Smuvati poznatu ličnost

Da li ste pokušali da se približite nekoj pevačici, glumici i slično preko socijalnih mreža gde one komuniciraju sa fanovima?
Kako prići nekoj? biti prvi koji joj lajkuje nešto, komentariše sve što ona pita i napiše, onda malo po malo četić, ovo ono, pa i one su samo ljudi....

A kladim se da poznati muškarci preko fb-a i slično dobijaju privatne poruke obožavateljki, razne ponude....

Nisam pokusao, ali jedan moj dobar prijatelj je pokusao vise puta. Pricao mi je za Ivanu Mihic, cekao je posle predstava sa buketom cveca u ruci, zvao je kuci, dok je jos stanovala u Zmaj Jovanovoj, bio uporan...
I da li neko uopste zna u kojim predstavama je Ivana glumila, osim Trinidada? Nemate pojma.

Da li ste pokušali da se približite nekoj pevačici, glumici i slično preko socijalnih mreža gde one komuniciraju sa fanovima?
Kako prići nekoj? biti prvi koji joj lajkuje nešto, komentariše sve što ona pita i napiše, onda malo po malo četić, ovo ono, pa i one su samo ljudi....

A kladim se da poznati muškarci preko fb-a i slično dobijaju privatne poruke obožavateljki, razne ponude....

to se upoznaje na ciganskim svadbama...ja tebi da kazem :deda:

cuj... priblizio :hahaha:
svaka zena je ista....slaba je na iste stvari, bila pralja ili kraljica.

Back