sniženja

Da, pate od marke, ali ni ne znaju da te marke ustvari i nisu neke marke i kavalitet. Moja drugarica odlepila za zarom, trosi tamo sve pare i ubedjena je da je to sve extra kvalitet, a ja ne mogu nikako da joj objasnim da se ta zara po evropi ne ceni mnogo sto se tice kvaliteta, a jos pogotovo sto se na nase trziste salju jos losije stvari nego po Spaniji ili negde drugde. Mango isto. Zanima me da se ovde otvori H&M da li bi i oni bili skupi, a verovatno i bi, a zna se koliko njihove stvari kostaju po drugim zemljama

Kod nas ne znaju za bolje! Dok je bila baš kriza kupovali su kod kineza, na buvljaku, zato im se sad čini da je zara, mango itd san snova, extra kvalitet...a prodavci to iskorišćavaju i nabijaju cene :twisted:

Pa iskreno da ti kazem ljudi koji nemaju komplexa i koji ne pate od marki, oni ce uci u bilo kom butiku, pa cak i na buvjaku i kupiti sebi krpicu. Ok, nisam ni ja za otpatke, ali da kupim Zaru, samo da bi neko sutra video meni tu etiketu na goozi,da izvinete, nemam nameru:-(
Meni je vazno da to bude lepo i sa ukusom. A i same ste svedoci da i ljudi koji nose markirano nemaju uvek puno ukusa. A da ne pricam o tome da danas postoje fantasticno odradjene kopije i milion shanera...

Zara je bezveze. Ne znam kako je u inostranstvu, mozda ovde salju losiju robu. Meni se dopale 2 stvari od svega tamo i nista nisam kupila. Kupila sam u Mangu suknju teksas i obisne pamucne crne pantalone. Valjda mi se nece raspasti, posto sam prosle godine kupila neku kosulju kod njih na rasptodaji i bukvalno mi se rukav raspao na froncle, posle nekoliko pranja (doduse i nije bila skupa- 400 dinara). Ja opet propagiram P...S..., na Terazijama, ako neko ne zna. Nasa mlada kreatorka sve kreira i sve se kod nas proizvodi, a sve im je strava. Bas su originalni modeli. Kupila sam nekoliko stvari ove sezone, za ostalo cekam rasprodaju.

Ja ušla tamo gde sam kupila sandale da pokupim još jedne što su mi se svidele - i gledam moje sandale od jednom skuplje za 1000 dindži :shock:
Priđem onoj prodavačici i kažem joj - jel sam ja looda il sam ja ove sandale pre par dana platila jeftinije.

Kaže - imali ste sreće da naletite na dnevnu rasprodaju :lol:

Prihvatili su mi reklamaciju za sandale u bati, dobila sam novi par sandala, jedino sto nisu imali moj broj, pa sam isla u njihovu radnju u merkatoru, ali skroz profesionalno i korektno :D , i iznenadjujuce ljubazno :!:

da prijavim da sam danas u trku obišla par sniženja u Knezu i Mango me prijatno iznenadio. :D

A što sam našla mini teksas suknjicu u Morganu, ehhhh.... Samo jedna, samo moj broj. nema šanse da preživi do moje plate

Beneton ima bas lepe i kvalitetne stvari, bila sam nameracila jednu letnju suknju, ali su je prodali. Pre je bilo za kupaci da mozes da uzmes donji deo razlicitog broja od gornjeg, za nas disproporcijalne ;)

Moze jos uvek da se kombinuje za kupaci, moze i women's secretu isto to.
Beneton mi je super marka, volim da nosim njihove majicice preko dana, mama me naucila na njih, samo sto su oni beneton u Italiji kupovali, a kod nas ima stvari i iz Italije, a u skorije vreme i iz Hrvatske. Imam jednu made in croatia, i moram se pozaliti na kvalitet, sva se nekako isteglila i posle par pranja je nejednaka

Jao, ja sam jednoj malenoj, cerka mamine prijateljice, kupila za rodjendan majicu beneton, i ona se zalila nije odgovarajuca velicina (ili joj se ne svidja boja, ili nece da je u skoli zovu fenserka, decja posla), uglavnom morala sam da im dam racun na kome se videlo da sam kupila na snizenju - oni nisu bili bas presrecni :lol: , a mama mi vise ne da da biram poklone za njene prijatelje :-?

Bezveze je bilo sto su oni vama trazili racun, mogli su vam dati majicu i reci u cemu je problem pa da vi zamenite, a ne da oni insistiraju, to mi je bas bezveze, nikada ne bih trazila racun od poklona koji dobijem

carolina 212:
Nervira me sto je kod nas Zara, kao, stvar prestiza, a u Evropi je to jedna osrednja robna marka, kao i Mango

Secam se kada se otvorila terranova, to je bila ludnica, moralo se iamti nesto odatle. Drug mi je vec tada pricao, kako je u Italiji ( posto je zavrsio fax tamo ) to drugo ime za pijacu, ( protiv koje inace nemam bas nista protiv ). Kada je dolazio vamo doneo mije njihove farke i rekao da ih je tamo plati EVRO.

Rekoshe lepo englezi (samo netje ljudi da slusaju)
"Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari", pa ko je razumeo shvatice poantu!
Bolje jedna stvar, ali kvalitetna, nego hrpa skarta.

Imam majica koje nosim po pet godina konstantno svako leto, oprale su se nebrojeno puta, prezivele sve i svasta, a eto, nit su izbledele, nit su se rasteglile i ne izgledaju neugledno i aljkavo. Znala sam na sta dajem pare

Back