SMS Poruke 01

SMS Poruke

Nekom je teško da digne 100 kila, nekom je teško da kopa kukuruz, nekom je teško da se ujutro budi, a tebi je teško da nazoveš moj broj. Zasto?

Nemoj da me voliš mnogo. Voli me malo, ali zauvek.

Nezdravo, neshvatljivo, potpuno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, čudno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno mi nedostaješ!!!

Nije mi žao što me lažeš,žao mi je što misliš da ti verujem!!!!

Nikada nemoj da odlaziš, ako imaš razloga da ostaneš. Znamo šta jesmo, a ne znamo što možemo biti.

Nikada te se neću sećati, jer te nikada neću zaboraviti!!!

Nisam ja ona koja misli na tebe već si ti onaj koji mi dolazi u mislima.

Nista u životu tako ne boli, kao kada srce uzalud voli.

Noćas kad zaspeš poslaću andjele da te čuvaju. Doći cu u tvoje snove, nezno te poljubiti i sanjati pored tebe... Volim te andjele moj.

Noćas sam sanjala andjela kako ljubi moje usne na kiši, noćas sam se videla u zagrljaju daleko odavde, noćas sam sanjala TEBE!

Noćas za tebe stihove pišem, noćas za tebe zvezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam dopusti da ti kažem koliko te volim.

Od svega na svetu tom ti si najvredniji i sve što želim to si ti, na svetu tom nista mi ne treba, sve što zelim to si ti!!!!

Odapela si ljubavne strele, pogodila si srce moje, sada sam dozivotno zarobljenik ljubavi tvoje!!!

Okreni se, videćes u mom oku suzu koja te moli da ostaneš, sačekaj, vidćes ruke koje se pruzaju tebi da te zagrle, slušaj, to moje srce lupa za tobom...

Osecas li poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidiš li šta mi radis, zaspim s tobom, s tobom se budim, šta se sa mnom dogadja, i ja se čudim.

Otkad te nema, sve mi je isto, samo što sunce slabije grije. Noći su tužne, bolesne, tihe, ni zvezda nema kao pre.

Dragi, uzmi me i nezno dodiruj svojim prstima...obožavam da mi šapućeš na donju rupicu i da me ponekad napunis do kraja! voli te tvoj mobilni telefon...

Obožavam te toplu i mokru. Obožavam kada udjem duboko u tebe i osetim tvoju toplinu. Ne mogu više bez tebe. Volim te moja KADO!

Dragi bas voilm kad me nežno dodiruješ svojim prstima, kad mi tiho šapućeš u donju rupicu, i kad me ponekad napuniš to kraja..... Voli te tvoj mobilni.

Juče sam te čekala. Htela sam da osetimi dodir tvog golog tela. Htela sam da zajedno provedemo noc i da se zajedno probudimo, ali tebe nije bilo.
TVOJA PIDŽAMA.

Volim kada me ližeš, kada grickaš moju slasnu unutrasnjost. Volim kada svojim jezikom dodirujes moje obline i kada me ližeš do kraja. Tvoj sladoled!

Nisam lep kao Brad Pitt, jak kao Arnold Schwarzenegger, nemam guzu ko Mel Gibson, nisam brz kao Jean Claude Van Damme niti bogat kao Bill Gates, ali zato ližem k'o LESSIE.

Ležim, postaje mi vruće, gledam ga i uzimam ga u ruke, vruć je i tvrd, stiskam ga a on strca svud po meni, bez njega ja gorim, "SUN MIX" ja volim!

Sanjao sam da su me ulovili kako kradem kokoške i jaja. Ti si mi bila sudoja: za kokoške si mi dala sedam dana a za jaja si me pomilovala.

Pre nego što se na mene popneš podmazi me dobro. Volim kada me zajašeš, čvrsto obgrlis svojim nogama i ponekad napumpaš do kraja. Zauvek te voli tvoj BICIKL!

Ljubavne

Otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i nedaj mi nikad da izadjem.

Ovo su dve stvari koje najviše želim na svetu; ružu i tebe, ružu za tebe i tebe za mene.

Ovog trena volela bih da si tu i da zaspim na tvom toplom ramenu. I šta god kažu, ti znaš da ću ja uvek da živim samo za nas.

Ovom ti porukom šaljem malog ANDJELA. Noćas će te čuvati od ružnih snova, a kad svane sešće ti na rame i čuvaćete od svega ružnoga sto nosi dan...

Padaju zvezde. Pomisli želju koju već dugo kriješ u sebi. Nezno me takni usnama svojim i sve će se želje ostvarit tebi.

Pišem ti ovu poruku, NE ZA USPOMENU, jer ona bledi, NE ZA SEĆANJE, jer ono nestaje, VEĆ ZA LJUBAV KOJA NIKAD NE PRESTAJE!

Back