Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verujem, ja sam trazio prva 10 nisam nasao mrzelo daljeMislim da ima ta tema,ali me mrzi traziti.
Volim da gledam bilijar.Da otvorim temu jer je nisam zapazio, prati li neko ovaj sport trenutno?
Pratis li sad Svetsko prvenstvo se odrzavaVolim da gledam bilijar.
Ne sada sam na kompu,ali cu preci na Eurosport.Pratis li sad Svetsko prvenstvo se odrzava
Ja ne, ali moji su zaluđenici.Da otvorim temu jer je nisam zapazio, prati li neko ovaj sport trenutno?
Da igrali su danas ukrao Bingtao 3 frejma lagano, Selbi izjednacio nekako, sutra će biti zanimljivo baš. O'Saliven je malo pre zavrsio drugu sesiju kako čovek igra neverovatno, lagodan zamalo u drugoj sesiji da zavrsi ostalo je 12-4 sutra da završi frejm i kraj. Williams počistio lagano nekog Velšanina.Igraju Selbi Englez i Yan Kinez.To ce biti dobra borba.
O'Saliven mi se svidja kako igra.Pravo hazarderski,u stvari tako izgleda,a u stvari je tako miran,kao da samo posmatra sam sebe kako igra.Da igrali su danas ukrao Bingtao 3 frejma lagano, Selbi izjednacio nekako, sutra će biti zanimljivo baš. O'Saliven je malo pre zavrsio drugu sesiju kako čovek igra neverovatno, lagodan zamalo u drugoj sesiji da zavrsi ostalo je 12-4 sutra da završi i kraj. Williams počistio lagano nekog Velšanina.
Četveronožno zelenočohano štapikalo.Ne pratim ali volim da igram. Kako se kod nas "Pool" zove?
Steta za nase,a gledao sam ih po kafanama i klubovima igraju izuzetno.Preferiram klasičan bilijar, ali uz ćaleta koji voli snuker pogledam tu i tamo. Saliven je car, ali ima još mnogo dobrih (Tramp, Selbi). Šteta što se ne nađe i neki naš, pa da imamo za koga da navijamo.
Četveronožno zelenočohano štapikalo.![]()
Da vrlo smiren, i sviđa mi se uvek je nezadovoljan sa izrazima lica ,a u dobroj je situaciji gde dobaci do centurya.O'Saliven mi se svidja kako igra.Pravo hazarderski,u stvari tako izgleda,a u stvari je tako miran,kao da samo posmatra sam sebe kako igra.
Da dođe naš pretvorio bi se u lavinu kao Tenis sa Đokovićem garant. Za jedno 20-30 godina što da nePreferiram klasičan bilijar, ali uz ćaleta koji voli snuker pogledam tu i tamo. Saliven je car, ali ima još mnogo dobrih (Tramp, Selbi). Šteta što se ne nađe i neki naš, pa da imamo za koga da navijamo.
Četveronožno zelenočohano štapikalo.![]()
Našo sam jednu staru pisao si i ti tamo, ali je svejedno što da ne otvorimo novuMislim da ima ta tema,ali me mrzi traziti.
Ma ok je sto si otvorio.Našo sam jednu staru pisao si i ti tamo, ali je svejedno što da ne otvorimo novu![]()
Sedma je sad, sesta 2020 bila. Daj Boze sedma sad da bude, igra odlicno danas mu jedan frejm fali za cetvrtfinale.Разлика између снукера и билијара је небо и земља. Навијам наравно за Ронија на светском, да узме шесту титулу.
Da otvorim temu jer je nisam zapazio, prati li neko ovaj sport trenutno?