Snaga reci

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Dobr dan svima,svi znamo da reci imaju veliki uticaj kako
prijatne tako i neprijatne.
Mada neprijatne cak i vise jel kao sto se kaze "Dobar glas se cuje daleko a los jos dalje",
njihova moc je veca od bilo kog oruzja i imaju uticaj na svakogoga,cak i oni koji tvrde da njih nema,
postoji uvek par stvari koje coveka mogu povrediti cak i ako mu je stepen tolerancije veoma visok.

Mada neprijatne cak i vise jel kao sto se kaze "Dobar glas se cuje daleko a los jos dalje",
njihova moc je veca od bilo kog oruzja i imaju uticaj na svakogoga,cak i oni koji tvrde da njih nema,
postoji uvek par stvari koje coveka mogu povrediti cak i ako mu je stepen tolerancije veoma visok.

Dap,rec je najace oruzije,moze toliko da bude ostra da ti se zarije u dusu u misli u srce i da te rastrgne na sve strane :)
Ljudi koji kazu da na njih uticaj reci nema,ima i te kako,ja sam recimo hladnokrvan u svakoj situaciji konflikta reci jer sam navikao na maloumne ljude,medjutim postoji uvek nesto sto ti zagolica misli na trenutak koliko ce to trajati to ne znam :)

Istina. Jezik kosti nema, ali kost lomi. Dušu mrvi. Tako i reči...tako izgleda znači, kada Vas pre stvarne smrti "ubiju" ? E, ako sam saznala. :)

Back