Smorio me sex

nije problem da me ne privlači, ali jednostavno imam osjećaj da me nerazumije. kao da uvjek trebam biti raspolozena za sex kad i on. ja ustajem ujutro u 5, odem na posao , dođem oko 16, kuci , dok nesto jedemo, pospremam malo, sjednem uciti za fakultet, istiusiram se, vec je dan proletio, ja mrtva umorna, da mi je samo spavati, i onda on počne pipkati, ja ga otresem ili kazem da ne mogu, nemam volje i on pukne, jer sam mu i juce i prekuce i prije 3 dana isto rekla. onda se počnemo svađati, i tek onda nemam volje za sexom.

Dobro, sad kapiram.
I verujem da je samo losa komunikacija u pitanju, jer kad mu kazes da ne mozes i neko duze vreme nemas seks s njim (danas, juce, prekjuce, pre 3 dana..),
on mozda pomislja da te ne privlaci ili sta god..
Tvoje ponasanje tako govori.
I dalje mislim da mu trebas samo reci da je sve ok sa vama,
da te i dalje privlaci, ali si jednostavno imala los dan i uradicete to sutra, recimo..
Lepa rec gvozdena vrata otvara - misli na to.
Kad mu na lep nacin kazes, budes malo umiljata i obecas da ces to nadoknaditi, verujem da nece ni pomisljati na svadju..

Shvati da i on ima potrebe.. kao sto je tebi tesko kad ga odbijes pa se posvadjate, tako je i njemu tesko.
Ne sili sebe, jer seks ume da bude divna stvar a i odlican filter, posle kog se osecas lakse od svih tih obaveza i pritiska tokom dana.. ;)
Ne gledaj na to kao na nesto obavezno.

a zasto to sto pises nama ne kazes njemu uz rucak :D
skapirao bi te sigurno. ne verujem da bi se durio kao mala beba

mani se tipkanja reci mu sta osecas i to je deo veze RAZGOVOR O SVEMU !
i sitnice danas sutra postaju ozbiljni problemi i inicijalna kapisla za svadju

a zasto to sto pises nama ne kazes njemu uz rucak :D
skapirao bi te sigurno. ne verujem da bi se durio kao mala beba

mani se tipkanja reci mu sta osecas i to je deo veze RAZGOVOR O SVEMU !
i sitnice danas sutra postaju ozbiljni problemi i inicijalna kapisla za svadju

popričaću, mada kad se samo prica i opet isto ponavlja nema svrhe ni prica. moram sebi postaviti prioritete i sex posmatrati opet sa one ljepše strane.
a kakvi su prijedlozi za promjenu???? Da se promjeni ona rutina, nakon 4 godine sve je vise poznato, nista vise nije novo. Ima stvari koje me i danas pale kao i prije 4 godien, ali dosadi uvjek isto. :think:
Hajmo prijedloge za neke neobične, nesvakidasnje stvari.

bome sa ovim i neces.

familijo bezmo :lol: evo je neka nastrana :hahaha:

ma nisam ja toliko komplikovana, ali ne volim kad se na mene navaljuje da radim nesto sto se meni u tom momentu ne radi. Ali kad mi se radi, onda i RADIM ono baš do kraja. ;)
a druga stvar, ja sam strelac, sve mi brzo dosadi, i stalno su mi potrebne neke promjene, nemogu uvjek jedno te isto raditi. Samo nek je nekih zbivanja, pormjena, akcija, i ja sam happy:cmok:

Back