elleonora
Ističe se
- Poruka
- 2.419
Pa valjda bi i prija bila egzoticna lepotica.![]()
Pa jest i to...al cuvaj se zene![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda bi i prija bila egzoticna lepotica.![]()
Pa jest i to...al cuvaj se zene![]()
Apsolutno da nije garancija.Ali razlicita vera ili rasa povecava procenat da do sukoba dodje.Pored svih problema u braku samo fali da neko poteze i svoje poreklo.A kod svadje znaju da padnu teske reci.Jel garancija za dobar brak to što su oba supružnika iste vere ili nacije?
Kad nema ljubavi, tolerancije, razumevanja, poštovanja onda brak propada.
Bez obzira na veru, naciju itd.
Ovo je moje mišljenje. Da li sam ja naivna, glupa ili šta?
P.S. Nije upućeno Microwave-u nego se stvarno pitam koji mi je đavo...
Ona ovo radiPa jest i to...al cuvaj se zene![]()
i bez egzoticne lepotice.
Tako da ne bi bilo malo na odmet
![]()
Apsolutno da nije garancija.Ali razlicita vera ili rasa povecava procenat da do sukoba dodje.Pored svih problema u braku samo fali da neko poteze i svoje poreklo.A kod svadje znaju da padnu teske reci.
Prvih nekoliko godina mog braka su pratile svadje oko roditelja dok nismo ukapirali da smo mi jedno a oni drugo, i da treba da cuvamo brak od svega sa strane pa i od njih.Kakve li bi tek te svadje bile da smo bili razlicite vere ili rase?![]()
Sta biste radile u situaciji da vam sin godinama prica kako je devojka sa kojom se zabavlja ovakva i onakva, da je seljancura .... I onda jednog dana dodje i kaze da je zeni... I kada ziveci sa njima pocnete da se zalite da vam nesto smeta, sin napravi od vas totalnu budalu koja se zali na svaku sitnicu jer ne vidi da je njegova zena bilo sta uradila lose? I jos vas optuzi da ga ne pitate da li ima dovoljno para a uz to vi njemu i njegovoj zeni mesecima placate racune i kupujete hranu jer njegova zena ne radi nigde? Sta biste uradile u toj situaciji?
Odela bi ga doktoru,jer kako bi zenio zenu o kojoj godinama govori da je ovakva i onakva...
Nesto tu ne ide!