Snovi...

Znam, ja sam tako jednom sanjala da kostur oce da mi pojede oci da bi mogo da vidi i uslovio mog dedu, a moj deda ga prevario i dao mu oci od kokoske.
Ali to sam samo bila pod utiskom filmova koje sam gledala prethodno, mislim.
Jeepers creepers i verovatno Snezana i sedam patuljaka pa se motivi izmesali

eee to s očima, ja sam imala kao žena vakciniše oči bebi, a ja stojim u redu za vakcinaciju, a u pravom životu, sve to s očima mi čupa srce od straha, pa je u snu bilo još gore jer ne mogu da se probudim.
samo sam se jednom probudila od noćne more, kad je kao mačka skočila kroz prozor, osećaj je bio kao da mi se steglo srce i da treba da padnem u šok, još sam
nešto skorije sanjala da s terase skaču devojke, deset komada bokte, i smljeckavaju se na asfaltu, a sve srećne i nasmejane, kao ćaskaju i hop. tu sam se takodje usrala od straha, al ne ko za mačku. a kad propada lift, ja ne kapiram na koju foru se ja živa probudim. strašno ...

Kakve snove sanjate....sta ste poslednje sanjali ....koliko cesto sanjate....da li trazite znacenje u istim..itd...

sanjam skroz lude snove,
sanjam skoro svaku noc,
zadnji put sam sanjala eksploziju u sumi i puno male djece kako bjeze iz iste
obavezno,neki su mi se djelimicno ostvarili/ukazali na neke cinjenice iz mog zivota

Danas sam sanjao ubedljivo najlepsi san ikada... I could write a tale :lol:

Msm nije bio nesto idilican, ali i dalje sam u rebusu kako je moj mozak uspeo da bude tako kreativan..

Ovo vise ne vazi, danas sam sanjao 1000000X bolji san, ne verujem da cu uspeti nesto lepse da usnim od ovoga :D

Сањао сам утакмицу Звезда - Слован пре неки дан, било је гужве, продужеци, и углавном резултат је био неповољан. :mrgreen: Често сањам неке важне утакмице и дешавало се да погодим победника.

Сањао сам утакмицу Звезда - Слован пре неки дан, било је гужве, продужеци, и углавном резултат је био неповољан. :mrgreen: Често сањам неке важне утакмице и дешавало се да погодим победника.

Опет. Морало је.

Uvek sanjam muškarce.Baš sinoć sanjah nekog koga sam trudila da potisnem jer između nas neće biti nikad apsolutno ništa,al ***.Čak sam osetila miris parfema muškog :per:
u suštini nije bilo ništa erotično,samo smo se držali za ruke ispod stola,da niko ne vidi

pre neko vece gledala na tv-u onu emisiju o plasticnim operacijama i te noci sanjala da treba da se operisem.. :mrgreen:
samo ne mogu da se setim dal je trebala neka estetska ili ne daj boze zdravstveno... :( :lol:

Back