Snouden

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Snouden je za mene jedna vrsta heroja, i mislim da ga svi na forumu smatraju pozitivcem nevezano za politicku orijentaciju, a da ne govorim da mi ovako fizicki deluje kao svetac :andjeo: i dobar momak takoreci.

Zabezeknuo sam se kada sam procitao da je njegova dugogodisnja devojka striptizeta.:eek:

Ne znam sta da mislim o tome.:confused:

Da li izgled vara?

Jel konta neko bolje od mene?

EDIT

Jel biste vi mogli da budete u ozbiljnoj vezi sa striperkom ili vam je to odbojno? Da li biste imali neke rezerve prema tome ili ste tolerantni?

Poslednja izmena:
Snouden je za mene jedna vrsta heroja, i mislim da ga svi na forumu smatraju pozitivcem nevezano za politicku orijentaciju, a da ne govorim da mi ovako fizicki deluje kao svetac :andjeo: i dobar momak takoreci.

Zabezeknuo sam se kada sam procitao da je njegova dugogodisnja devojka striptizeta.:eek:

Da li izgled vara?

sta ima da mislis, dopali se ljudi jedno drugom
a izgled moze itekako da prevari..neke osobe se odlicno kamufliraju

A striperke nisu zene za vezu..cemu ovaj sovinizam ?
Nije sovinizam Nina, pre konzervativizam, zar ne?;)
Ja ne bih bio sa striperkom.:)

Glupa generalizacija...baš onako glupa.

Pa okej.

- - - - - - - - - -

sta ima da mislis, dopali se ljudi jedno drugom
a izgled moze itekako da prevari..neke osobe se odlicno kamufliraju

Ovo se slazem, za Novaka isto pricaju da krese sve redom.
U Americi potpuno normalno,samo ovde se sablaznjavamo, iju kako...poso ko i svaki drugi:lol:
Ima i tamo mnogo vecih konzervativaca nego ovde.

Od striptiza može sasvim solidno da se živi !
I nije pravilo da svaka mora biti qurva !

Vidis, par mojih ortakinja mi je reklo da ne bi mogle da budu go go igracice, cak ni pod maskom, ali mozda me lazu :eek::lol:, a bas mi je devojka rekla da joj je neka ortakinja predlozila da idu da budu go go, ali da ona to ne bi mogla.:lol:

E sada kontam da bi striptiz bio mnogo mnogo tezi za njih, bar ja mislim da nije to tako lako i nije za svakog, ali ko zna...:lol:

Poslednja izmena:

Da li izgled vara?

Da.
Malo sta je zaista onakvo kako se cini na prvi pogled.

To se zove erotska plesacica :rtfm:

Da li izgled vara?

kako je moguce da si ovoliko ogranicen?
pa da je kasirka u MAXIju sta tebe briga, ko da tebe Snesko treba da pita sa kime treba da bude u vezi...

jbt kad musko blebece preko tarabe blam me sto ovakvi kao ti se nazivaju muskarcima

kako je moguce da si ovoliko ogranicen?
pa da je kasirka u MAXIju sta tebe briga, ko da tebe Snesko treba da pita sa kime treba da bude u vezi...

jbt kad musko blebece preko tarabe blam me sto ovakvi kao ti se nazivaju muskarcima

Moguce je da nisam mnogo tolerantan prema nekim stvarima. Ne treba da me pita naravno... Tema je o tome da li izgled vara i koliko ste vi tolerantni, a koliko konzervativni...

Ne osudjujem ja njega naravno.

Jbiga, ispadoh da blebecem preko tarabe, ali budi siguran da i mene bude blam sto se neki nazivaju muskarcima. Navijaci na primer.;)

Moguce je. Ne treba da me pita...

Jbiga, ispadoh da blebecem preko tarabe, ali budi siguran da i mene bude blam sto se neki nazivaju muskarcima. Navijaci na primer.;)

bez uvrde druze ali tvoje pitanje je kao da se dve babe nasle na tarabi pa oplele "jes l videla onoga sa onom...jaaaaa, ccc"
mislim zamisli da neko komentarise tvoju devojku sta koga zabole sa kim si? jel ti lepo? UZIVAJ ...

:pivce: malo sam i ja preterao...

Nisam se uvredio, javna je licnost pa se o njima valjda prica i komentarise.:confused:

A i hteo sam da postavim neku temu da se razvije neka prica, reko mozda bude zanimljivo.:)

- - - - - - - - - -

Opusteno.:pivce:

Jedno pitanje, najvise me zanima sta bi zene odgovorile, da li je to posao kao i svaki drugi ili ne?

- - - - - - - - - -

I da li ljudi koji kazu da ne bi bili u vezi sa erotskom plesacicom su zapravo sovinisti ili vrse neku diskriminaciju?

Tebi realno odgovaraju takve ribe, jer em bi dobro zaradjivala em je ne bi bilo briga ako je varas, a verovatno bi bila dobra riba. Pravac striptiz barovi.:lol:

A što misliš da joj ne bi smetalo da je vara?

Polaziš od predrasuda bez ikakvog uvida u taj svet(kako sam kažeš),postavljaš ono "šta će komšiluk reći" ispred svojih neposrednih iskustava sa tom ženom, stigmatišeš ih unapred kao neke promiskuitetne sex mašine bez potrebe za normalnim emotivnim odnosom sa muškarcima i onda kao "ma gde ja da diskriminišem ja sam samo konzervativan :fdlan: ".

Ne ide to tako smorivoje.

A što misliš da joj ne bi smetalo da je vara?

Polaziš od predrasuda bez ikakvog uvida u taj svet(kako sam kažeš),postavljaš ono "šta će komšiluk reći" ispred svojih neposrednih iskustava sa tom ženom, stigmatišeš ih unapred kao neke promiskuitetne sex mašine bez potrebe za normalnim emotivnim odnosom sa muškarcima i onda kao "ma gde ja da diskriminišem ja sam samo konzervativan :fdlan: ".

Ne ide to tako smorivoje.

Nisam rekao da su sex masine, mislim da je veliki korak izmedju striptiza i prostitucije, vec da bi mozda bile tolerantnije prema muskarcevom svrljanju, ali ajde nije problem da zene kojima napaljeni starci tutkaju evrice u gacice budu emotivne dusice.:)

Jbiga, ne mogu se izgleda osloboditi predrasude koliko god ti pokusavao sa terapijom.:lol:

Tezak sam slucaj.:aha2:

Nisam rekao da su sex masine, mislim da je veliki korak izmedju striptiza i prostitucije, vec da bi mozda bile tolerantnije prema muskarcevom svrljanju, ali ajde nije problem da zene kojima napaljeni starci tutkaju evrice u gacice budu emotivne dusice.:)

Jbiga, ne mogu se izgleda osloboditi predrasude koliko god ti pokusavao sa terapijom.:lol:

Tezak sam slucaj.:aha2:

Zašto bi bile tolerantnije prema prevari i zašto ne bi imale normalne emocije kao i svi drugi u ljubavnim odnosima?

P.S. gde si ti video starce u striptiz ili noćnim klubovima,jesi li bio nekada pa imaš iskustvo iz prve ruke :lol: ?

Zašto bi bile tolerantnije prema prevari i zašto ne bi imale normalne emocije kao i svi drugi u ljubavnim odnosima?

P.S. gde si ti video starce u striptiz ili noćnim klubovima,jesi li bio nekada pa imaš iskustvo iz prve ruke :lol: ?

Gledao sam filmove :aha2::lol:, a i neki stranci su me pitali gde ima striptiz bar, stariji ljudi.

Nisam bio, znam gde je nekoliko striptiz barova, ima jedan na Slaviji, pa jedan u Skadarliji i cini mi se da ima jedan u Knezu.

Poslednja izmena:
A misliš ono lonely alkos u oblaku dima koji tupo gleda u performanse de lux dobre ribe na šipci...neće biti.

Uglavnom tatini sinovi koji se qrče pred ortacima,momačke večeri i sl. alko performansi i turisti koji pomisle da su u bordelu pa se posle žale da su ih prevarili a ribicu nisu ni primirisali. A i ribe su daleko od Jessice Albe :sad2:

Sve u svemu mlađan i sredovečan bogat svet. Ko hoće konkretno da oseti ide na druga mesta ova su za prezentaciju

A misliš ono lonely alkos u oblaku dima koji tupo gleda u performanse de lux dobre ribe na šipci...neće biti.

Uglavnom tatini sinovi koji se qrče pred ortacima,momačke večeri i sl. alko performansi i turisti koji pomisle da su u bordelu pa se posle žale da su ih prevarili a ribicu nisu ni primirisali. A i ribe su daleko od Jessice Albe :sad2:

Sve u svemu mlađan i sredovečan bogat svet. Ko hoće konkretno da oseti ide na druga mesta ova su za prezentaciju

ne mora cak ni da mrda iz kuce..okrene broj ha ha vid samo koliko je oglasa

To da su daleko od Jessice Albe verujem, video sam par njih na Slaviji davno i bas sam se pitao da li su qurve i bas tada sam provalio da je tu striptiz bar..

Back