Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Dakle... opšte poznato je koliko pojedine televizije smaraju s tim šta više za neke se može reći da im se program samo od toga sastoji (kao ova na kojoj ja radim... al nije cilj topica da reklamiram) dakle... gledate li taj "program" jel, ste slali nekad... da li mislite da će te to ikad učiniti... Evo ja primera radi... gledaću program.. ako ima dobre muzike... al nema teorije da pošaljem i tražim pesmu... jednostavno... smatram da nije vredno toga... a i iskreno rečeno baš me smaaaaaaara kad se vrti non stop momci traže devojke... homoseksualci traže partnere... mislim nemam ništa protiv njih... samo mi je dosadnooooo kad to vidim non stop... Eh da... i ako ste slali koliko imate godina
... znači nas ubiše al ubiše s Rihannom i us5 i tokio hotelom... i pussycat dolls.. a po potpisima bih rekao da su uglavnom devojčice od nekih 13 godina...
zar je moguće da je to grupa... koja najviše prati takav program??? ili jednostavno slušaju to... eh... sad.. dakle???
PS ova tema nijee namenjena reklami nego.. ono čisto mojoj znatiželji...

zar je moguće da je to grupa... koja najviše prati takav program??? ili jednostavno slušaju to... eh... sad.. dakle???
PS ova tema nijee namenjena reklami nego.. ono čisto mojoj znatiželji...