Smrad od komsija

У мом комшилуку једно домаћинство има неког мешанца средњег раста који не престаје, без претеривања и преувеличавања, не престаје да лаје од неких 9-10 сати увече па до 4-5 ујутру, ако не рачунамо неколико пауза од десетак секунди. Живим на селу где се због таквих будала људи посвађају и ако власник пса не контролише, пас заврши отрован. Просто ми није јасно да је још увек жив и да га трпе сваке ноћи, а има ту и пар породица с малом децом и бебама. Између моје и њихове има 5 кућа па нама не смета толико лавеж, али се дивим челичним живцима њихових првих комшија, а не разумем ни како власницима не смета.
Trpe ljudi svasta , svadje , tuce , zurke , urlanje , lajanje psa ...
Na kraju otruju macke , to im bas smeta , macke.

То је већ осветољубивост или пакост - да комшији цркне крава.
JA sam hranio macke tu oko zgrade svoje i stalno su dolazile jadne posto ih niko nije hranio , nekako je komsiluk samo za pse ...
Jedno jutro jedna glupaca pustila kerove i rastrgao je jednu malu macu , jadna je trcala ali nije uspela.
Macka moze da se bije sa psom koji je negde u toj nekoj razmeri 2:1 ali ne moze vecim i krvolocnijim psima.
To se nije desilo prvi put , bilo je jos tu takvih ispada ..
Sta sam trebao da uradim ? svakakvi retardi drze zivotinje ... drze ih zatvorene , nije pas kriv ... vlasnik je kriv sto ne zna sa njima kako treba.
Komunalci kao da ne postoje ... to su totalno beskorisne formacije koje placamo svi mi.

JA sam hranio macke tu oko zgrade svoje i stalno su dolazile jadne posto ih niko nije hranio , nekako je komsiluk samo za pse ...
Jedno jutro jedna glupaca pustila kerove i rastrgao je jednu malu macu , jadna je trcala ali nije uspela.
Macka moze da se bije sa psom koji je negde u toj nekoj razmeri 2:1 ali ne moze vecim i krvolocnijim psima.
To se nije desilo prvi put , bilo je jos tu takvih ispada ..
Sta sam trebao da uradim ? svakakvi retardi drze zivotinje ... drze ih zatvorene , nije pas kriv ... vlasnik je kriv sto ne zna sa njima kako treba.
Komunalci kao da ne postoje ... to su totalno beskorisne formacije koje placamo svi mi.
Видео би како су ефективни да се ради о твом лоше васпитаном псу и о мачки неког ловатора или фотељаша.

u mojoj zgradi su vecinom mladji ljudi..i gotovo svi imaju pse , mali gnjavatori uglavnom idu s gazdama na sranje u travnjacima gde se igraju deca..milina jedna..srecom na mom katu nema nijednog..
To bi ja sve lipo uredno kaznila,pm kako ih nije sramota tu voditi psa i sama ga imam ali nikad ga ne vodim da obavlja svoju nuzdu di se dica igraju.Svi bi oni dobili lipu kaznu za to,pogotovo oni sto nece da pokupe za sobom sto pas napravi.

Back