Snezana,Vuk i Miki Maus na Rolan Garosu

Trebala je cela vlada da ode da malo gleda tenis.

Pa zasluzili su ljudi. Ja stvarno ne znam ko je vise zasluzio da se zeza po Parizu od nasih ministara.

Ма дашта :)
Нека гледају тенис и нека
big_boss-1.gif

Nemoj da blejite bez veze !!>

Pariz : Tadić razgovarao sa Sarkozijem
Međunarodni Radio Srbija - Pre sat i 26 minuta
Predsednik Srbije Boris Tadić je danas u u Jelisejskoj palati u Parizu razgovarao sa šefom francuske države Nikolasom Sarkozijem o unapređenju odnosa dve zemlje, nastavku procesa evopske integracije Srbije i situaciji na Kosmetu i u regionu - prenosi agencija Tanjug. Francusko Ministrastvo spoljnih poslova je saopštilo da je predsednik Sarkozi izrazio podršku približavanju Srbije Evropskoj uniji, kao i da su u razgovoru posebno razmotreni različiti oblici intenziviranja ekonomske saradnje dve zemlje. Ke d’Orsej ukazuje da dvodnevna radna poseta predsednika Tadića ilustruje želju vlasti u Parizu i Beogradu da bude dat novi impuls razvoju bilateralnih odnosa. Podećajući da je reč o prvom zvaničnom sastanku dva presdednika posle neformalnog susreta prošlog oktobra u Evijanu, francuski MIP ističe da će poseta šefa srpske države biti podsticaj za novi kvalitet u odnosima dve zemlje. Posle sastanka sa Sarkozijem, Tadić će obaviti ceremoniju paljenja večnog plamena kod Trijumfalne kapije, u čast poginulim borcima u dva svetska rata. Predsednik Srbije će sutra posetiti i francuski parlament, a zatim će održati predavanje na Institutu za međunarodne odnose.

Dogovoren sporazum o strateškom partnerstvu
Tanjug - Pre sat i 19 minuta
PARIZ - Predsednici Srbije i Francuske, Boris Tadić i Nikola Sarkozi, saglasili su se danas oko ključnih elemenata sporazuma o strateškom partnerstvu dve zemlje. Sporazum bi, kako je rekao predsednik Srbije posle razgovora sa svojim francuskim kolegom, podrazumevao saradnju na planu evropskih integracija Srbije, u oblasti kulture, nauke i obrazovanja i ekonomske saradnje, a Sarkozi je predložio da dva predsednika dokument potpišu u Beogradu. "Predsednik Sarkozi i ja smo se potpuno saglasili oko nekoliko ključnih, strateških pitanja, koje treba da dovedu do potpisivanja sporazuma o strateškom partnerstvu između Srbije i Francuske", rekao je Tadić novinarima posle razgovora na vrhu u Jelisejskoj palati i istakao da je izuzetno zadovoljan razgovorima dve delegacije. Francuska bi, prema njegovim rečima, snažno i otvoreno podržavala Srbiju do punopravnog članstva u EU i u čitavom procesu evropskih integracija, u prenošenju iskustava i znanja francuske administracije, što bi bilo vrlo korisno i za unapređenje i modernizaciju naše administracije i usvajanje potrebnih zakona na putu evropskih integracija. Tadić je objasnio da se druga tačka ovog sporazuma tiče saradnje u oblasti kulture nauke i obrazovanja. "Razgovarali smo o otvaranju francuskih škola u Srbiji, o stipendiranju naših studanata u Francuskoj i o naučnoj saradnji, što je pretpostavka ekonosmkog razvoja", rekao je srpski predsednik. Treća tačka tog strateškog partnerstva podrazumevala bi, objasnio je, saradnju u oblasti ekonomije. "Francuske kompanije su idealan partner u oblastima kao što su infrastruktura, izgradnja metroa, energetika, kao i automobilska i elektronska industrija", rekao je Tadić. On je naveo da je Sarkozi "više nego zainteresovan" da sa grupom francuskih privrednika poseti našu zemlju, što je bio i zaključak neformalnog razgovora dvojice predsednika na skupu u Evijanu, prošlog oktobra. "Predsednik Sarkozi je izrazio želju da dođe u Srbiju i da sporazum o strateškom partnerstvu potpišemo u Beogradu", rekao je Tadić.

Nemoj da blejite bez veze !!>

Pariz : Tadić razgovarao sa Sarkozijem
Međunarodni Radio Srbija - Pre sat i 26 minuta
Predsednik Srbije Boris Tadić je danas u u Jelisejskoj palati u Parizu razgovarao sa šefom francuske države Nikolasom Sarkozijem o unapređenju odnosa dve zemlje, nastavku procesa evopske integracije Srbije i situaciji na Kosmetu i u regionu - prenosi agencija Tanjug. Francusko Ministrastvo spoljnih poslova je saopštilo da je predsednik Sarkozi izrazio podršku približavanju Srbije Evropskoj uniji, kao i da su u razgovoru posebno razmotreni različiti oblici intenziviranja ekonomske saradnje dve zemlje. Ke d’Orsej ukazuje da dvodnevna radna poseta predsednika Tadića ilustruje želju vlasti u Parizu i Beogradu da bude dat novi impuls razvoju bilateralnih odnosa. Podećajući da je reč o prvom zvaničnom sastanku dva presdednika posle neformalnog susreta prošlog oktobra u Evijanu, francuski MIP ističe da će poseta šefa srpske države biti podsticaj za novi kvalitet u odnosima dve zemlje. Posle sastanka sa Sarkozijem, Tadić će obaviti ceremoniju paljenja večnog plamena kod Trijumfalne kapije, u čast poginulim borcima u dva svetska rata. Predsednik Srbije će sutra posetiti i francuski parlament, a zatim će održati predavanje na Institutu za međunarodne odnose.
Ti si nam odblejio i ,,otvorio oči,, sihter sada.:mrgreen::ok:

Kako nije bio kada su ih snimili danas na TVu tamo ? ako mislis na Tadica i Djelica
a ako za mene brines i u Beogradu i u Parizu sam bio iskljucivo turisticki bez ikakve potrebe da se tamo zivotno snalazim jer mi je lepo ovde gde sam rodjen , a da je Bulonjska lepa i uredna ,a Beograd prljav i zapisan to je jednostavna cinjenica kao sto i sunce izlazi na istoku , mislim nije da sam ja srecan ili tuzan zbog toga ,ali je tako :neutral:

malo mi ga zao, ko zna gde se ovaj nik krece i sa kim se druzi, pa onda mora da, citiram, `zapisava`

`zapisava ` i po forumu, nije prvi put da ruzno prica o bgdu. kompleksi valjda

inace, april i maj, najlepsi period u bgdu, ma svuda

samo neki cilager moze da gundja. i ucinilo mi se da sam ga vido pre neki dan, u setnji hajd parkom

ljudiili.jpg

Poslednja izmena:

Back