Снимак који је ужаснуо Србију: Врисци и урлици док саобраћајци приводе жену

Poruka
27.467
http://www.kurir.rs/crna-hronika/vi...i-dok-saobracajci-privode-zenu-clanak-2535985

Povodom snimka na twiteru se oglasio i Saša Janković, zastitnik građana

"Snimak ukazuje na neprofesionalno, gotovo uličarsko postupanje pojedinih sl.lica,
postupak kontrole će biti pokrenut"
- napisao je Janković

sasa-jankovic-twitter-1478798978-1032335.jpg

-СНИМАК НА ЛИНКУ ВЕСТИ

Snimak od od preksinoć, negde u nekom selu u Vojvodini, završio je na YouTube...

Prema nezvaničnim informacijama, saobraćajna policija je sinoć, u jednom selu u Vojvodini, napala, verbalno i fizički, jednu ženu koja nije imala zimske gume na svom automobilu, kao i ljude koji su pokušali da je zaštite. Koja bahatost od strane policije, odnosno bahate policijske stoke... nemam reči. Neko im mora stati na rep.

Za ovakve nasilnike ima leka: evo dokumenta koji možete da odštampate i da im pokažete.

Doc.jpg

Imate pravo da ih tužite ako vam oduzimaju ili oštećuju telefon kada ih snimate kao službena lica u vršenju službene dužnosti.

Žena je vozila pijana , tj u alkoholisanom stanju , vozilo , odbila je da se uradi alko test na licu mesta , saobraćajna policija ima pravo da je privede prvo u stanicu zatim u ambulantu da se izvrši vađenje krvi , žena se opirala privođenju i ljudi su jeednostavno primenili silu -onako kako im zakon dozvoljava , svidelo se to nekima ili ne , što je veće opiranje osobe koja se privodi veća je mogućnost njenoga povređivanja.
jedini propust koji su saobraćajci napravili je to da nisu trebali da oduzimaju kamere i fotoaparate nego ako je bilo nekoga da sprečava privođenje dotične da i njega uhapse zbog ometanja rada organa državne uprave .
na snimku nije bilo nikakvoga nasilja , lik ih je ometao u njihovom poslu i oni su rešiliu da ga privedu , jedino nisu smeli da im uzimaju telefone i da ih lopajući im po rukama spreče u snimanju.

Kol'ko ja vidim na ovom snimku,
specijalna vrsta idiota
na svom specijalnom jeziku viču :

" Hoćemo haos, udrite se, udrite ženu koja leži udrite i nas i mi ćemo vas ... živelo premlaćivanje !".

Tako da nit' policija može da pomogne onoj ženi koja leži,
nit može da napravi uviđaj,
ma ništa, blokada.

Specijalna vrsta idiota - paničari
pobeđuju !

Žena je vozila pijana , tj u alkoholisanom stanju , vozilo , odbila je da se uradi alko test na licu mesta , saobraćajna policija ima pravo da je privede prvo u stanicu zatim u ambulantu da se izvrši vađenje krvi , žena se opirala privođenju i ljudi su jeednostavno primenili silu -onako kako im zakon dozvoljava , svidelo se to nekima ili ne , što je veće opiranje osobe koja se privodi veća je mogućnost njenoga povređivanja.
jedini propust koji su saobraćajci napravili je to da nisu trebali da oduzimaju kamere i fotoaparate nego ako je bilo nekoga da sprečava privođenje dotične da i njega uhapse zbog ometanja rada organa državne uprave .
na snimku nije bilo nikakvoga nasilja , lik ih je ometao u njihovom poslu i oni su rešiliu da ga privedu , jedino nisu smeli da im uzimaju telefone i da ih lopajući im po rukama spreče u snimanju.

Ko si bre ti? Za koga radiš? Kakvi su ti ovo komentari?

Treba policija da slomi ruku ženi koja se opirala? Zato što se opirala?

Tri vola od skupa 400 kila leže na ženi od 50 kila. "Junaci".
farting_smiley.gif

- - - - - - - - - -

Kol'ko ja vidim na ovom snimku,
specijalna vrsta idiota
na svom specijalnom jeziku viču :

" Hoćemo haos, udrite se, udrite ženu koja leži udrite i nas i mi ćemo vas ... živelo premlaćivanje !".

Tako da nit' policija može da pomogne onoj ženi koja leži,
nit može da napravi uviđaj,
ma ništa, blokada.

Specijalna vrsta idiota - paničari
pobeđuju !

Vrsta totalnih idiota. Sa mozgom retardirane krabe. :bljak:

Ko si bre ti? Za koga radiš? Kakvi su ti ovo komentari?

Treba policija da slomi ruku ženi koja se opirala? Zato što se opirala?

Tri vola od skupa 400 kila leže na ženi od 50 kila. "Junaci".
farting_smiley.gif

- - - - - - - - - -

Vrsta totalnih idiota. Sa mozgom retardirane krabe. :bljak:
ti si glup ko vrata , da te vidim bilo gde u svetu tako da se ponašaš kao oni kako bi prošao
što glupača nije duvala? zašto se opirala privođenju i uzimanju uzorka krvi?
sama sebi je sredila ono šta je dobila , šta onaj visoki debeli lik ima da se gurka sa policajcem na dužnosti?
koji vam je *****? da smo napolju negde bili bi svi oni expresno strpani u maricu na mnogo mnogo grublji način od viđenoga

ti si glup ko vrata , da te vidim bilo gde u svetu tako da se ponašaš kao oni kako bi prošao
što glupača nije duvala? zašto se opirala privođenju i uzimanju uzorka krvi?
sama sebi je sredila ono šta je dobila , šta onaj visoki debeli lik ima da se gurka sa policajcem na dužnosti?
koji vam je *****? da smo napolju negde bili bi svi oni expresno strpani u maricu na mnogo mnogo grublji način od viđenoga

Što si glup ko vrata? Ne znam. Vidiš da ne umeš da pišeš kvačice: Š, Đ, Č, Ć, i Ž. Ja umem. Znači pametniji sam od tebe.

Šta me briga što glupača nije duvala. I produvala. Sve i da je tako, ne treba joj slomiti ruku. I ne treba tri pandurska vola od skupa 400 kg da leže na ženi od 50 kg.

Ništa nije sama sebi sredila. Moj slučaj je sledeći: prijavio sam jednog separatistu, prevaranta i šarlatana za javni poziv na moj linč, policija nije mogla da ga nađe, nije ga ni tražila, a kad sam ga ja poslao kod njih, pretili su meni, kao da sam načinio neki prekršaj, i još su izmislili da sam bio pijan i smrdeo na alkohol, iako nikada u životu nisam konzumirao alkohol, niti ću ga ikada konzumirati, i ja ih lepo poslao u Unutrašnju kontrolu. Može im se udariti ćuška, samo treba znati kako.

Obišao sam pola sveta i zna kako je negde napolju. Nigde u Evropi policija ne bi radila ovako nešto. Garantujem. U USA da, tamo su užasni, i mnogde drugde, ali u Evropi gotovo nigde. Kako je lepo kad si u pravu.

i a još nešto bolje je i po nju i po narod da joj policija polomi ruku , nego da su je pustili i dalje da vozi - pa da svojom vožnjom u pijanom stanju ubije nekoga čoveka ili ne daj bože nečije dete ili da ugrozi i više od jednoga života i povredi više ljudi

Ada, ma, je li, bogoti? Sad neka se "policija koja lomi ruku" pravda u Unutrašnjoj kontroli kako "ništa nije uradila". Video sam kako to izgleda, kako negiraju da su rekli ili uradili ono što jesu. Kukavice. Želim im sve najgore.

Ovako građani u susednoj Hrvatskoj probijaju policijsku blokadu...

A i policajci nisu toliko bahati, kao kod nas, i ne mrze sopstvene građane, kao kod nas.

Мало куме, мало је 2 патролних кола, ипак се ради о 1 жени...ма и још са једним, што је вербално учествовао....а како су се понашали према посматрачима,
мислим да је требало да их буде бар ко у Јајинцима....пошто тамо није било никог да се "опире" привођењу, али је и тамо, као овде, забрањено снимање...

ma da trebali su da je poste dalje onako pijanu i da vozi i da ubije usput desetoro male dece na nekom pešačkom prelazu koju ne bi ni primetila , svi vi koji je branite završili da bog da u njenim kolima da vas ona vozi u pijanom stanju , trebali su da je puste onako a posle bi bilo "jaoj kukala vam majka ubiste mi dete" ...
svi oni koji krše zakone ove države da se pod hitno puste da krše i dalje bez sankcija po njih - imaju i podršku lokalnih idiota sa krste...

ima još jedna interesantna stvar svi ovakvi snimci počinju kada je već neko na zemlji pritisnut telima policajaca , bilo bi živo interesantno videti minute koji su prethodili tome događaju , mislite da na telefonu nema toga snimka ? varate se siguran sam da je lik sve snimao , ali ovako je naravno mnogo lakše pljuvati policiju zar ne?

ovako trenutno važeći zakon o bezbednosti u saobraćaju
9. Прекршајне казне за физичко лице
Члан 330.(1) Казном затвора од најмање 15 дана или новчаном казном од 100.000 динара до 120.000 динара и 14казнених поена казниће се за прекршај возач који:
5) одбије да се подвргне утврђивању присуства у организму алкохола и/или психоактивнихсупстанци помоћу одговарајућих средстава (алкометар, дрога-тест и др.), односно стручномпрегледу из члана 280. став 4. овог закона, као и инструктор вожње, лице које надзире возача сапробном возачком дозволом и испитивач на практичном делу возачког испита када учествује усаобраћају,

- - - - - - - - - -

znači privođenje i 15 dana zatvora momentalno za gospođu sa snimka
a za napad i vređanje službenoga lica pri obavljanju njegove dužnosti je posebna stavka koju će joj naknadno nakarikati pošto se pravila prepametna

Šteta što još nije usvojen zakon po kojem bi automatski i bez auta ostala.

Мало куме, мало је 2 патролних кола, ипак се ради о 1 жени...ма и још са једним, што је вербално учествовао....а како су се понашали према посматрачима,
мислим да је требало да их буде бар ко у Јајинцима....пошто тамо није било никог да се "опире" привођењу, али је и тамо, као овде, забрањено снимање...

Malo. Trebalo je da dođe 100 policajaca na jednu ženu.

Ironičan sam, naravno.

Postupanje ploicije mora da bude javno...

novi snimak incidenta

pokazuje nam dogadjaje PRE onog snimka

policija je postupila SKORO kako treba

trebali su da uhapse zenu, trebali su da uhapse coveka

NISU trebali da se otimaju za telefon i da se ponasaju kabadahijski[/QUOTE]

Video sam i apsolutno se slažem.

Svi su krivi. Svi osim momka koji je snimao. On ništa nije kriv.

- - - - - - - - - -

Odličan snimak, vidimo da nam država funkcioniše barem malo, nije sve propalo. Čestitke policajcima na obavljenom poslu, a ovu pijanu kazniti što žešće.

Snimak je odličan, jer prikazuje stoku kako se iživljava nad građanima. Žena jeste kriva, ali joj zbog toga ne treba slomiti ruku. Svi da odgovaraju, jer su svi krivi.

- - - - - - - - - -

Јеему матер, да је ова убила некога овако пијана и шунтава, овде бисмо се питали где је полиција да кажњава пијане возаче.

Da, tako nekako. Da je zgazila nekog pešaka, ukrala milion eura od države ili ubila političkog protivnika - ne bi uopšte odgovarala.

- - - - - - - - - -

Meni nije jasno sta imas da se opires npr. pisanju kazne, privodjenju na alko test -ako ga odbijes? Ovo je bre neka narkomanka opajdara vidi se...

Ima situacija u kojima policija kaže građaninu: “Slušaj majmune! Nemoj da ti sad ubacim pet grama heroina u džep, a onda da ti tražimo i nađemo drogu! Pa da ti lepo napakujemo tri godine zatvora!” Treba li se tome opirati? Kakva god da je krmača ova žena, ne treba zbog toga tri policijska vola od skupa 400 kila da slome ruku.

- - - - - - - - - -

Šteta što još nije usvojen zakon po kojem bi automatski i bez auta ostala.

Šteta što i naši pšolicajci nemaju kameru na grudima, kao hrvatski, pa da snimaju ceo postupak. Onda bi sve bilo transparentno.

http://www.blic.rs/vesti/beograd/ne...i-snimak-incidenta-u-visnjickoj-banji/n7e2nk3

novi snimak incidenta

pokazuje nam dogadjaje PRE onog snimka

policija je postupila SKORO kako treba

trebali su da uhapse zenu, trebali su da uhapse coveka

NISU trebali da se otimaju za telefon i da se ponasaju kabadahijski

Zoki jov a u čemu se moja prva izjava razlikuje od sašsta sa kojim se slažeš a mene si ispljuvao kada sam je napisao?
ovo samo govori o tebi

Back