Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se nasmijemoneki vic.![]()
To mozes bilo gde na Krstarici, ne treba ti vic...Da se nasmijemo
Joj blago tebi kad se možeš smijat na filoSofiji, ja uopšte ne idem tamo jer znam da sam se pre pet godina samo nervirala kad god bih otišlaJa se najvise nasmejem na politici i filozofiji
A šta je to, četiri noge i ruka?Star vic ko istorija:
Putuju vozom žena i muškarac i kaže: Ovo je parfem crna mačka, made in nemačka.
Muško prdne i kaže, pasulj tetovac made in leskovac.
Ali moras priznati da su smesniJoj blago tebi kad se možeš smijat na filoSofiji, ja uopšte ne idem tamo jer znam da sam se pre pet godina samo nervirala kad god bih otišla![]()
Jeste, ko onomad kad su ljudi plaćali turu po londonskim ludnicama.Ali moras priznati da su smesni
Možete li napisati neki vic?
Kačevenda?Ovo sam već pisala, na drugoj temi. Izvinjavajte zbog mogućeg huljenja, nisam vernik. I nek se katolici ne vređaju, u katoličkoj sam crkvi krštena. Tako da, mačku o rep.
Morao stari otac otić negde poslom, pa rekao svom mladom zameniku velečasnom da će ga morat menjat.
Zabrinuo se mladi velečasni, misli kako ću ja to, nisam dovoljno izučen. Kaže mu stari otac: Ne brini. Ako dođe neka žena i kaže da je spavala s drugim čovekom, koji nije njen muž, ti joj daj deset Zdravomarija i pošalji je kući.
I tako mladi velečasni ide na misu, i posle na ispoved. Ulazi mu mlada žena i kaže oprosti oče grešila sam, popu.šila sam muškarcu koji nije moj muž.
Obzirom da nije imao instrukcije za pu.šenje, mladi velečasni ne zna šta će. Seti se dece koja se stalno igraju u crkvenom dvorištu, pa izađe među njih i pita: a jel, deco, šta otac daje za pu.šenje?
"Nekom Mars, nekom Snikers."