Smrt fenserima....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JA sam fensi. Ja nosim air max..I apsolutno me ne interesuje ko jos to nosi,ja noosim zato sto ja to volim i zato sto se to meni svidja...A i sebe ne mogu da zamislim ni u cemu drugom..MIslimm,ja?:D Oduvek sam bila fenserka,nosila minice,topice,haljinice...Sto se tice muzike,slusam sve sto mi se dopadne,slusam trance,house,narodnjake,ex yu rock,love metal,sve slusam...Svako ima pravo na svoj stil,i da nosi ono sto hoce,ne mozemo imati predrasude..Ja npr. ne volim starke,i sta sad..Ko god ih nosi,on trazi batine?Ma hajde molim te..MOj tata nosi starke:D mislim da je tema glupa.. O ukusima ne vredi raspravljati...:)

Nauci prvo osnovno znacenje reci fenser pa je onda koristi, kao prvo.
Muka mi je od ovakvih tema.
Jeaaa, ti si opasni mali roker , shvatili smo.
Faca si , tako si kul. Jeaaaaa, smrt fenserima.
Odrasti .
A ako si vec toliko pun negativne energije pa moras da je izbacujes tako sto ces mrzeti nekoga i mlatiti, poseti neke terapije ili svrljaj mami flomasterima po zidu.

Zivi i pusti druge da zive.
Sasvim je korektno imati svoj stav i u skladu sa tim odluciti svidja li ti se neki zivotni stil i muzika ili ne.
Korektno je i argumentovati o tome razumno.
Vredjanje drugih zbog mzuike koju slusaju ili pak retardizam u vidu " smrt fenserima, treba da dobiju batina", samo pokazuje koliko si nezreo i zeljan dokazivanja..

Mozda ne nosis Air Max i ne slusas Grand, ali si veca sirovina od navedenih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back