СНИЖЕЊА НА "ЦРНИ ПЕТАК" У САД УЗ ТУЧЕ И ПОВРЕЂЕНЕ!!!

Не могу да замислим себе у ситуацији да се тучем због дебилног телефона.

Јеси видела оне снимке српских стараца који убијају једни друге од батина због бесплатних садница јапанске трешње?

Јеси видела оне снимке српских стараца који убијају једни друге од батина због бесплатних садница јапанске трешње?

Лично сам их видела јбт. Блам невиђени.

Nije niko imun na popuste,samo to tamo jeste popust,za razliku od ovoga ovde.
I nije baš da se Beyonce i Jessica Alba tuku ispred Walmart-a,i tamo je reč o nekom nižem i nižem srednjem sloju kojem 200-300 dolara uštede mnogo znači.

За ту тучу бих се гурао и међу милионима људи :lol:

Капитализам се труди да свуда у свету масу претвори у конзумерско бесловесну гомиилу.

'фала добром Богу да капитализам прави бесловесну гомилу од људи а социјализам и комунизам максимално уважавају индивидуалност сваког појединца.

Lelele, sto me je bilo blam. A kreteni ne znaju da te tresnje ne radjaju, samo cvetaju:zcepanje:

Usput, ti sto su se ubijali od batina i nemaju nigde baste gde bi mogli da zasade japansku tresnju:zcepanje:

Lelele, sto me je bilo blam. A kreteni ne znaju da te tresnje ne radjaju, samo cvetaju:zcepanje:

Usput, ti sto su se ubijali od batina i nemaju nigde baste gde bi mogli da zasade japansku tresnju:zcepanje:

То посебно, питање је да ли и поштени балкон имају, главно је да се граби.

Ljudi uzimaju slobodno s posla da bi išli u šoping kad je tzv. Black Firday , sniženja su fanstastična , čak i do 60% na neke stvari.

Ukoliko je to tehnika , mislim da je razumljiivo da ovako grabe, ne opravdavam , ali razumem :=

Zašto bi plaćali TV kojem je regularna cena $700 - $800 , a možemo da ga dobijemo za 60% off , sigurna sam da bi nas većina, koja bi se našla tu, poletela da ugrabi proizvod dok "nije nestalo".

Back