Snooker

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Igraju Selbi Englez i Yan Kinez.To ce biti dobra borba.
Da igrali su danas ukrao Bingtao 3 frejma lagano, Selbi izjednacio nekako, sutra će biti zanimljivo baš. O'Saliven je malo pre zavrsio drugu sesiju kako čovek igra neverovatno, lagodan zamalo u drugoj sesiji da zavrsi ostalo je 12-4 sutra da završi frejm i kraj. Williams počistio lagano nekog Velšanina.

Da igrali su danas ukrao Bingtao 3 frejma lagano, Selbi izjednacio nekako, sutra će biti zanimljivo baš. O'Saliven je malo pre zavrsio drugu sesiju kako čovek igra neverovatno, lagodan zamalo u drugoj sesiji da zavrsi ostalo je 12-4 sutra da završi i kraj. Williams počistio lagano nekog Velšanina.
O'Saliven mi se svidja kako igra.Pravo hazarderski,u stvari tako izgleda,a u stvari je tako miran,kao da samo posmatra sam sebe kako igra.

Preferiram klasičan bilijar, ali uz ćaleta koji voli snuker pogledam tu i tamo. Saliven je car, ali ima još mnogo dobrih (Tramp, Selbi). Šteta što se ne nađe i neki naš, pa da imamo za koga da navijamo.

Četveronožno zelenočohano štapikalo. :mrgreen:
Steta za nase,a gledao sam ih po kafanama i klubovima igraju izuzetno.

O'Saliven mi se svidja kako igra.Pravo hazarderski,u stvari tako izgleda,a u stvari je tako miran,kao da samo posmatra sam sebe kako igra.
Da vrlo smiren, i sviđa mi se uvek je nezadovoljan sa izrazima lica ,a u dobroj je situaciji gde dobaci do centurya.
Takođe je i pravi dar za taj sport biće malo dosadan kad ode, mislim neće biti nekog ko za 10 minuta počisti lagano sto ne ide u defanzivu itd.

Preferiram klasičan bilijar, ali uz ćaleta koji voli snuker pogledam tu i tamo. Saliven je car, ali ima još mnogo dobrih (Tramp, Selbi). Šteta što se ne nađe i neki naš, pa da imamo za koga da navijamo.

Četveronožno zelenočohano štapikalo. :mrgreen:
Da dođe naš pretvorio bi se u lavinu kao Tenis sa Đokovićem garant. Za jedno 20-30 godina što da ne

I gotov dan Roni lagano dovrsio, onaj Skot pobedio Kineza igrace protiv Ronija mislim da je Megvajer, ozbiljan pristup ce trebati Raketi.
Trump i MekGil igrali tolko cudan mec Trampa nista nije htelo pa se vratio nekako jedva, jedan frejm igrali sat vremena do 8 zavrsili sesiju nekako, MekGil lepo igra umrtvljuje Trampovu igru i tera po svom zanimljiv duel izbacio je prosle godine Ronija.
Selbi Bingtao je najbolji meč do sada Selbi nije imao sreće a ni Bingtao, ali Selbi po meni iako ga malo ne volim žao mi ga je bilo sada. Bravo i rispekt za Bingtaa nisam ni znao da ima samo 22 godine ja mislio 30-35 tako, igrace protiv Vilijamsa opet derbi dobar meč će biti.
Ali Eurosport kakvi su likovi da bi gledao drugi meč u sesiji pr. Robertson Lisowski koji je bio , kaže na njihovom Playeru koji je fazon 10 evra mesečno, kakvi su ljudi samo za pare što je uobičajeno eto čega se sve setili nisu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back