Snimak šokirao svet,sveštenik ošamario dete tokom krštenja

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.720
Snimak šokirao svet,sveštenik ošamario dete tokom krštenja

Snimak iz jedne crkve šokirao je svet. Na njemu je zabeleženo krštenje dečaka kog je zbog plakanja ošamario sveštenik.

Nije najjasnije gde je snimak nastao, ali se čuje da sveštenik govori francuskim jezikom.

Do incidenta je došlo u toku krštenja. Dete je plakalo, što je vidno iznerviralo sveštenika. Pošto nije uspeo da ga smiri, ošamario je dete.

Otac deteta je potom dečaka uzeo u svoje ruke.

Nije poznato kada je snimak nastao i gde.https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=06&dd=21&nav_category=78&nav_id=1407868

Religija u 21. veku :D koliko su ljudi nazadni jos uvek :D

Ne bi on vise krstio ni jedno dete,niti bi bilo sta radio u crkvi.kad bi ste mogli da vidite,skoro je bilo krstenje moje unuke i malo je vise plakala,a paroh je bio tako nezan sa njom da nije hteo da dozvoli da dete pusti u histeriju,a stariji unuk koji ima 5 god.,kao svako radoznalo dete voli sve da vidi sta se desava i paroh ga vodi pored sebe i pokazuje mu sve sto ga zanima.Stim da bude ispred bebe,jer devojcica mnogo voli starijeg unuka i kada ga vidi u blizini,ona ne place.Treba znati sa decom.A ovog popa sa snimka bi ja licno maznuo pesnicom,kada bi mi udario dete.Jer to nije ni malo humano sa njegove strane,pa kada on sme da osamari kao boziji covek,sto i ja njega ne bi udario,kao obican smrtnik.

Ne bi on vise krstio ni jedno dete,niti bi bilo sta radio u crkvi.kad bi ste mogli da vidite,skoro je bilo krstenje moje unuke i malo je vise plakala,a paroh je bio tako nezan sa njom da nije hteo da dozvoli da dete pusti u histeriju,a stariji unuk koji ima 5 god.,kao svako radoznalo dete voli sve da vidi sta se desava i paroh ga vodi pored sebe i pokazuje mu sve sto ga zanima.Stim da bude ispred bebe,jer devojcica mnogo voli starijeg unuka i kada ga vidi u blizini,ona ne place.Treba znati sa decom.A ovog popa sa snimka bi ja licno maznuo pesnicom,kada bi mi udario dete.Jer to nije ni malo humano sa njegove strane,pa kada on sme da osamari kao boziji covek,sto i ja njega ne bi udario,kao obican smrtnik.

star je i živci su mu popustili

I sveštenik je običan smrtnik....tako da bi mu ja opalio petardu odma preko uveta...pošto vidim da Bog kasni....

Back