuku nama
- - - - - - - - - -
a ostala dva pitanja?
ima veze za kekos, osecajem, puno neznosti
pa ne bih da detaljisem posto ce da se prepozna
pa osim jednog detalja, mada nije realan, ne verujem, voleo bih da pretvori u javi![]()
vlazni snovi
pa sta i ako se prepozna, mozda joj se dopadne pa ti se san ostvari![]()
ovde pitanja postavljam ja![]()
nisam sanjo, al bi voleo da sanjam njih par kako trčkamo goli po nekoj plaži tamo negde u tihom okeanu neko ostrvo, niđe nikog, samo naša jahta i mi...trčkamo plažom, ja je vaćarim za dupe, ona cijuče, posle se bacam na pesak i vodimo divlju ljubav u grmu palama (palmi)
a imena...misim nickovi...e to me sramota da napišem al ih ima podosta
- - - - - - - - - -
Ja bi sanjao seks sa žabicom, da može. To bi bilo ko iskrcavanje na Normandiju.
Sanjao ali sa drugih forumaod ovih ovde imam dugacke nocne more
![]()
Nekoliko modlica![]()
srecom ne moze...da ne ateriras s kreveta na glavu![]()