Smrtna KAZNA!

da li ste za postojanje smrtne kazne?

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
hektorius:
Svaki sat onih koji su nadlezni da se brinu o njemu isto kosta + obuca, odeca, hrana, lekovi, pa i onaj metak ako pokusa da bezi!
E, moj tifusare ! Nemaš ti pojma ! Na radu robijaša se zarajađuje i obrće grdna lova! U Srbiji ima nekoliko velikih fabrika u kojima rade zatvorenici i proizvode sve i svašta, o poljoprivrednim imanjima i da ne govorim ! I naravno gde ima love tu se i mućka ! Neko tu debelo profitira pod maskom tajnosti !
Zarade robijaši svaki zalogaj koji progutaju i za svaki zub koji im izvade !
Samo do egzatnih cifara je nemoguće doći jel se tu neki debelo omrse !

DOBROSTOJECI:
E, moj tifusare ! Nemaš ti pojma ! Na radu robijaša se zarajađuje i obrće grdna lova! U Srbiji ima nekoliko velikih fabrika u kojima rade zatvorenici i proizvode sve i svašta, o poljoprivrednim imanjima i da ne govorim ! I naravno gde ima love tu se i mućka ! Neko tu debelo profitira pod maskom tajnosti !
Zarade robijaši svaki zalogaj koji progutaju i za svaki zub koji im izvade !
Samo do egzatnih cifara je nemoguće doći jel se tu neki debelo omrse !

I opet ih neko mora cuvati, hraniti, leciti, oblaciti, obuvati, kupati, paliti i gasiti svetlo u celiji, dati struju da se brije, slusa radio, gleda tv, ispovedati, i upucati ako treba, itd...i sve to puta 2 ako rade po 12 sati.(osim ovog zadnjeg) :wink:

P.S. Tifus je bolest, nije karakterna osobina. To samo neobrazovani krkani i primitivci ne znaju
. :wink:

Registra.:
Ma možda si i u pravu, stalno se lomim.

Htedoh da nastavim:

Gledala sam film, snimljen po istinitom dogadjaju, radnja se naravno dešava u Americi.

Bolesnik je imao potrebu da uništi celu porodicu, bilo koju, jednostavno je nekoliko puta ubio sve članove porodice na spavanju. To mu je bila opsesija.

Na kraju je uhvaćen, proglašen mentalno obolelim i smešten u bolnicu.

E sad nastupa užas: u bolnici se godinama ponašao tako da je bilo očigledno da je izlečen. Fin, miran, ni jedna ekscesna situacija. Konzilijum odlučuje da ga pusti, iako je njegov lekar bio protiv iz sve snage, video je da je ovo sve farsa i da on svesno radi na tome da ostavi utisak izlečenog bolesnika, u stvari, montstrum je pročitao doktore.

Naravno, pustili su ga i šta je bilo prvo što je uradio po izlasku? Iskasapio četvoročlanu porodicu na spavanju.

Ne znam, možda je zaista jedino rešenje takve monstrume likvidirati i spasiti nevine živote. Ovako uvek ostaje mogućnost da izadje ranije, pa da samo nastavi tamo gde je stao.

40 godina robije i za "mentalne slučajeve" minimum...

hektorius:
I opet ih neko mora cuvati, hraniti, leciti, oblaciti, obuvati, kupati, paliti i gasiti svetlo u celiji, dati struju da se brije, slusa radio, gleda tv, ispovedati, i upucati ako treba, itd...i sve to puta 2 ako rade po 12 sati.(osim ovog zadnjeg) :wink:

P.S. Tifus je bolest, nije karakterna osobina. To samo neobrazovani krkani i primitivci ne znaju
. :wink:
Tifus je grdna bolest koja je napadala najviše partizansku gologuziju koja nije znala šta je higijena. A napada i mentalni sklop - što je kod tebe slučaj !
Već sam te jednom pitao, šta ti je to "krkan" ?
U BG se kaže kad neko slatko i puno jede da - krka .Ima li to neke veze ?:?:

DOBROSTOJECI:
Tifus je grdna bolest koja je napadala najviše partizansku gologuziju koja nije znala šta je higijena. A napada i mentalni sklop - što je kod tebe slučaj !
Već sam te jednom pitao, šta ti je to "krkan" ?
U BG se kaže kad neko slatko i puno jede da - krka .Ima li to neke veze ?:?:

CETNIK PRICA O HIGIJENI!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

silvio_500.jpg

Salvantis:
pozajmicu mitin post, sa druge teme....

Citat:
Original postavio eremita
Živog dečaka sekao testerom

Danijel Jakupek (26) je petogodišnjem Luki prvo odsekao ruke i noge, pa tek onda glavu. Njegovog ujaka Vasilija je najpre 18 puta izbo nožem, a onda ga istom testerom raskomadao

STARA PAZOVA - Enigma o misterioznim nestancima ljudi iz opštine Stara Pazova po svemu sudeći biće uskoro razrešena. Naime, posle hapšenja monstruma Danijela Jakupeka, zvanog Žak (26), iz Novih Banovaca, koji je 27. avgusta iskasapio petogodišnjeg Luku Opačića i njegovog ujaka Vasilija Trbovića (24), Jakupek se, prema nekim nezvaničnim informacijama, dovodi u vezu sa grupom koja je otimala ljude na teritoriji opštine Stara Pazova. Međutim, ove spekulacije u staropazovačkoj policiji nisu mogli da potvrde. Da je sremski kasapin planirao monstruozno ubistvo, ukazuje i „stručna literatura“ nađena kod njega.

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4890906#post4890906

Da sam ja majka tog jadnog deteta , ne da mi ne bi bila dovoljna smrtna kazna za ovog monstruma, vec bih imala zelju da ga sama rastrgnem! Ne bih se utesila time, niti bi to vratilo dete, ali bar bih osvetila detetove patnje i bilo bi mi lakse zbog toga! Zbog osecaja da je pravda izvrsena usledio bi i osecaj bar nekog mira, koji je potreban toj jadnoj majci da nekako prezivi ostatak svog zivota.

Salvantis:
Jednostavno: u svetlu nekoliko zaista monstruoznih zlocina koji su se odigrali u poslednje vreme, da li smatrate da bi u Srbiji trebalo da postoji smrtna kazna (za najteze oblike, najtezih krivicnih dela).
IIIIII....DA LI JE TO MOGUĆEEEEE....SMRTNA KAZNA VODI.......
NAPRED NAŠI.....
.

Bez zezanja, ali stvarno liberalna politika prema nekim kategorijama ljudi jednostavno je kontraproduktivna....Može da se priča o recimo načinu izvršenja, koji je humaniji.....Ali da treba da postoji treba 8-)

goxy:
IIIIII....DA LI JE TO MOGUĆEEEEE....SMRTNA KAZNA VODI.......
NAPRED NAŠI.....
.

Bez zezanja, ali stvarno liberalna politika prema nekim kategorijama ljudi jednostavno je kontraproduktivna....Može da se priča o recimo načinu izvršenja, koji je humaniji.....Ali da treba da postoji treba 8-)
I cudo da vodi, kad lik sa nickom 'DZELAT' glasa protiv :D :D :D

Back