- Poruka
- 4.766
Snažna poruka smenjenog direktora policije: "Želim čista čela i obraza pred Božji sud"
Dojučerašnji direktor policije na severu KiM Nenad Ðurić rekao je da je odlučio da više ne bude pripadnik kosovske policije.IZVOR: B92 PETAK, 4.11.2022. | 19:10.
"Ojačan svim ovim, želim da vam kažem da moja pokolenja ne dozvoljavaju da budem nešto drugo. Ovde je sve moje, moja porodica koju neizmerno volim, i ne postoji ucena koja može da me natera da to napustim", istakao je Đurić.
"Hvala mojoj porodici, prijateljima, na podršci i iskrenim osećanjima. Ne želim više da budem deo kosovske policije i ne želim više da živim u lažima, jer želim da čista čela i obraza izađem pred Božji sud", rekao je Nenad Đurić na večerašnjoj konferenciji.
Ðurić je zahvalio svima koji mu daju podršku, porodici, kolegama i prijateljima, svojoj državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću.
"To mi daje snagu da sve ovo izdržim. Nisam više član kosovske policije, jer želim da budem čista obraza i uzdignuta čela", rekao je Ðurić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=04&nav_category=640&nav_id=2238056
Sada kada nije dobio odgovarajuću cifru setio se čista čela, obraza i Božjeg suda. A šta si radio do sada? Služio si nepriznatu i nepostojeću državu KiM i njenu policiju.
Do sada tti nije smetalo da nosiš uniformu te kriminalne terorističke države. Ti se usuđuješ da pomeneš reči kao što čast i čisto čelo?
Zbog takvih Srba KiM je tu gde jeste.
Poslednja izmena od moderatora: