zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
PLESsitnihDEMONA:Sad sam proverio!Musko sam! ...prepala si me da znas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Sad sam proverio!Musko sam! ...prepala si me da znas
Da,da to si u pravu! Ne sme da bude dosadno,mora nesto novo, da shokira javnost,ali bas da shokira...pozitivno!MalaBgd:Tek kad budem imala neki sa vise od dva aktera.Ovo sve je vec vidjeno :wink:
Pamela,Paris,Severina...
Nesto originalno bi morala da izbacim da se ne brukam![]()
![]()
![]()
Da znas da je uuuuh!I meni je laknulo,zamisli kako mi je bilo kada si mi ubacila trunku sumnje da ja nisam ono, sto sam mislio da jesamzavodljiva1976:PLESsitnihDEMONA:Sad sam proverio!Musko sam! ...prepala si me da znasUuuuuuuuh,dobro je....... pade mi kamen sa srca
:wink:
:shock: A sta snimas?!PLESsitnihDEMONA:Da znas da je uuuuh!I meni je laknulo,zamisli kako mi je bilo kada si mi ubacila trunku sumnje da ja nisam ono, sto sam mislio da jesamzavodljiva1976:PLESsitnihDEMONA:Sad sam proverio!Musko sam! ...prepala si me da znasUuuuuuuuh,dobro je....... pade mi kamen sa srca
Bilo mi je jako tesko dok nisam proverio
![]()
...jos nesto samo u vezi teme teme...smucilo mi se i da se slikam i da se snimam, ne mogu sebe da vidim ocima visezgadio sam se samomm sebi
Ja snimaj,snimaj..a para nigde.Od sad samo za kintu,nema nista ne lepe oci :shock:
![]()
![]()
![]()
MalaBgd:Nina #.#:Moram priznati da maštam o ovome ali nikada nisam imala dovoljno hrabrosti i poverenja da se na to i odlučim....![]()
Posle Severine... treba biti duplo oprezan...![]()
![]()
Ja jesam,i pre i posle Severine![]()
PLESsitnihDEMONA:O tome ti pricam,preduhitri konkurenciju!![]()
Ako,tako i treba,unovci svoj glas,vise se isplati.....a ne kao oni sto snimaju sebe u toku sexa....SVASTA!PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
Snimam plocu.
Ma nema sta da brines,prolazis sigurno i bez "na guzove". Mada bez guzova ne mozeMalaBgd:Ma nema nista na guzoveTo se ne priznaje
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma o tome ti pricam,snimaju one sramotne stvari!zavodljiva1976:Ako,tako i treba,unovci svoj glas,vise se isplati.....a ne kao oni sto snimaju sebe u toku sexa....SVASTA!PLESsitnihDEMONA:![]()
![]()
Snimam plocu.
![]()
![]()
![]()
![]()
PLESsitnihDEMONA:Ma nema sta da brines,prolazis sigurno i bez "na guzove". Mada bez guzova ne mozeMalaBgd:Ma nema nista na guzoveTo se ne priznaje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()