SMRT PO RODJENJU SKORPIJE!!

• Začetnik teme Začetnik teme Saly
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kad sam se rodila pre toga i posle toga dve godine niko nije umro u mojoj porodici.Kada sam imala dve godine umro mi je deda po majci,u avgustu 1975 godine.
Ali zato 28 okotobra 1992,nastradao je moj najbolji drug,a meni je rodjendan bio sledeceg dana.........

Mady:
ne znam u sta bih to svrstala (sujeverje ili... ) ali podudarnost je evidentna i za to sam zaista cula.
ono cega se ja secam - u godinu dana oko rodjenja moje sestre od ujaka, koja je rodjena 14.11. su nam umrli baka i deka (roditelji mog ujaka i moje majke). i taj datum, hm, on se nekako cudno provlaci kroz moju porodicu i to "obostrano". to je ujedno datum rodjenja moje rodjene sestre. istog datuma pedeset i neke je rodjena moja strina (dakle, nije krvno srodstvo - to je zena rodjenog brata mog OCA), a kao sto rekoh 2002 takodje 14.11. rodila se sestra od ujaka (rodjeni brat moje MAJKE).
i moj datum se provlaci na slican nacin. dakle 3.10. pored mene, slave rodjendan i moj stric (rodjeni brat mog OCA), i sada malo sa druge strane 3.10.1960. (polubrat moje MAJKE).

to ne mogu biti slucajnosti, zar ne mislite?

Pa ja mogu da kazem da moj datum rodjenja ima komsinica koja je stanovala tacno iznad mene, dok sam ja stanovala u toj zgradi, pre 15 godina, sa tacno 10 godina razlike:)
ako smo kod toga , moja sestra, moj sin i sin moje najbolje drugarice - odrasle smo zajedno od pelena...imaju isti datum rodjenja, a moj sin i sin drugarice cak isti datum i sat i minut rodjenja sa 3 godine razlike...a moja sestra isti datum rodjenja kao moj sin sa 12 godina razlike;)
pa ima jos "slucajnosti"...itd

Emily_Bg:
Ja kad sam se rodila pre toga i posle toga dve godine niko nije umro u mojoj porodici.Kada sam imala dve godine umro mi je deda po majci,u avgustu 1975 godine.
Ali zato 28 okotobra 1992,nastradao je moj najbolji drug,a meni je rodjendan bio sledeceg dana.........

vidis da ima veze:))

a u topiku je lepo receno OKO rodjenja skorpije, moze da bude 2,3 godine "okolo"....

S_K_V_O:
e vala kad sam se ja rodila niko nije umirao...kao ni kada se rodila moja sestra od strica...
i iskreno receno mnogo mi je glupo da povezujete rodjenje nekog deteta i stvaranje novog zivota sa necijom smrcu, i na taj nacin obelezavate necije rodjenje!

U potpunosti se slazem sa ovim... Kada sam se ja rodila niko od meni bliznjih nije umro niti se rodio. Mislim da ne bi trebalo ici tako daleko i neke tragicne dogadjaje dovoditi u vezu sa znakom.. :cry:

Slucajnost ne postoji,ne budite u zabludi...Dogadjaji se desavaju bas onako po nekom nepisanom pravilu a to nije slucajnost,i to su nama neki znakovi na putu zivota...Mislim da je decembar mesec najbrojniji po smrtnosti-ako neko zna taj statisticki podatak bas me interesuje?

Back