Smuvati poznatu ličnost

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Da li ste pokušali da se približite nekoj pevačici, glumici i slično preko socijalnih mreža gde one komuniciraju sa fanovima?
Kako prići nekoj? biti prvi koji joj lajkuje nešto, komentariše sve što ona pita i napiše, onda malo po malo četić, ovo ono, pa i one su samo ljudi....

A kladim se da poznati muškarci preko fb-a i slično dobijaju privatne poruke obožavateljki, razne ponude....

Da li ste pokušali da se približite nekoj pevačici, glumici i slično preko socijalnih mreža gde one komuniciraju sa fanovima?
Kako prići nekoj? biti prvi koji joj lajkuje nešto, komentariše sve što ona pita i napiše, onda malo po malo četić, ovo ono, pa i one su samo ljudi....

A kladim se da poznati muškarci preko fb-a i slično dobijaju privatne poruke obožavateljki, razne ponude....

Kao da je to nesto specijalno , mnogo ali mnoogo boljih i tezih jacih riba ima za koje mozda ne znas od tih koje se vrte po tv...evo usudicu se da kazem i za neke svetske ( ne iz a kategorije) ali poznate.

Nije to nista specijalno .

Neretko obozavaoci otvore stranice sa imenom poznate glumice/pevacice i umesto sa njom razmenjujes hot poruke sa nekim gejom.

aaa.jpg

pa za neke pevacice se zna tarifa samo mors malo da se raspitas...a inace svako sa nabedjenim egom je lako smuvati ako si iole zgodan
npe nahvalis lika kao je extra macan i onda mu kazes da ne bi sa njim...
tako da on u glavi ima da si mu privlacna da ga cenis al da cenis sebe vise...tj njegov ego napumpani ce da reaguje..pa ce onda on da smara tebe..u s sl ovo funkcionise uglavnom sa nezrelim i egoisticnim osobama al realno takvih je mnogo..
a zdrava osoba tj lrizemna se ne razlikuje od ostalih i za nju treba malo vise truda.

a inace svima je potrebno da se zaintrigiraju,samo treba daprovalis sta ko zeli sto i nije tesko toliko..

Nisam one su meni slale zahteve :rumenka: Lako je - posaljes im poruku na PM :per: To je smaranje :aha:

Problem je kad ona pozeli da se vidite uzivo :malav:

Ma otkud izoblicila, jos uvek je snasa ko zapeta puska, nego tebi deluje neobicno to sto je obucena i sto ima kratku kosu (kao da je mene pitala kakvu frizuru volim :heart:)... :lol:

Ma od mog "druženja" sa njenim umetničkim stvaralaštvom prošla je decenija...ali sam je video u nekoj emisiji, bukvalno kao antireklama za plastičnog hirurga. Ne mislim samo na ovu sliku ovde je pristojna. Krštenica nas sve stiže i menja ali konkretno mislim na loš silikon i botoks.

Poslednja izmena:
Ma od mog "druženja" sa njenim umetničkim stvaraštvom prošla je decenija...ali sam je video u nekoj emisiji, bukvalno kao antireklama za plastičnog hirurga. Ne mislim samo na ovu sliku ovde je pristojna. Krštenica nas sve stiže i menja ali konkretno mislim na loš silikon i botoks.

Salim se ja, jeste nazalost propala, neke zivotne krize su je stigle, nije u pitanju krstenica koliko to. Eto i poznati placu, da parafraziram ono cuveno...

pa za neke pevacice se zna tarifa samo mors malo da se raspitas...a inace svako sa nabedjenim egom je lako smuvati ako si iole zgodan
npe nahvalis lika kao je extra macan i onda mu kazes da ne bi sa njim...
tako da on u glavi ima da si mu privlacna da ga cenis al da cenis sebe vise...tj njegov ego napumpani ce da reaguje..pa ce onda on da smara tebe..u s sl ovo funkcionise uglavnom sa nezrelim i egoisticnim osobama al realno takvih je mnogo..
a zdrava osoba tj lrizemna se ne razlikuje od ostalih i za nju treba malo vise truda.

a inace svima je potrebno da se zaintrigiraju,samo treba daprovalis sta ko zeli sto i nije tesko toliko..

I kako ti sa tako dobro potkovanim teoretskim znanjem nemades momcica?;)

Back