SMS želje, pozdravi, komentari...

Alexxandar

Ističe se
Poruka
2.776
Dakle... opšte poznato je koliko pojedine televizije smaraju s tim šta više za neke se može reći da im se program samo od toga sastoji (kao ova na kojoj ja radim... al nije cilj topica da reklamiram) dakle... gledate li taj "program" jel, ste slali nekad... da li mislite da će te to ikad učiniti... Evo ja primera radi... gledaću program.. ako ima dobre muzike... al nema teorije da pošaljem i tražim pesmu... jednostavno... smatram da nije vredno toga... a i iskreno rečeno baš me smaaaaaaara kad se vrti non stop momci traže devojke... homoseksualci traže partnere... mislim nemam ništa protiv njih... samo mi je dosadnooooo kad to vidim non stop... Eh da... i ako ste slali koliko imate godina ;) ... znači nas ubiše al ubiše s Rihannom i us5 i tokio hotelom... i pussycat dolls.. a po potpisima bih rekao da su uglavnom devojčice od nekih 13 godina...
zar je moguće da je to grupa... koja najviše prati takav program??? ili jednostavno slušaju to... eh... sad.. dakle???

PS ova tema nijee namenjena reklami nego.. ono čisto mojoj znatiželji... ;)

Da.... jesam <<<::::: ZA GLEDAOCE ALEXX :::::>>> [posramljeni smajli] sva sreca pa se bakcem s porukama samo 2 dana nedeljno 8) i meni je muka od us5... stvarno shto je puno puno je... bwe klinci bi hteli da svaka 5 pesma bude us5 al ja kad trazhe pushtam... to Ivan... moj najbolji drug a sad kad radimo zajedno i kolega... stavi embargo na US5 a i na Tokio Hotel pa ga klinci pljuju :D Anywayz sve zavisi ko je u reziji :D

a tesko veruj mi jeste... nauchish napamet pesme koje mrzish... josh kad uhvatish sebe da ih pevushish.... [fuuuuuuuuuuuuj] otju na naftnuuu platfoooooormuuuuu :lol:

Sad da ne olajavam... al jedan moj kolega... znachiii gori je od ovih shto shalju... ni mi iz rezhije nebi trebali da mozhemo da vidimo broj moba... :P
@Blondi slazhem se s tobom... ni ja nema teorije.. niti je ikad bilo ono da trazhim pesmu da ide...
mislim meni to nije neki extra feeeling kaooo ide bash ono shto sam ja hteo...

uff da vi samo znate koliko neki ljudi shalju.. pa toooo je ... u glava da te zaboli...
prichao mi je kolega da je pre... dok je radio na SOS bio sluchaj kad je neki klinac svom caletu koji je imao post paid karticu nabacio 80 hiljada dinara rachun!!! fazonu bilo nagrada bicikl za onog ko poshalje najvishe...

Blondie2:
Ja nisam nikad slala, nedam 30din za glupu poruku. A i smara me da čekam i smaraju me te televizije zbog tih poruka što idu sa strane, svi preko TV-a traže dečka, devojku..... umesto da odu u neki kafić............

Pa hvala Bogu,ti si dokaz,ima nas jos normalnih na ovome svetu!!!
Ima ljudi koji se stvarno javljaju na takve ponude :roll:
Ali stvarno :shock: :roll:
Sve mi dodje da se :lol: :lol: :lol: od muke

Ja sam pre gledala kosavu, kad obicno ide metal blok, sta li....jedanput il dvaput sam slala...da trazim mansona i rammstein... al me uzasno nerviraju ti smsovi od ljudi koji traze partnera....tipicna poruka: sladak decko, bg, trazi zabavnu devojku od 20 do 30g.... mada vidjala sam i neke bas perverznjake, kao lep decko, 78.g. trazi devojcicu za dopisivanje... :shock: ne znam... ja takve poruke ne bi pustala da idu....mada opet, kostaju oko 30 din...kapiram da se tu sve oko para vrti.....

Back