SMS poruke

Meni je to slatko.
I moj folder pun sms-ova koji bi nekom drugom delovali dosadno ili infatilno ali kada možeš zamisliti facu svog muškarca dok je kucka, vragolast osmejak ili znaš na šta se odnosi baš taj komentar, onda je to neprocenjivo. Bar meni.

E a čuvam i ja sms-ove, i skoro sam čitala neke od pre 100 god i mnogo su mi smešni! :heart:
Al ih ne čitam nikome, tj. ne čitam te između mog dragog i mene, nekako bih se osećala kao da bih ga izdala...
Ali sms-ove drugih ljudi mogu da pročitam, ako ima šta zanimljivo ili šokantno :zper:
I čuvam prve sms poruke moje mame, trapave ali od srca :)

E a čuvam i ja sms-ove, i skoro sam čitala neke od pre 100 god i mnogo su mi smešni! :heart:
Al ih ne čitam nikome, tj. ne čitam te između mog dragog i mene, nekako bih se osećala kao da bih ga izdala...
Ali sms-ove drugih ljudi mogu da pročitam, ako ima šta zanimljivo ili šokantno :zper:
I čuvam prve sms poruke moje mame, trapave ali od srca :)
Juuuu, najiskrenije se nadam da se salis..
A kada bi se , ne daj Boze, pohvalila drugarici da si imala fantastican sex sa dragim?

Juuuu, najiskrenije se nadam da se salis..
A kada bi se , ne daj Boze, pohvalila drugarici da si imala fantastican sex sa dragim?

Fantastičan sex i njegove najintimnije misli, citirane, svakako nisu isto, složićeš se! A ni drugaricama ne prepričavam detalje ni sexa, kao što se nadam da te iste detalje ne znaju njegovi drugovi...

Prvi moj odgovor je bio sprdnja, pa sad da odgovorim ozbiljno. Jesam citala, ponekad, najboljoj drugarici, ne svima redom.
Sa njom delim sve, pa ako je preslatka porukica, a ja tog momenta bas sedim sa njom (u kafani :lol:) onda nakon izraza moje raspilavljene face me i pita sta kaze i ja procitam.
Eto.
Imam takvu drugaricu sa kojom delim sve, ali opet je ne bih opterecivala sa nepotrebnim detaljima, kao ni ona mene...

A osim toga je i nepristojno i uvredljivo. Ako je neko poslao meni poruku verovatno je i zeleo da ostane moja. Ako sam nekome nesto porucila porucila sam bas njemu. Ruzno je deliti stvari sa nekim kome nisu namenjene.
Cak ni muzu ne citam poruke koje dobijem od dece bez obzira da li se radi o tome da im dopunim racun ili o necem jako bitnom.

Od kud ljudima ta potreba da dele sve sa svakim, kao da se ne moze uzivati u stvarima koje su samo nase i za koje samo mi znamo.

Bravo.

Mislim da je to makar jednim delom slicno onome sto se danas na mnogo mesta moze uociti kao "sindrom reality show" - kad vec ne mozes da budes vazan po necem dobrom i izuzetnom, onda se makar potrudi da tudju paznju privuces izlaganjem necijem uvidu u tvoju intimu ili privatnosti.

Bravo.

Mislim da je to makar jednim delom slicno onome sto se danas na mnogo mesta moze uociti kao "sindrom reality show" - kad vec ne mozes da budes vazan po necem dobrom i izuzetnom, onda se makar potrudi da tudju paznju privuces izlaganjem necijem uvidu u tvoju intimu ili privatnosti.

Mislis? Dakle sve mora biti ruzno... puj puj puj ne daj boze da delimo sa nekim
A bliska i intimna prijateljstva?
Neki ljudi imaju intimu sa vise njih, ne samo sa partnerom...ne znam da li si cuo za prijateljstva koja traju 15-20 godina, od malih nogu?
Ti ljudi su bili tu uz tebe kad si imao prvu vezu, drugu, trecu... i kad ulazis u brak, i dalje su uz tebe. To je i mozda i veca intima od one koje imas sa partnerom.
I zamisli, partnera pitas da li je ok da procitas tu slatku porukicu najboljoj drugarici, a on kaze naravno da mu ne smeta. Voli tebe, ti njega, ti volis i nju a i njemu je ona draga posto ti je najbolji prijatelj.
Nezamislivo?

Mislis? Dakle sve mora biti ruzno... puj puj puj ne daj boze da delimo sa nekim
A bliska i intimna prijateljstva?
Neki ljudi imaju intimu sa vise njih, ne samo sa partnerom...ne znam da li si cuo za prijateljstva koja traju 15-20 godina, od malih nogu?
Ti ljudi su bili tu uz tebe kad si imao prvu vezu, drugu, trecu... i kad ulazis u brak, i dalje su uz tebe. To je i mozda i veca intima od one koje imas sa partnerom.
I zamisli, partnera pitas da li je ok da procitas tu slatku porukicu najboljoj drugarici, a on kaze naravno da mu ne smeta. Voli tebe, ti njega, ti volis i nju a i njemu je ona draga posto ti je najbolji prijatelj.
Nezamislivo?

Ja uglavom ono sto se u tom smislu odvija na relaciji izmedju mene i te jedne osobe, zadrzim za sebe. Naravno da ima i sasvim izuzetnih slucajeva. Ne mislim ni da suporotno od toga uvek mora da ispadne nesto glupo, zlonamerno, u bilo kom pogledu negativno. Samo sam izrekao stav koji primenjujem u svom zivotu. Nikog ne ubedjujem da to prihvati kao sopstveno merilo.

:)

Ja uglavom ono sto se u tom smislu odvija na relaciji izmedju mene i te jedne osobe, zadrzim za sebe. Naravno da ima i sasvim izuzetnih slucajeva. Ne mislim ni da suporotno od toga uvek mora da ispadne nesto glupo, zlonamerno, u bilo kom pogledu negativno. Samo sam izrekao stav koji primenjujem u svom zivotu. Nikog ne ubedjujem da to prihvati kao sopstveno merilo.

:)

Ali pokusavas da izvrgnes ruglu one koje rade drugacije od tebe, to je opet ogranicenje :)
A mozda samo nemas tako bliskog prijatelja pa ne znas kako je deliti sve sa nekim 15tak godina..pa ne mozes ni da sudis. Samo kazem da je i to moguce.

Ali pokusavas da izvrgnes ruglu one koje rade drugacije od tebe, to je opet ogranicenje :)
A mozda samo nemas tako bliskog prijatelja pa ne znas kako je deliti sve sa nekim 15tak godina..pa ne mozes ni da sudis. Samo kazem da je i to moguce.

I ko se sad bavi tumacenjima? :mrgreen:

Mozda je sve tako kao sto kazes, Sally...
Ipak, deluje da si pomalo ljuta na mene sto sam ti maznuo smajli? :cool:

rasta1f.gif

Meni je to slatko.
I moj folder pun sms-ova koji bi nekom drugom delovali dosadno ili infatilno ali kada možeš zamisliti facu svog muškarca dok je kucka, vragolast osmejak ili znaš na šta se odnosi baš taj komentar, onda je to neprocenjivo. Bar meni.

I moj je do skoro bio pun, ili ti prepun :(, pa sam morala da ga bacim na fabrički reset i sad nijedne poruke nema :rida: :lol:

Meni je to slatko.

Da, bas sam o tome govorio... to nesto licno i interno sto u stvari pripada samo nama, sto niko treci do kraja ne moze shvatiti, pomalo gubi na smislu i vrednosti kada se podeli sa nekim trecim....

:tajna: Edit for Sally: ne vazi za svaki SMS, niti bas svaku pojedinost u medjusobnoj komunikaciji.

Мени је једна особа три месеца сваке вечери слала поруку у 00, 13.
Поруке нису биле љубавне, биле су то поруке подршке, од једне жене коју само површно знам, али су ми премного значиле у тим моментима. И сваку, али сваку сам читала својој најбољој другарици, а неке сам касније читала мужу.

Back