- Poruka
- 91.476
Da li može nešto da se uradi da mašine na veš ne smrdi na buđ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće. Probao sam.operi je
moja ima i neki program za pranje samu sebe.
Jel čistiš filter?Ja cu moju da izlupam kako lose pere
pozdravila te novaMa ne nije do toga nikad nije lepo prala,ne odradi centrifugu,ostane topao ves ne ispere kako treba i ostala sranja,lepo smrdi jos gore pored praska i kapsule
Ako ti je mehanicki programator,onda on nije u redu i ne radi ispranje,a ako je elektronika,onda ti je otisla ploca elektronike.Meni tako nije odrdjivalo ispiranje,ali srecom bila jos pod garancijom,pa zamenili plocu.Kada se opere ves,ako necete odmah da prostrete na susenje,ili ko ima masinu za susenje vesa,ne treba da se otvaraju.Kada su zatvorena vrata,ne moze uci kiseonik,i unistiti mirise deterdzenta,ili,ili mirisljave tcnosti,koje se stavljaju da ves mirise.Kada je ves mokar brzo dodje do smrada vesa,ako dodje do spoljneg vazduha.Inace kada se ne pere i masina ne radi,treba drzati otvorena vrata,zbog elektronske bravice,jer ako je stalno pritisnuta bravica,ode kontakt.Samo pritvoriti vrata.Ma ne nije do toga nikad nije lepo prala,ne odradi centrifugu,ostane topao ves ne ispere kako treba i ostala sranja,lepo smrdi jos gore pored praska i kapsule
naravno da je mogućeSad sam ocistio filter bilo je crnog smrdljivog kamenca ko iz vulkana pa nek mi neko objasni otkud to toliko
Jel moguce da zbog toga ne pere lepo,ostaju fleke smesne koje se skidaju obicnim sapunom,zna i gel da ostane u vratima
Jos da ne prima vodu i nemas masinu uopsteMa ne nije do toga nikad nije lepo prala,ne odradi centrifugu,ostane topao ves ne ispere kako treba i ostala sranja,lepo smrdi jos gore pored praska i kapsule
To je to, sve peru na 40 i gace i peskire i posteljinu pa se pitaju zasto smrdi.Ukoliko često ne koristite programe koji peru na 90C i zatvarate vrata kada je prazna - može da smrdi.
Pranje na najvećoj temp, povremeno alkoholno sirće i so u praznu mašinu pa program sa najvećom temepratorum i rešeno.
ja perem skoro sve na 40 i nista ne smrdiTo je to, sve peru na 40 i gace i peskire i posteljinu pa se pitaju zasto smrdi.
To je sve od gradske vode.Sad sam ocistio filter bilo je crnog smrdljivog kamenca ko iz vulkana pa nek mi neko objasni otkud to toliko
Jel moguce da zbog toga ne pere lepo,ostaju fleke smesne koje se skidaju obicnim sapunom,zna i gel da ostane u vratima