snimak ove lepotice je najgledaniji snimak danas na internetu: dok je jedni nazivaju BOGINJOM, drugi tvrde da je neprirodna!

Мени је ово свакако лепша грађа од танких ногу, стиснуте задњице а сала на стомаку и леђима, ако причамо о типу тела. Али је свакако велик вишак.
Имам утисак да жене никада нису више личиле на богиње плодности а никада нису више бежале од трудноће.
svakom nesto odgovara
estetika je jedno po hegelu
a drugo po stojanu :D

Мислим, ово ми је горе.

Prilozi

• IMG-b4c34bbd406c02a8a5a1e97b82087186-V.jpg
    IMG-b4c34bbd406c02a8a5a1e97b82087186-V.jpg
    169,9 KB · Pregleda: 5
da, pošto se ovo viđa na ulici svaki dan
Не тако драстично, али су углавном та два облика доминантна.
Ја сам прва крушка :lol: па сам и субјективна:rumenko: Али једно је облик тела а друго велик вишак.

Не тако драстично, али су углавном та два облика доминантна.
Ја сам прва крушка :lol: па сам и субјективна:rumenko: Али једно је облик тела а друго велик вишак.

pa ja ovaj 'guzzica na leđima' oblik tela ne viđam uopšte

Bio sam sa 5 debelih i 3 mršave u životu. Postoji razlog zašto je oduvek mršavo bolje, a ovakvi kontejneri od dupeta su se smatrali do skoro lošom građom
Постоји и нешто између дебелог и мршавог, и избор је велик.

Meni je ovaj oblik gradje tijela nekako najlosiji.Tu ne pomaze ni mrsavost,ako imas siroke bokove.
Mada je nezgrapno i kad je gornji dio krupan,a noge mrsave.
Jos je imati malo sala na stomaku i najbolje.😂

Meni licno su okej siri kukovi, obicno deluju zenskasto i ova devojka da ima neku uzu suknju do kolena ne bi toliko upadalo u oci. Odnosno, upalo bi slatko lice najpre, kao kod one Bruk manekenke.

Lepuskasta je i stvarno ima finu kozu. Idealne proporcije nema ali i ne mora da ih ima.

Meni licno su okej siri kukovi, obicno deluju zenskasto i ova devojka da ima neku uzu suknju do kolena ne bi toliko upadalo u oci. Odnosno, upalo bi slatko lice najpre, kao kod one Bruk manekenke.

Lepuskasta je i stvarno ima finu kozu. Idealne proporcije nema ali i ne mora da ih ima.
Ovo su siri kukovi plus salo,da se ne lazemo.🙂
Gradja tijela je jedno,a visak masnog tkiva drugo.

Back