Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.845
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neDosla si pricati samnom?
![]()
Alo ti! pazi sta pricas idiote jedan imaj postovanja makar malo
Ok je Enishi, cura bi nam kcer po godinama mogla biti, moramo se uozbiljiti.
Ok je Enishi, cura bi nam kcer po godinama mogla biti, moramo se uozbiljiti.
Pogledajte prilog 1219888
Osim toga, zna nasmijati.
![]()
Radi pravljenja mogućeg dvojnika preko znoja ili nečeg sličnog s kemijske olovkeKad malo bolje razmislim, sve te glavonje su osjetljive oko svog pribora za pisanje.
Tako je i Putin trazio natrag svoju kemijsku nakon sto je onom Dnjeripaski izvukao usi.
Kad malo bolje razmislim, sve te glavonje su osjetljive oko svog pribora za pisanje.
Tako je i Putin trazio natrag svoju kemijsku nakon sto je onom Dnjeripaski izvukao usi.
+Kad malo bolje razmislim, sve te glavonje su osjetljive oko svog pribora za pisanje.
Nisam golicao, vec sam je malo pikao.+
A to me takođe podseti..., ko li ono beše olovkom golicao grudi policajki...i to u vožnji...ometaš saobraćaj i sigurnu vožnju...
...
Nisam golicao, vec sam je malo pikao.
Znam ja tocno kako ti to zamisljas, ona razgolicenih sisa s policijskom kapom na glavi, a ja milujem sise naliv perom, a zapravo je bila u civilu i zakopcana do grla, ja iz zafrkancije par puta bocnuo kemijskom.
![]()