Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Smatram materijal na linku zbrdozdolnim...Strpan je jedan složen problem u pet-šest minuta gomile teksta-rafala teških činjenica iscepanih sikirama oštrih jezika...
Međutim za poštovati je dobru nameru u ukazivanju na potrebe reformi obrazovanja...
Ja se ne bavim tom problematikom,ali mi je veoma čudno da se neka solidna iskustva valdorfskog obrazovanja ne primenjuju u ostalim
državnim školama...Isti je slučaj s programom MENSe za predškolske ustanove (razvijanje funkcionalne inteligencije)...
Kao da nam ministar Žarković živi u nekom drugom vremenu,a mi u drugom...Uostalom,tako mi deluju svi naši ministri (ili grešim
u vezi Dačića koji je dobio neki krilati orden-ne mogu se setiti naziva i od ateiste,avanzovao u teistu...)
ma bre iluminati naprave tu krizu a onda treba ponovo da nas programiraju tj nove generacije... znaci kako odluce tako ce biti jer nema jakih da uspeju d aizadju na kraj s njima
ma bre iluminati naprave tu krizu a onda treba ponovo da nas programiraju tj nove generacije... znaci kako odluce tako ce biti jer nema jakih da uspeju d aizadju na kraj s njima