Snimam film! Šta mislite?

sve ti je to tako i kod nas...ako hoces da uspes pocnes sa 15,pa ako uradis nesto u narednih 20 ( a ne racunam ove jebacice :) ) godina,uspeo si :)

Dečko je ambiciozan, neće mu možda ovaj film doživeti uspeh globalnih razmera, ali lepo je što je kao dečak počet, pre će se usavršiti. Kao što videh ima podršku, što je lepo a i neobično u isto vreme da neko na Balkanu podrži mlade talente. Neka se uči dete.
Na kraju krajeva ,,Šejtanov ratnik" i ,,Mi nismo andjeli 1" su zapravo bili diplomski ispiti a dobro su prošli kod publike.

Hahaha pa sigurno bi bilo inspiracije! Veseli su sad događaji sa Tadićem, priča o Šešeljevom izlasku, zaista se zakuhalo tamo :D

Pričaj mi o tome, TV više ne gledam, ,,Vesti" ne gpratim od bombardovanja a iskreno malo me je strah šta će sve biti.

Nego, evo još nekih pitanja: Kako ste opremljeni sa tehnologijom i koliko su iskusni glumci koji će učestvovati u ovom projektu? Sam si rekao da fim ima podršku nekih kulturnih ustanova, zbog čega mi je drago. Za koliko planirate da završite i gde će moći da se pogleda film?

Nego, evo još nekih pitanja: Kako ste opremljeni sa tehnologijom i koliko su iskusni glumci koji će učestvovati u ovom projektu? Sam si rekao da fim ima podršku nekih kulturnih ustanova, zbog čega mi je drago. Za koliko planirate da završite i gde će moći da se pogleda film?

Pa sad, nismo profesionalci, a Centar za kulturu i informisanje nam je dosta siromašan. Eto, i emisiju vodim na našem lokalnom radiju, a tamo kad dođem vidim miksetu koju je vjerovatno koristio Napoleon Bonaparta kad je razglašavao svoje pobjede :D :D
Ovo govorim da ublažim činjenicu da nam je tehnologija niska. To nisu profesionalne kamere koje mnogo koštaju, a Centar za kulturu i informisanje nam ne može obezbijediti svoju kameru jer bi onda morali plaćati kamermanu ili bismo mi to morali! Pa koristimo digitalne kamere i neke malo moćnije programe do kojih smo mogli doći bez troška :D

:rumenko: Mislila sam da će možda biti stariji glumci. A inače broj naših filmova u kojima nema seksa i golotinje je jako mali.

Pa, ovo će biti jedan od rijeđih. Ne kvalitetan, sigurno, ali moj prvi! I neće biti scena seksa, ali bi moglo da bude nečega. Zavisi od scenarista!

Ono, bez uvrede, ali radnja dosta podseca na gospodara... znaci neko zlo, odstranjeno pre vise hiljada godina, se ponovo probudilo, i junaci moraju otici tamo i tamo, da bi spasili svet, a usput ih glavni antagonista pokusava omesti u tome...

Ali kao sto rekoh, bez uvrede i nemoj da te nista pokoleba, stvarno svaka cast sto si se odlucio na ovako kompleksan projekat, i zelim ti svu srecu da ga zavrsis uspesno. Poslusao sam novu temu koju ste komponovali i moram priznati odlicna je, u stvari nisam ocekivao da bude toliko dobra :D Samo napred

Poslednja izmena:
Pa, gledao sam Gospodara prstenova dva-tri puta i ne mogu reći da mi se ne sviđa. Ali su scenaristi malo radnju promijenili. Naime, ovo je nešto savremenije, epska fantastika jeste, ali sve što je epska fantastika mora biti slično Gospodaru prstenova jer on je sveobuhvatan, tamo su i vilenjaci, i patuljci, i čarobnjaci, pa čak i zmajevi.
Ali ovo što mi radimo je nešto novije. Nešto što ne bi trebalo previše da podsjeća na Gospodara prstenova, scenaristi se trude da isključe svaku sličnost da ne bismo bili kradljivci koji nemaju dovoljno mašte da osmisle nešto novo, friško.

Oko teme smo se zaista potrudili i imamo već neizdat album muzike koju smo predvidjeli za ovaj film, ipak, pošto su mitivi kompozicija slični nekim malo poznatijim motivima (nisu namjerno kopirani) nećemo objavljivati album.

Dečko je ambiciozan, neće mu možda ovaj film doživeti uspeh globalnih razmera, ali lepo je što je kao dečak počet, pre će se usavršiti. Kao što videh ima podršku, što je lepo a i neobično u isto vreme da neko na Balkanu podrži mlade talente. Neka se uči dete.
Na kraju krajeva ,,Šejtanov ratnik" i ,,Mi nismo andjeli 1" su zapravo bili diplomski ispiti a dobro su prošli kod publike.

ja cu uvek podrzati ( pogotovo u ovoj ocajnoj zemlji i samom balkanu ) sve sto je kvalitetno,bili to mladi ili stariji ljudi,jer ova zemlja ( i sve u okruzenju ) propagira samo gluposti i ukalupljene ljude,tako da sta god se na pozitivan nacin istice i kvalitetno je imace moju podrsku...samo mi je zao sto znam da se takvi ljudi ne cene dovoljno

ja cu uvek podrzati ( pogotovo u ovoj ocajnoj zemlji i samom balkanu ) sve sto je kvalitetno,bili to mladi ili stariji ljudi,jer ova zemlja ( i sve u okruzenju ) propagira samo gluposti i ukalupljene ljude,tako da sta god se na pozitivan nacin istice i kvalitetno je imace moju podrsku...samo mi je zao sto znam da se takvi ljudi ne cene dovoljno
Ako ništa drugo ima nas desetak na forumu koji ga podržavamo, tako da Mladjo, kada postaneš balkanski Piter Džekson, seti se pa nam bar pribavi neke VIP ulaznice.

Bitno je da se zanimaš za nešto, stvarno mi je drago da tvoja generacija ide dalje od PES-a, Fejsbuka, i sličnih stvari. Tu se verovatno angažovalo još dece, kamo lepe sreće da škole podržavaju tako nešto pa da se bapravi takmičenje, ali ovi tunajvi nastavnici i profesori samo kažu: ,,Eh da ti klažem šta je meni rekao ministar kad sam mu tražio veću platu....!" Ja sam u osmom razredu pitala nastavnicu srpskog da napravimo neku predstavu u lokalnom Domu kulture, i ona me je odbila pod izgovorom da kao ide prijemi pa bolje tome da se posvetimo.

To je zaista šteta! Moj razrednik, predaje srpski, se trudi oko kulture taman onoliko da niko ne može reći da ga kultura ne interesuje. Jednom sam imao jednu recitaciju u Domu kulture, a on je to organizovao. Bilo je to i više nego što sam očekivao od naših profesora!

Back