Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
tko se bolje slaze i dali rijec svekrva stvarno dolazi od rijeci SVE - KRIVA ? znam da su neke majke posesivne prema svojim sinovima ali ako ste prisiljeni da tri generacije zive pod istim krovom lako isopadaju incidenti .
punac bi trebalo da bude tast, ali uglavnom izbija kurslus izmedju taste i zeta, ko sto davno spevao nas narod:
``svasta, svasta
ne voli me tasta,
al` me voli tast,
njemu svaka cast!``
moja svekrva bila extra zena, pomagala oko dece, nema je vise, nek joj je laka zemlja...
razlika u nacinu razmislanja, zene pokazuju svoja osjecanja i vole da podjele razmislanja pa ako naidju na neku koja razmislja drugacije izbije rat ali se brzo i smiri, muskarci su zatvoreniji ali ako se dva muskarca posvadjaju nece se tako lako pomiriti.
imam divnu svekrvu , ne zivim sa njom i nikad nebi zivjela sa njom, imam dva sina jednog dana kad se pozene nebi volela da zive samnom, pomoci cu uvjek ali vjerujem da dve generacije jos nekako i zive zajedno ( roditelji i mala djeca) ali tri ( roditelji, odrasla djeca i njiohova porodica ) to je nevolja u najavi.