mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.743
Majko mila.Ja sam srednji rod.Delim osmehe besplatno i nisam razgolicena.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da se slažem sa Darvinom,
ali sam zaista primetio da uspešni imaju neku ludačku energiju,
idu sto puta glavom u isti zid,
tamo gde sam ja odavno zaključio da ne vredi ...
Na kraju ispadne da vredi !
Evo čitam Velja Ilić se žali da mu Andrej Vučić ide po Vojvodini i preotima članstvo,
pa pomislim,
ko je lud da po ovoj hladnoći ide, ubeđuje, otima ..?
- E pa uspešni sine, uspešni !
Progovara mi glas iz podsvesti !
gde bi žene bile gospodari a muškarci robovi..
Ali zamisli na trenutak mentalni sklop nekoga ko bi agenciju nazvao snob...
Čini se da ova biljka dobro uspeva u Srbiji...Istina došla je sa zapada i ovo ovde je kopija ali kao da su je ljudi prihvatili svojeručke i da su jedva čekali da se ''izdignu'' i počnu da gaze druge...Ne govorim samo o materijalnom nego i o ''intelektualnom'' snobizmu mada je to dosta povezano ali i ne mora da bude...Zašto ljudi koji nisu veliki naučnici, pisci, hirurzi, kojima bi se možda uslovno moglo dozvoliti preterano samoljublje misle da su nešto posebno...Da li se radi o narcisoidnom poremećaju i nekoj vrsti utočišta od stvarnosti gde se komplex veličine koristi kao štit od pogleda u Ogledalo...?!Your turn!
U vezi ''elitizma'' ono što se primećuje je da je posedovanje materijalnih statusnih simbola jedna od Glavnih odlika našeg naroda...Mnogi bi pre gladovali mesec dana nego bili sprečeni da u kafiću izvade najnoviji mobilni telefon na sto ili pokažu svima svoju fensi jaknu i cipele...Sebe uglavnom vide ''glamurozno'' iako nemaju blage veze šta to znači, muškarci kao nekakve gangstere ili mafioze a žene kao ''foto modele'' ili ''trophy wives''...
Čini se da ova biljka dobro uspeva u Srbiji...Istina došla je sa zapada i ovo ovde je kopija ali kao da su je ljudi prihvatili svojeručke i da su jedva čekali da se ''izdignu'' i počnu da gaze druge...Ne govorim samo o materijalnom nego i o ''intelektualnom'' snobizmu mada je to dosta povezano ali i ne mora da bude...Zašto ljudi koji nisu veliki naučnici, pisci, hirurzi, kojima bi se možda uslovno moglo dozvoliti preterano samoljublje misle da su nešto posebno...Da li se radi o narcisoidnom poremećaju i nekoj vrsti utočišta od stvarnosti gde se komplex veličine koristi kao štit od pogleda u Ogledalo...?!Your turn!