smorili ste

Aman ljudi pa zena je iznela svoje i SAMO svoje misljenje na temu o ucenju dece stranim jezicima,a i od vas se ocekivalo da iznesete svoje na istu temu, ali vi kao vukovi odmah u napad, svi ste odmah veliki srbi.Izgleda da ovde ne smes da mislis drugacije nego kao vecina jer si odmah crna ovca. Strasno! I mi smo oni koji su trazili slobodu misljenja, ma mi smo samo za komunizam tad nam je bilo najlepse..... :evil:

Haniabl je u pravu,nije iznela nista intimno a vi ste namerno i onako prilicno podlo,sto me ne cudi krenuli u cuveni napad koji se zove odbrana srpstva i sta hocete?Da ipak zanemari francuski u svojoj kuci,i to u drugoj zemlji?
Istina je da su jezici i nacionalizam jako vezani jedno sa drugim a ovde je ociti primer isfrustriranih ljudi koji pate od velicine sopstvene nacije da sve srpsko mora da ostane tako.
Laz,laz,laz.
Znaci,oni koji se ne osecaju kao srbi,oni kojima nije vazno odakle su,oni su gresnici?Treba nas lincovati mozda?
Treba li mene ubiti sto prezirem srpsku umetnost i sto lepo kazem da neka danska ili norveska umetnost jeste ona koja zapravo daje svu snagu i time jede sve sto je srpsko?
Izvinite sto vise cenim Hamsuna i Branera nego jadnog Andrica koji je previse ispolitizovan.
Izvinite sto je jedan Svetozar Vlajkovic toliko povucen i izolovan od svega i nije ga briga previse za srpstvo iako je u Beogradu citav zivot,iako je bard medju srpskim piscima.
Ali ne,,,ne vredi,mora se biti veliki srbin pa tek onda sve ostalo...bedno.

Felerična:
Aman ljudi pa zena je iznela svoje i SAMO svoje misljenje na temu o ucenju dece stranim jezicima,a i od vas se ocekivalo da iznesete svoje na istu temu, ali vi kao vukovi odmah u napad, svi ste odmah veliki srbi.Izgleda da ovde ne smes da mislis drugacije nego kao vecina jer si odmah crna ovca. Strasno! I mi smo oni koji su trazili slobodu misljenja, ma mi smo samo za komunizam tad nam je bilo najlepse..... :evil:
Komunizam je zaista odradio dobro svoj posao, nazalost.
Zasto si ovde odmah nacionalista ako zelis da tvoje dete govori maternji jezik, ma gde ziveli.
Stvarno ne znam ko je ovde iskljuciv. :roll:
Zasto ja i posle 5.oktobra ne smem u Srbiji da kazem da sam srpski nacionalista, ne sovinista, a da se ne jave odredjeni likovi. :evil:

ja sam stekla utisak da vecina na ovom forumu,jedva ceka da neko nesto kaze sto ispada iz klisea,pa da ga razapnu!

bas sam tuzna sto je tako.
pa valjda mozemo i da imamo svoje misljenje.

vec sam jednom napisala,ali mi se mnogo dopada:

SVAKO IMA PRAVA NA SVOJ IZBOR,RECE DJAVO, I SEDE U KOPRIVE :P

У праву си, Мацо.

Ово све више личи на ''глуве телефоне''...

Хани, оно за ПМС није имало за циљ ни да те увреди ни да те повреди, него да мало спусти тензију и окрене на зезање. А ПМС сам споменула зато што је твоја реакција преемотивна и прејака за тако баналну причу као што је учење језика.

Petka:
Felerična:
Komunizam je zaista odradio dobro svoj posao, nazalost.
Zasto si ovde odmah nacionalista ako zelis da tvoje dete govori maternji jezik, ma gde ziveli.
Stvarno ne znam ko je ovde iskljuciv. :roll:
Zasto ja i posle 5.oktobra ne smem u Srbiji da kazem da sam srpski nacionalista, ne sovinista, a da se ne jave odredjeni likovi. :evil:

Ma ko kome brani da svoje dete uci maternji jezik, ali ako taj neko nece sta je koga briga za to, to je nesto samo njegovo.Pitanje i nije postavljeno da li nasi ljudi koji zive u inostranstvu uce decu maternjem jeziku, vec da li nasa deca u Srbiji UCE NEKI STRANI JEZIK. I ko ti brani da budes srpski nacionalista, meni je stvarno sve jedno ko je ko, vazno mi je da je to samo dobar i kvalitetan covek.Pozdrav

Hellen:
У праву си, Мацо.

Ово све више личи на ''глуве телефоне''...

Хани, оно за ПМС није имало за циљ ни да те увреди ни да те повреди, него да мало спусти тензију и окрене на зезање. А ПМС сам споменула зато што је твоја реакција преемотивна и прејака за тако баналну причу као што је учење језика.
mislim da su svi primetili da je to moj nacin reagovanja koji se vama cini emotivan ali ja tako reagujem cak i kad dobijem beo baget a trazila sam bolje pecen :P
svi ste bre neki stalozeni kao da imate po 100 god! :roll:

Back