Smrt UK Kraljice Elizabete i okultno ritualna pozadina...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.018
S obzirom da joj je titula kako bese "vladarka okeana i svih zivih bica u njima...bla,bla,bla..."
I s obzirom da je na dalekom istoku već 10.09. = NA PUN MESEC...
A ujedno i u susret godišnjici 11.09.2001. = Njujorško masovno ritualno žrtvovanje...

I još mnoštvo okultno ritualnih detalja...koje ću još analizirati i izneti ovih dana...

Pričao sam već o KORONI=KRUNI..., što je takođe bilo globalno masovno ritualno žrtvovanje za kraljicu...
Uostalom englezi/ameri su i plasirali to biološko oruzje...

Zatim rat u Ukrajini...takođe masovno ritualno žrtvovanje baš ove 2022 potaknuto od engleza/amera...za kraljicu...

Onda samo dan pre izabrana žena za UK Premijerku i to gle "slučajnosti" imena Mary Elizabeth Truss;

(NASTAVIĆE SE...)

...

IMG_20220908_225152.jpg

@Grom_sa_neba! KAKO SE USUĐUJEŠ???? ŽENA JE DANAS UMRLA A TI SI ODMAH POČEO DA SER. PO NJOJ!!!!
SRAM TE I STID BILO, STAVI PRST NA ČELO I PREBROJ DASKE U GLAVI.
Nije ti on u tom fazonu... sto se dasaka tice, on ti je vise u onom fazonu "Skeledzijo, skeledzijo, prevezi me prekooo..." :mrgreen: :cool:
Takoe brojke same kažu

1926 - 2022

9-2-1 = 6 + 6 + (2+2+2=6) = 666!
Kakva ti je ovo matematika... ? :p:hahaha:

S obzirom da joj je titula kako bese "vladarka okeana i svih zivih bica u njima...bla,bla,bla..."
I s obzirom da je na dalekom istoku već 10.09. = NA PUN MESEC...
A ujedno i u susret godišnjici 11.09.2001. = Njujorško masovno ritualno žrtvovanje...

I još mnoštvo okultno ritualnih detalja...koje ću još analizirati i izneti ovih dana...

Pričao sam već o KORONI=KRUNI..., što je takođe bilo globalno masovno ritualno žrtvovanje za kraljicu...
Uostalom englezi/ameri su i plasirali to biološko oruzje...

Zatim rat u Ukrajini...takođe masovno ritualno žrtvovanje baš ove 2022 potaknuto od engleza/amera...za kraljicu...

Onda samo dan pre izabrana žena za UK Premijerku i to gle "slučajnosti" imena Mary Elizabeth Truss;

(NASTAVIĆE SE...)

...
Lose si to povezao, mozemo traziti patterne u bilo cemu, ali kraljica je bila samo starica...

@Grom_sa_neba! KAKO SE USUĐUJEŠ???? ŽENA JE DANAS UMRLA A TI SI ODMAH POČEO DA SER. PO NJOJ!!!!

Alo...
Zena se ladi vec 96 godina...
I to nije zena vec sismis...neki kazu guster...nebitno...
Bitno da je skoro vek ceo na tronu UKletog kraljevstva...iza cijih tajnih sluzbi leze stotine hiljada i milioni mrtvih širom sveta...
Gdegod u svetu vidis rat znaj da je tu Kraljici odan Mi6 sadio nesrecu...
Da ne citiramo sad Gandija sta je on o njima pricao i o ribicama na dnu mora...

Ali mozemo citirati Sex Pistolse:
God save the Queen
A fascist regime
They made you a moron
Potential H -bomb

God save the Queen
She ain't no human being
And there is no future
In England's dreaming

Sem miliona mrtvih sirom sveta, iza shishmisa stoji i ubistvo snajke joj Diane koje je licno narucila...

Tako da....
Svet je od juce svetlije mesto za zivljenje...

Mada ni sin joj tj iver ne pada daleko od klade...
Uostalom zajedno su organizovali ubistvo Diane...jer iskompleksirani impotenko nije mogao da podnese da je ona nastavila zivot dalje bez njega smoriše...

Sve to zna i @Jugoslav Čvarak, koji Engleze smatra incestoidnim pirgavcima, tako mi je pricao jednom u kafani...:pivce:

...

Lose si to povezao, mozemo traziti patterne u bilo cemu, ali kraljica je bila samo starica...

Ne...
Ona je upravo bila totem tog UKletog sistema...
A imala je i odredjene nadleznosti i ingerencije, jer su se njoj zaklinjali i kleli svi cinovnici UKletog sistema...
To ti je isto kao Bin Laden za Al Kaidu (koja je btw takodje kreacija Mi6-a)

A to sto je sad omatorila i samo mislila o pelenama i kašici...
Pa to je zivot i kazna Bozija...
Uostalom naciste iz WW2 su ganjali i do 100-te godine i hvatali ih u 90 i nekoj...dakle niko se nije sazalio na njih jer su matori...a i zasto bi...ni oni nisu imali milosti...

...

Poslednja izmena:
Ne baš. Anglosaksoncima je bila "majka" a nama drugima "maćeha".

Simbol je pre svega.
Ne toliko neka stvarna moć.
Skoro 70 godina je odobravala ili ignorisala dešavanja u svetu. Njen naslednik je odavno u tom istom poslu.

Mlada si ti Tea ,ja se secam 97 odlicno kada sam procitao u novinama kako su ubili Dajanu ,prezivela isceniranu saobracajku ali su je posle dokrajcili u ambulantnim kolima.

Spade UKraljevina s konja na Kamilu...

...
Podmlađivanje.

Verovatno im stižu rezultati ko sa našom vaterpolo reprezentacijom.

Britanci su sa Kraljicom bili peta šesta nacija na svetu po moći u svetu. Sa novim promenama spuštaju se ispod Top10 ali i dalje su mnogobrojna šarolika moderna nacija...Pogledajte im novi kabinet...

Svet se ubrzano menja. Možda Škoti konačno budu nezavisni...

Back