Snovi susreta

Nifont

Domaćin
Poruka
3.126
Snovi susreta nesto sto postoji od davnih vremena do danasnjih dana i uvek se kod svih koji su ih doziveli ponavlja identicna prica. San je realistican i razlikuje se u potpunosti od obicnih bizarnih snova. U njima se srece preminula osoba koja uvek izgleda mladje, zdravo i nasmejano. Zbog cega neko dozivljava takve snove a neko ne?

Imao sam nekoliko realisticnih snova susreta u zadnje vrijeme, i bili su serijski, povezani tematski, ali sa živom osobom kao akterom. Jedan se cak desio u trenutku u kojem su se vazni detalji poklopili sa realnoscu te osobe. Sinhronicitet?

Мој савет, када већ сањаш такве снове имаш и природни дар..
Ја сам такве снове почео сањати од када спавам у Козирјевом огледалу.. заправо троугаони метални кавез где је угао странице око 54 степена (као код пирамида..). Поента колико сам ја схватио да такав метални кревет прво ће те одвојити од штетног микроталасног зрачења друго генерисаће унутра "јужно" торзионо поље које је јако добро за човека.
Од како сам почео да спавам ту не пада ми на памет да изађем. Много ствари ми се поправило у животу, измеђуосталог снови, то су филмови сваку ноћ!!
Увиђам да снови и спавање сада имају везе са месецом и његовим менама.

Креативност, здравље психичко и физичко, неке парапсихолошке особине, интуиција, храброст све оде горе...
Тако да ако хоћеш да продубиш своје способности - мој савет је направи си тако нешто.

Ја сам такве снове почео сањати од када спавам у Козирјевом огледалу.. заправо троугаони метални кавез где је угао странице око 54 степена
Zar Kozirjeva ogledala nisu ogledala postavljena u spiralu?Kavez je vec nesto drugo,steta sto nema katanac...
Zaboravio si da kazes da iskljuci wifi,da mu se ne greje mozak.A i smrdi.

Zar Kozirjeva ogledala nisu ogledala postavljena u spiralu?
има ги разни:
19.-Zerkala-Kozyireva-Kaznacheeva-S.jpg3795525b.jpg

zerkalo_kozyreva5.jpgракета6.jpg
и када се има обична цев, у њој се генерише торзионо поље... зависи однос пречника и дужине...
А оно је одговорно за парапсихолошке способности

Ne znam, ja cesto sanjam kako levitiram i bude bedak kada se probudim.

Samo jednom sam imao kosmar kada je u pitanju levitiranje, odem u snu visoko i pogledam dole, kad ono ybt umesto zemlje kruska.

To ti je sigurno od nejedenja mesa, pa haluciniraš od gladi svašta. :lol:
Dobro je da si to pomenuo. Budu bolji snovi kada osoba spava gladna. Dijeta ciscenja (gladovanja) je korisna ne samo za fizicko zdravlje vec i za mentalnu higijenu, nezaobilazno za one koji praktikuju meditacije.

Dijetu treba praktikovati povremeno, napisano je vise knjiga o tome koliko je gladovanje blagotvorno za organizam. Nisam tada bio gladan, jer da jesam ne bih imao kosmar.

To ti je sigurno od nejedenja mesa, pa haluciniraš od gladi svašta. :lol:
Ја, после једења меса имам насилне снове, а када не једем све нормално. (Мало ми делује као да је месо намерно убачено да прави животиње од људи?)

Back