SMRZNUTE VODOVODNE CEVI.....

Baš ti ne zavidim, mene juče uhvatila panika kad sam pomislila da tako treba da živim. Odmah donela nacrt cevi pa smo razmišljali gde bi to moglo da bude kada je sve na popriličnoj dubini. Ti nemaš nacrt kuda prolaze cevi ? A da li hidropak vuče vodu, možda bi mogao da nakačiš neku slavinu na hidropak pa da direktno iz njega uzimaš vodu ?

Jesu li vam se otopile cevi ?
Ja imam problem uzrokovan smrzavanjem. Od momenta kada nam se to desilo pa sve do sada, pritisak nije ni upola jak kao što je bio. Izgleda da se nakupilo nekog trunja, ali nemam predstavu gde i kako to očistiti. Imate li ideju ?

Hvala ti,burazeru !
Ovo je značajniji dobitak.
U igrama na sreću nikad nisam bio talija.
Neće to mene....

Naravno, kada se zna koje su sanse, ni jedan ko poznaje matematicke zakone nece igrati, plus sto se i ti zakoni manipulisu.
U se i u svoje kljuse je nase pretke odrzalo do danas...to je jedino sigurno:ok:
Ako sledeci put budes nesto gradio, obrati se slobodno, neznanje nije sramota a tudja iskustva nam samo olaksaju zivot;)
:kpozdrav:

Naravno, kada se zna koje su sanse, ni jedan ko poznaje matematicke zakone nece igrati, plus sto se i ti zakoni manipulisu.
U se i u svoje kljuse je nase pretke odrzalo do danas...to je jedino sigurno:ok:
Ako sledeci put budes nesto gradio, obrati se slobodno, neznanje nije sramota a tudja iskustva nam samo olaksaju zivot;)
:kpozdrav:

Građevinarstvo nije moj fah.

Kad sam gradio ovaj objekat nisam nadgledao majstore.
Poznavao sam bitange odranije,ali im nisam ušao u karakter.

Slao sam lovu iz Moskve i davao direktive telefonom.
A,majstori - vaćaroši i barabe.
Pa,neke stvari isfušerisali,jer su štrpkali materijal i
ošljarisali.
Od svih kuća okolo samo meni smrzlo....
Jer,kuća se ne pravi na daljinu.

Poslednja izmena:

Back