Snazna devojcica - motivacioni

87 kg .kakve bajke. Meri se ujutru.... Ako si ti na slici izgledqs ko neka seka. Moja obim butine veci nego tvoj obim struka

Ja sam sad oko 81-82 kg i 12% masti...valjda umes da citas signature...i valjda znas sta znaci "now"...Koji si ti debil :hahaha:

P.S. Da, ja sam na slici i od tebe sam 5 puta jaci :lol: A ovo 87 kg 8% je moj cilj koji cu da odrzavam kad dostignem - you mad? :rotf: Y so mad bro :rotf:

Poslednja izmena:
kada sam gledala ovaj video,prvo mi je na pamet pala sportska gimnastika...zašto??
pa zato što devojčica izgleda građom kao da se bavila gimnastikom...možda se još bavi...
verovatno je za snimanje ovog videa još malo doradila neke stvari...
ali njena konstitucija,izgled i pokreti pojedini ,zaista me veoma podsećaju na sportsku gimnastiku...

inače,oduševljena sam njenim radom..svaka joj čast..

kada sam gledala ovaj video,prvo mi je na pamet pala sportska gimnastika...zašto??
pa zato što devojčica izgleda građom kao da se bavila gimnastikom...možda se još bavi...
verovatno je za snimanje ovog videa još malo doradila neke stvari...
ali njena konstitucija,izgled i pokreti pojedini ,zaista me veoma podsećaju na sportsku gimnastiku...

inače,oduševljena sam njenim radom..svaka joj čast..

I meni isto! Hteo sam to isto da napisem ali nisam imao vremena!

Ne radi se tu i ni o kakvoj snazi kao sto ostali misle, ovo nisu vezbe snage nego gimnastika. Sto ti je laksi dodnji deo tela, lakse ces da se dizes na zgibu i radis ostale vratolomije.

Devojcica je izuzetno suva tj mrsava, naravno odredjena snaga u odnosu na njene vrsnjakinje postoji, ali to je vise izdrzljivost nego snaga misica.

Snazna decojcica bi za mene bila kada bi iz mrtvog dizanja dizala recimo 50kg, a na benchu radila 60kg.... To je snaga. Ovo je gimnastika.

Poslednja izmena:

Back