Smradovi

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Je l' bilo situacija kada ste za sebe rekle da ste smrad?
Ono, kasno vam iz dupeta dođe i skontate šta ste uradile...
Dobro, ne baš smrad... to je već preterivanje... ali svesne da niste dobro postupile i da niste baš ispale najkorektnije.
Jeste pokušavale da popravite situaciju posle toga?

Dobro, ne baš smrad... to je već preterivanje... ali svesne da niste dobro postupile i da niste baš ispale najkorektnije.

Дешава се свима, људски је грешити. :huh:
Уколико сам баш неку велику грешку направио, нормално да осећам потребу да се извиним, и објасним због чега сам тако поступио.
Уколико је нека ситнија ствар, па.. Савест одради своје. :mrgreen:

Da, cesto. Koliko god da se trudim desi se da uradim ili kazem nesto sto povredi nekog. Na poslu najcesce ali i u porodici.

- - - - - - - - - -

Surov si prema sebi.
To mi se ne dopada.....

Gutaš li pisma kad naiđu Nemci ?

Guta, nego sta. Da je devojka krio bi ih u pletenice ovako sta drugo da radi. :)

Verovatnio se desilo svima,
samo svi ne priznaju.
Ja, kad skontam da sam prema nekom pogrešio
izvinem se.

Srećom, baš mi se retko to dešava.
Mislim na stvarni život.
Ovde je zezanje i stvarno izbegavem bilo kakve rasprave.
Jednostavno zaobidjem.

cekaj bre vis ti kolko smradova na sve strane pa de ces gori od njih ispasti

Nikada nisam svesno i namerno nekoga povredila. Ali, ne mozemo uvek ispasti prema svima fer, i da, bude mi krivo.
Jesam ljubazna i srdacna, umem da se posvetim, ali mi je uzasno tesko da prevalim preko usana kada osecam naklonost prema nekome. I zbog toga mi bude bas zao. Tek nedavno sam se nakanila da dedi kazem koliko mi znaci i to samo zato sto vreme vise ne radi za njega. Dzabe i torte i kolaci, i vodjenje po lekarima, i zivkanje kada treba da popije lek,... Nekada se MORA reci.
I primetila sam da oni koji su uvek tu, na raspolaganju,... kada jednom zakazu, ispadnu losi. A oni bezobzirni, egoisti,... jednom ti nesto ucine i odmah su divni. :roll: E, pre mi je bilo i neprijatno i zao sto nesto i nekoga nisam uspela da ispostujem. Sada se vise toliko ne nerviram zbog toga. Ja znam da sam pokusala.

Nikada nisam svesno i namerno nekoga povredila. Ali, ne mozemo uvek ispasti prema svima fer, i da, bude mi krivo.
Jesam ljubazna i srdacna, umem da se posvetim, ali mi je uzasno tesko da prevalim preko usana kada osecam naklonost prema nekome. I zbog toga mi bude bas zao. Tek nedavno sam se nakanila da dedi kazem koliko mi znaci i to samo zato sto vreme vise ne radi za njega. Dzabe i torte i kolaci, i vodjenje po lekarima, i zivkanje kada treba da popije lek,... Nekada se MORA reci.
I primetila sam da oni koji su uvek tu, na raspolaganju,... kada jednom zakazu, ispadnu losi. A oni bezobzirni, egoisti,... jednom ti nesto ucine i odmah su divni. :roll: E, pre mi je bilo i neprijatno i zao sto nesto i nekoga nisam uspela da ispostujem. Sada se vise toliko ne nerviram zbog toga. Ja znam da sam pokusala.
Ovo je tako tačno... i ljudi ih deset puta više cene.

- - - - - - - - - -

Kazem to sebi samo kad se ne okupam.

Jesi li mu se barem izvinila?
Ne... ne znam šta da kažem čoveku... izvini što sam se tebi usrala u život i sjebala ti nešto samo zato što nisam razmislila pre nego što sam rekla.... a iskreno došlo mi do glave šta sam uradila i kako je to zvučalo posle petnaest minuta...
Msm uredno se meni dečko javlja i sve to. Ali meni je strašno neprijatno...

mene su dve tako lepo otkačile da verujem da su o sebi mislile da su smradovi...
misim dobro...možda i nisu :sad2:

nisam nikad bila smrad
ali nikad
nekad sam bila nezrela pa takve odluke u svetu odraslih donosila, nenamerno nekad mozda ispadalo malo glupo
ali sam uvek iskrena
pa sad, nekad nekom mozda nije odgovaralo, ali ne moze uperiti u mene prst i reci da sam smrad

pa sad...kolko će neka za sebe da kaže da je ispala đubre, nešto nisam baš siguran...al dobro...

ja cu reci ako jesam
generalno imam problem sa ljudima jer se zaista trudim svakog da ispostujem
tako sam vaspitana
ali postovanje isto tako ocekujem i od osobe koja na bilo koji nacin stupa u bilo kakav odnos sa mnom
ako toga nema...pa ok, stvar izbora shvatanja ili vaspitanja
meni takve osobe ne trebaju

Jesam.
Jednom.

I ziva sam se izjela da popravim stvar,
da dokazem i pokazem koliko mi je stalo,
ali nije vredelo.

Mladost ludost :aha:

ja cu reci ako jesam
generalno imam problem sa ljudima jer se zaista trudim svakog da ispostujem
tako sam vaspitana
ali postovanje isto tako ocekujem i od osobe koja na bilo koji nacin stupa u bilo kakav odnos sa mnom
ako toga nema...pa ok, stvar izbora shvatanja ili vaspitanja
meni takve osobe ne trebaju
isto :/

Back