pa vidis da sam vec upao u krizu 8)... ko ce toliko dugo da ceka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komunizam je zaista odradio dobro svoj posao, nazalost.Felerična:Aman ljudi pa zena je iznela svoje i SAMO svoje misljenje na temu o ucenju dece stranim jezicima,a i od vas se ocekivalo da iznesete svoje na istu temu, ali vi kao vukovi odmah u napad, svi ste odmah veliki srbi.Izgleda da ovde ne smes da mislis drugacije nego kao vecina jer si odmah crna ovca. Strasno! I mi smo oni koji su trazili slobodu misljenja, ma mi smo samo za komunizam tad nam je bilo najlepse.....![]()
Petka:Komunizam je zaista odradio dobro svoj posao, nazalost.Felerična:Aman ljudi pa zena je iznela svoje i SAMO svoje misljenje na temu o ucenju dece stranim jezicima,a i od vas se ocekivalo da iznesete svoje na istu temu, ali vi kao vukovi odmah u napad, svi ste odmah veliki srbi.Izgleda da ovde ne smes da mislis drugacije nego kao vecina jer si odmah crna ovca. Strasno! I mi smo oni koji su trazili slobodu misljenja, ma mi smo samo za komunizam tad nam je bilo najlepse.....![]()
Zasto si ovde odmah nacionalista ako zelis da tvoje dete govori maternji jezik, ma gde ziveli.
Stvarno ne znam ko je ovde iskljuciv.
Zasto ja i posle 5.oktobra ne smem u Srbiji da kazem da sam srpski nacionalista, ne sovinista, a da se ne jave odredjeni likovi.![]()
mislim da su svi primetili da je to moj nacin reagovanja koji se vama cini emotivan ali ja tako reagujem cak i kad dobijem beo baget a trazila sam bolje pecenHellen:У праву си, Мацо.
Ово све више личи на ''глуве телефоне''...
Хани, оно за ПМС није имало за циљ ни да те увреди ни да те повреди, него да мало спусти тензију и окрене на зезање. А ПМС сам споменула зато што је твоја реакција преемотивна и прејака за тако баналну причу као што је учење језика.
Hellen:svi ste bre neki stalozeni kao da imate po 100 god!
Ја сам близу...![]()
SINDI:Hellen:svi ste bre neki stalozeni kao da imate po 100 god!
Ја сам близу...![]()
matora, super se drzis za svoje godine :shock:
![]()
![]()
![]()
eh,ta gravitacijaHellen:Држим се...чврсто! :wink:![]()