Мало куме, мало је 2 патролних кола, ипак се ради о 1 жени...ма и још са једним, што је вербално учествовао....а како су се понашали према посматрачима,
мислим да је требало да их буде бар ко у Јајинцима....пошто тамо није било никог да се "опире" привођењу, али је и тамо, као овде, забрањено снимање...
Malo. Trebalo je da dođe 100 policajaca na jednu ženu.
Ironičan sam, naravno.
Postupanje ploicije mora da bude javno...
novi snimak incidenta
pokazuje nam dogadjaje PRE onog snimka
policija je postupila SKORO kako treba
trebali su da uhapse zenu, trebali su da uhapse coveka
NISU trebali da se otimaju za telefon i da se ponasaju kabadahijski[/QUOTE]
Video sam i apsolutno se slažem.
Svi su krivi. Svi osim momka koji je snimao. On ništa nije kriv.
- - - - - - - - - -
Odličan snimak, vidimo da nam država funkcioniše barem malo, nije sve propalo. Čestitke policajcima na obavljenom poslu, a ovu pijanu kazniti što žešće.
Snimak je odličan, jer prikazuje stoku kako se iživljava nad građanima. Žena jeste kriva, ali joj zbog toga ne treba slomiti ruku. Svi da odgovaraju, jer su svi krivi.
- - - - - - - - - -
Јеему матер, да је ова убила некога овако пијана и шунтава, овде бисмо се питали где је полиција да кажњава пијане возаче.
Da, tako nekako. Da je zgazila nekog pešaka, ukrala milion eura od države ili ubila političkog protivnika - ne bi uopšte odgovarala.
- - - - - - - - - -
Meni nije jasno sta imas da se opires npr. pisanju kazne, privodjenju na alko test -ako ga odbijes? Ovo je bre neka narkomanka opajdara vidi se...
Ima situacija u kojima policija kaže građaninu: “Slušaj majmune! Nemoj da ti sad ubacim pet grama heroina u džep, a onda da ti tražimo i nađemo drogu! Pa da ti lepo napakujemo tri godine zatvora!” Treba li se tome opirati? Kakva god da je krmača ova žena, ne treba zbog toga tri policijska vola od skupa 400 kila da slome ruku.
- - - - - - - - - -
Šteta što još nije usvojen zakon po kojem bi automatski i bez auta ostala.
Šteta što i naši pšolicajci nemaju kameru na grudima, kao hrvatski, pa da snimaju ceo postupak. Onda bi sve bilo transparentno.