Smrtonosno šišanje

meni je moja uginula nedavno u dubokoj starosti i celog njenog zivota sam je vodila u salon na kompletno sredjivanje i sisanje,
ali je uvek to za nju bilo stresno..da je kada bismo dosle kuci odmah otisla u svoju korpu da spava

Poslednja izmena:
Pisaću sutra Levijatanu, ili kako se već zovu...
U međuvremenu ću angažovati njihove pravnike.

Pošto je pas još uvek u tom "salonu za šišanje", koji drži, doktor veterine, (da mu ***** mater!), interesuje me da li veterinarski fakultet ili neka druga ustanova može da utvrdi uzrok smrti?

Šok koji je pretrpela moja porodica ne moze se opisati ni sa čim, do sada saznajnim.

meni je pas uginuo nedavno u dubokoj starosti i celog njenog zivota sam je vodila u salon na kompletno sredjivanje i sisanje,
ali je uvek to za nju bilo stresno..da je kada bismo dosle kuci odmah otisla u svoju korpu da spava
Cudno ; moja pudla koju sam imao nikad nije imala problem s tim cak sto vise je skakala od radosti kad ide da se sisa jer "izgleda lepo"

Pošto je pas još uvek u tom "salonu za šišanje", koji drži, doktor veterine, (da mu ***** mater!), interesuje me da li veterinarski fakultet ili neka druga ustanova može da utvrdi uzrok smrti?

Šok koji je pretrpela moja porodica ne moze se opisati ni sa čim, do sada saznajnim.

ako sumnjas na salon i osobu koja je sisala tvog psa treba prvo da utvrdis uzrok smrti svog psa pa onda da pises Levijatanu ili tuzis

meni je uginula pudla nedavno i jos se nisam oporavila od toga i verujem kako ti je
ali moguce da uzrok smrti bude srce na primer jer su mali psi skloni stresu, strahu i slicno, mozda je imao probelm sa srcem a da nisi znao ..
i ne znam sta su mogli u salonu da urade psu osim da ga udave u toku kupanja ili da im se pas obesili o omcu ili su tukli psa ako je ujedljiv
ili su dali psu sedative pa preterali sto rece vec Dodola..zato treba da odneses psa na veterinarski da urade autopsiju
i za nauk svima..psa ne ostavljati u salonu bez nadzora..sedis i cekas da ti osisaju psa

U stvari, osećam se kao *****!
Odvedes ljubimca na jedno obično šišanje, objasniš stručnom licu da ti je životinja bitna isto koliko i deca, spreman si da maksimalno platiš, (nije prvo sišanje)....

I izneveris svog ljubimca. Ostaviš ga u rukama nestručnog lica.

Zato mi je potrebno pravno poravnjanje.
Zatvaranje tog "salona za pse".... Do istrebljenja tih nazovi-veterinara!

Žao mi je vašeg gubitka...
Da, autopsiju može da uradi Veterinarski fakultet.
Nego... Veterinari ne šišaju kučiće već grumeri, ljudi koji su za to školovani.
I još nešto... Odmah ujutro traži telo da ga ne pošalju na kremaciju.

Celadone, немој губити време него хитно однеси тело пса на ветеринарски факултет да се уради обдукција и да се утврди узрок смрти. Дотле се уздржи од било какавих других акција., без обзиора на то колико се страшно одечаш. Ако је пас ишао и раније код тих људи на шишање и ништа лоше или необично ниси приметио, нема разлога да мислиш на некунамеру, али свакакосазнај ко га је шишао, ако у том салону ради више људи.
Жао ми је и прими моје сучешће, али се понашај рациомнално и уздржано док не будеш све потребне податке имао.

Back